Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz FoxiestFox #125899 üzenetére
Jah vagy megfogadja a másik fél a tanácsot vagy nem. Ilyen ez. Aztán mindenki lapoz egyet és megy a dolgára.
HUTCHDB: én elhiszem, de magamból kiindulva stock fotót csak bontatlan origi terméknél szoktam szó nélkül hagyni.
Volt egy Watchom, eladásra vettem. A bontatlan dobozát körbe fotóztam, Watch-ról stock fotót tettem ki.
Érezzék a vevők, hogy legalább 5 percet foglalkoztál a hirdetéssel⭐ Stella
-
félisten
válasz macilaci78 #125898 üzenetére
A házmesterek mindig segíteni akarnak.
-
macilaci78
nagyúr
válasz FoxiestFox #125896 üzenetére
Amit én írtam, azért valaki ideiglenes kitiltást kapott, csak segíteni akartam.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Ace owner
addikt
Legalább az ár korrekt. Hamar elmegy így is.
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
félisten
Olyan mókás hogy akárki hirdet akármit, valamelyikőtök mindig nekiáll házmesterkedni
-
macilaci78
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz radi8tor #125892 üzenetére
Olyan mintha most bontanád ki újonnan a dobozabol.
Egyébként ilyen értékű készüléket szerintem személyesen vesznek meg, és akkor úgy is látják, hogy miről van szó…" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Agostino
addikt
válasz Handball94 #125887 üzenetére
köszönöm szépen! : )
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó iPhone!
[link]" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
hszilard666
veterán
válasz macilaci78 #125889 üzenetére
Köszi az infót, megcsinálom majd!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #125888 üzenetére
Ez a hirdetés némán kiált a moderálásért...
Ha több terméket hirdetsz egy hirdetésben, akkor az elsőként szereplő árát kell megadni hirdetési árként.
Esetedben viszont a hirdetési áron semmi sem szerepel a hirdetésben.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
hszilard666
veterán
-
Handball94
aktív tag
-
Agostino
addikt
sziasztok
voltak már kérdések szép kártya kapcsán, engem bolt érdekelne most, ahol tényleg be tudok mindent vásárolni válogatás nélkül, rendes nagy bevásárlókocsik vannak és autóval is tudok parkolni értelmesen a környéken. lurdy real boltot említették pár helyen, talán a penny is elfogadja, de erről semmiféle valós tapasztalatom nincsen. itt esetleg valakinek?
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
macilaci78
nagyúr
válasz Fecogame #125882 üzenetére
Én ezt kötöttem meg magamnak. A szabó mutatta Printeresten, felajánlotta, hogy megcsinálja tépőzárasra, de ha már meg lehet kötni, akkor inkább rászántam az időt.
Igaz, a normál nyakkendőtől egy kb 40 centivel hosszabbat varrattam a feleségem ruháját díszítő szalagból.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
veterán
Eladóvá vált egyszer használt esküvői nyakkendőm
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz FoxiestFox #125851 üzenetére
Fiam és a vejem is most vizsgázott le, mindketten elsőre átmentek.
Ha gondolod, keress meg privátban, megadom az oktató számát." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Kickass
őstag
-
MrSealRD
veterán
válasz bitpork #125869 üzenetére
Ott se jó mindig... és néha már szívatott rendesen. Random helyen... rávisz olyan földútra, hogy traktor is csak félve megy rá... Tihanynál, konkrétan egy juh nyáj mellett álltunk meg tanakodni. Aztán a pásztor jött oda, hogy ő inkább nem javasolja, hogy arra menjünk, mert ki nem jövünk már onnan ezzel a szerkezettel.
Városon belül meg néha bevisz olyan helyekre, hogy nem hiszed el hogy ez nem egy elhagyott szellem város...Nem rossz a waze...de kellő fenntartásokkal kell használni. Akkor nem fáj, ha átver.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
darvinya
titán
1-1.5h-val ezelőtt Érd felől totál beállva a 6-os, tehát M0 híd is áll.
Próbáltam Campona aluljáró felé kerülni, hogy 11-be jöjjek, de az aluljáró is áll.
Ennyire durva nem volt hétvégén.
9 óra felé szabad út volt a 6-os.G.Térkép forgalmi jelzése elég pontos(nem csoda Waze Google-é), s a dugó piros szín árnyalataival jelöli.
Sötét vérvörös volt akkor az útak /híd.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz bitpork #125869 üzenetére
Én akkor szoktam le a Waze-ról, amikor az M3-ason Debrecen felé menet nem volt térerő és a natív GPS-szel rendelkező telefonban azt mondta, hogy nem óhajt navigálni offline.
De nemhogy elengedte volna a forgalmi adatokat és navigál csak a GPS szenzor alapján, hanem úgy teljes vakrepülésbe kezdett és kihúzta a térképet a jelölő alól.Mindeközben a Google Maps érezhetően fejlődött, mióta a Waze is Google érdekeltség lett.
radi8tor: autópályán Szeged-Balaton távon ez úgy néz ki, hogy a teljes út csak egy kis részletét mutatja a navigáció.
Gondol egyet, leterel a pályáról, országút, kisebb-nagyobb települések és vagy 10 km múlva földút.
A fent említett úton Erdőtelekre mentünk nyaralni. A szállásunkra vezető út a városhatár előtt letérő földút volt. Meg is álltam kicsit tapicskolni a kijelzőt, hogy biztos erre van a cél?[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
macilaci78
nagyúr
válasz krisi047 #125866 üzenetére
Eladóként vagyok benne ebben a mizériában. 2 hete fut a hirdetés, átlag napi 2 ingatlanos keres meg, zömmel a megadott számon.
Kb 20% el sem olvasva a hirdetést próbálkozik be és közülük a fele azzal kezdi, hogy 2-3 ügyfelének is megfelelne...
1,5-6% közt szórnak a jutalékok, javarészük kizárólagos szerződést kíván kötni.
Volt egy-két ingatlanos, aki valami munkát is tett bele és végzett értékbecslést. Kvázi összehasonlított 5 darab a mienkhez hasonló hirdetett/eladott lakást a mienkkel, átlagolta az árait és ez alapján lőtte be a mienk értékét. Kvázi mi is ezt csináltuk meg a hirdetés feladása előtt és lőttük be a hirdetési irányárat.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Több mint két hónap, napi több órás online böngészés és legalább 20 lakás megtekintése után, eszembe jutott a jó öreg prohardver, hátha.
Nyilván mindenki tudja, hogy a lakásokat 98%-ban ingatlanközvetítők hirdetik, és őszintén szólva én nem szeretném áttételesen sem kifizetni az irreális díjukat, (hogy más visszásságot már ne emlitsek), mivel a mai internetes, okostelefonos világban közel nulla a hozzáadott érték egy átlagos lakás adásvételénél. Amihez meg értenének vagy tanácsot tudnának adni, abban általában úgysem mondanak igazat.
Nagyon sok a szándékosan félrevezető hirdetés, mind tulajdonosok, mind ingatlanosok részéről, már sokszor lyukra futottam.
Szóval hozzátok fordulok hátha nektek vagy ismeretségi körben van eladó lakásotok Budapesten, az 1-15. kerületek valamelyikében. Ami legfontosabb elképzelés, hogy
- legyen legalább 40 m2, de ideálisan 50 m2 körül,
- ne legyen szuterén vagy legfelső szint. (Annyira a földszint vagy a 9. se barátom.)
- ne legyen jogkövető életmódjukban megkérdőjelezhető emberekkel túlzottan fertőzött területen. (Pl. Szigony utca, Losonczi tér, Népszínház nem, köszi.)Nyilván vannak még más, kisebb/nagyobb szempontok is, de ez most mellékes.
Minderre maximum 30 milliót tudok szánni, de ezt azonnal ki tudom fizetni. Minden hirdetési oldalt naprakészen követek 34 millióig, ezért inkább a személyes ismeretségetekre vagyok kíváncsi. Esetleg a Facebookot illetően lehetnek lyukak.
Nem probléma, sőt adott esetben akár előny is lehet mindkettőnknek, ha nem teljesen tisztázott a jogi helyzet, adósságrendezés szükséges, stb. Én értek hozzá és kicsit tudok alkudni, a tulajdonos meg korrekt áron szabadul. Emellett felújítandó is szóba jöhet, de akkor jóval 30 alatt.
Köszönöm ha segítetek, igyekszem meg is hálálni a leendő segítőmnek.
-
-
-
csoszogi
tag
Udvozletem
Vasárnap mennénk az M7-en, Szeged felől (Szlovénia), kérdésem, hogy az M0-ás lezárt részén mennyire szívás most menni a reggeli órákban, hétvégén? Több portálon olvastam, hogy a dunai híd lezárása miatt torlódások vannak. Másik kérdés, hogy akkor merre érdemes kerülni?
-
Earl_Muttley
őstag
Lenovo X131 pentagonszökevény rettenet - topikkedvezménnyel 19.990 Ft!
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
pohár
félisten
skacok, tud ajánlani valaki Újbudán egy értelmesebb, beülős (vagyis most inkább kiülős) helyet kis ivászathoz? a Parkszínpadba akartunk menmi a Feneketlen-tónál, de őszintén megmondom, hogy a Google-ös és Facebookos értékelesek után rohadtul nincs kedvem hozzájuk...
értelmes csapolt sör (cseh, belga mondjuk) nem hátrány
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
MrSealRD
veterán
válasz FoxiestFox #125855 üzenetére
Talentummal alapvetően jó volt a tapasztalat...egészen a gyakorlati részig. Viszont ami nem teljesen a suli hibája, hogy sikerült a legrosszabb oktatót kifogni. Repült is onnan mikor rájöttek mit is csinál, végül a tulaj vett át a vizsga előtt pár órára még...
Viszont a Spurit vagy Tóth Andrást kerüld el messzire, akárhol is van most...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
macilaci78
nagyúr
válasz FoxiestFox #125855 üzenetére
Én kb 20k km-t vezettem sokféle kocsival, mire oktató mellé kerültem. Legnagyobb kihívás az volt, hogy a rutint levetkőzzem, például ne üresben guruljak a lámpához fél kézzel fogva a kormányt.
-
félisten
-
darvinya
titán
Ne 1személyes oktatós sulit keres, a többi fix áron dolgoznak.
De szerintem már nincs ilyen 1személyes oktatós suli.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
JanR
addikt
És azt ki döntötte el, hogy tudsz?
-
félisten
Megbízható, nem lehúzós, praktikus autóssulit keresek Bp-n.
Preferáltan a VI-XIII ker között.
Nekem lesz, ideje papírt szereznem arról, hogy tudok vezetni. -
Mr.Csizmás
titán
válasz macilaci78 #125848 üzenetére
Esetleg a Barcraft Nyugati
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
mike1334
veterán
Van olyan budapesti biotech üzlet, ahol elfogadják a szép kártyát (és a júliusi kupont is)? A biotechusa futárt találtam csak, de ott csak kiszállítás van.
Köszi!
Amúgy nincs vmi up to date lista, hogy hol lehet mást is venni szép kártyával? Szabadidő számlára (meg most úgy mindenre) miért nem lehet venni könyvet, konzolt, mitténmit...én a szabadidőmben játszok/olvasok...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
DrDobos
őstag
-
macilaci78
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #125845 üzenetére
Nem féltem a társaságot. A sörválaszték nem talált meg, de soft drink-nek van cider, szóval valid tipp.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz macilaci78 #125844 üzenetére
Biliard - Noiret, kerdes mennyire alja a ti mercetekkel
-
macilaci78
nagyúr
Van olyan hely a városban, ahová baráti társasággal be lehet ülni, van Mort Subite meggysör és valami szórakozási lehetőség is, például bowling, biliárd?
Csocsó kizáró ok, nem játszom.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
törölt tag
Villanyszerelőt keresek smart-home redőny motor újraprogramozására. [link]
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó kerti saroggarnitúra:
[link]" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sokkal több, mint testőr 2
Van 1 jegyem ma estére Alle-ba 21:20-ra magyar szinkronos 2D jegyre. Ingyen kell valakinek?
Live-Die-Respawn
-
Vasinger!
nagyúr
Én most vele szimpatizálok, ezt ismeri valaki?
https://greenthai.hu/ -
Mr.Csizmás
titán
válasz hszilard666 #125833 üzenetére
Ettol a hsztol felszaladt a koleszterinszintem
-
hszilard666
veterán
válasz Ace owner #125832 üzenetére
Ha jól tudom chicagoban és new yorkban vannak ezeknek a pizzáknak nagy történelme, igazából olyan mint egy pite, csak pizza alapanyagokból. Mennyiségre elég komoly, még bélpoklos koromban is a legkisebb méretű pizzájukat 2 napig ettem. Szóval ha kedveled a pizzát akkor mindenképpen javaslom az i55 öt!
-
Ace owner
addikt
válasz hszilard666 #125831 üzenetére
Nem is hallottam ilyen pizzákról pedig évek óta szállítom őket
Galaxy Fold 4
-
pohár
félisten
válasz Vasinger! #125823 üzenetére
mi vasárnap az i55-be (hambi, BBQ, deep dish pizza, stb) megyünk egy jó ebédre egy mozizás előtt, kolléganőm nagyon dícséri, régóta járnak oda
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
hszilard666
veterán
válasz Vasinger! #125826 üzenetére
Igen, nyitva volt a kerthelyiség, avagy a hely elé kitettek asztalokat, valamint védettségi igazolvánnyal be lehetett menni.
Nekem a kedvenc helyem a városban a Mosselen. Vagy 5 éve járok ide. Szeretem a berendezést és a hangulatot amit áraszt. Kedvesek a pincérek és a pultoslányok. Az elmult egy hónapban mióta megvan a védettségim majdnem minden nap ide mentem ebédelni, nem bántam meg.
[link]Valamint a napokban voltam még az árkádban lévő Katsa nevű étteremben, ott is finomat főznek.
[ Szerkesztve ]
-
murcis
csendes tag
Ez a Csalánosi egyébként miben jobb mint két utcával arrébb a Zöld Kapu? Így a képektől nem estem hanyatt, árak meg...aki szereti győzzön már meg 😃
-
Vasinger!
nagyúr
Jó pár éve nem jártam Pesten átutazáson kívül, de holnap megpróbálkoznék kicsit tovább maradni. Tudtok valami ujonnan nyilt jó kajáldát? Esetleg már kinyílt szórakozóhelyről tudtok ahol viszonylag korábban, tehát 9 fele is vannak már?
-
törölt tag
Hali.
Jár valaki Székesfehérvár(Szabadbattyán) - Budapest (IX. kerület) között? Ha igen akkor egy 65 colos TV-t mennyiért hozna el nekem? Akár velem együtt.
[link] -
storm3
senior tag
Koszi az eddigi kommenteket, igen a munkahelyem van az Ilka utcaban.Nem feltetlen koltoznek a munkahelyem melle,mert ugye munkahelyet konnyebben valt az ember mint lakohelyet - de egy par evig meg maradok valoszinu, nemreg kerultem ide. Ezert is fontos a jo kozlekedes,mert lehet ma konnyen bejutok az Ilka utcara,de a kesobbiek soran egy masfele elhelyezkedo munkahelyre mar nem egyszeru az utazas. En is olyasmire gondoltam,hogy metro legyen elerheto tavolsagra es akkor igazabol nagy baj nem lehet.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Ace owner
addikt
[Ipad Mini 4 128GB] eladóó
Galaxy Fold 4
-
homerhamm
addikt
válasz Mr.Csizmás #125817 üzenetére
A bíróság környékén szokott lenni sok "svéd", gondolom a bíróság miatt. Egyebkent szerintem a 8ker egyes részei rosszabbak mint Zugló vasútállomás.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
macilaci78
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #125817 üzenetére
Ha jól értelmezem, akkor a munkahely van az Ilka utcában, tehát olyan helyet keres, ahonnan az Ilka utca könnyen, de legalább gyorsan megközelíthető.
Mivel az 1-es villamos pár perc sétányira jár az Ilkával párhuzamosan, ezért akár Kelenföld, Gazdagrét is szóba jöhet, M3 vonalán Dél-Pest, 3-as villamos, M2, stb.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz homerhamm #125815 üzenetére
szerencsére a digitalizált világban tudod hogy mire számíts, amikor Monorról jártam be, ébresztő kinyomása után az első dolog volt megnézni a vonatdroid appban, hogy mire számíthatok
sz.: ilka utca és társai barátságos, már-már rózsadombi szint, de a vasútállomási közlekedési csomópont 150 m-es körben nem fehér embernek való. ha oda nem, akkor a vasúton túlra mennék ha kellene.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz Mr.Csizmás #125814 üzenetére
En most az Ilka utcát néztem, meg Zugló vasútállomást, onnan mindenhova (is) jó a közlekedés. Csak hát a MÁV az szeret késni.
-
homerhamm
addikt
válasz Mr.Csizmás #125812 üzenetére
Szerintem a 18-19 is vállalható, ha közel van a vonat.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz macilaci78 #125810 üzenetére
hosszútávra bármelyik peremkerület a 18-20 kivételével, most írták alá pár órája a veresegyházi vonal felújítási tervelését, szóval Rákospalota ÉNY oldala is járható út a jövőben.
-
homerhamm
addikt
válasz macilaci78 #125810 üzenetére
Kispest, Köki mögötti lakótelep se tűnik rossznak, de azt mondják, arra sok a svéd állampolgár, én még nappal nem láttam. Pillanatokra van onnan Kőbánya-Kispest vasútállomás.
-
macilaci78
nagyúr
válasz storm3 #125809 üzenetére
Mi nemrég vettünk Zuglóban lakást, a felújítás még zajlik, Újbudáról költözünk.
Zárt pályás tömegközlekedés legyen sétatávon belül (metró, villamos, esetleg HÉV, vonat.) Ezeket BKV bérlettel is használhatod Budapest közigazgatási határain belül és ritkán van olyan forgalmi helyzet, hogy akadályozza őket.Ha jól látom, neked Hungária krt, 1-es villamos vonala, Zugló vasútállomás jó lehetőség, vonattal akár a peremkerületek is szóba jöhetnek.
-
storm3
senior tag
Sziasztok!
A közeljövőben(fél év) lakást szeretnék vásárolni, ám kicsit speciális a helyzetem. Jelenleg a XIV. kerületben (Ilka utca) dolgozom, többnyire HO-ban - viszont Kecskeméten élek. A forrásaim szűkösek.(~12m önerő,kb 30m-ig mennék el hitellel) Melyek azok a kerületek(vagy inkább területek),amiket jó szívvel ajánlanátok. A tömegközlekedés elég prio, napi 2x másfél óra utazás megölne(és akkor akár Kecsóról is járhatnék fel.), másfél/2 szobás lakásban gondolkodom,legalább 40m2-el.Első lakás lenne, végre rászántam magam - bár nem biztos,hogy a legjobb időben,de 10 év albérlet után már ideje valamit kezdeni is a pénzemmel aminek értelme is van.
(B verzióként Kecskeméten vennék egyet minimális hitellel(4-5m),kiadnám és felmennék albérletbe Bp.-re, de ez nem a kérdéshez tartozik igazából.)Amiket 'néztem' és szóba jöhetnek a lakások az elképzelés alapján:
Havanna,Kőbánya,Kispest,Újpest széle,Újpalota,Zugló talán. Máshol labdába se rúghatok ennyi pénzzel, vagy épp ezer év az utazás naponta a belvárosba/munkahelyemre.Akár PM-ben is,ha itt vasszigor van és dádá jár az ilyesfajta spamért.
[ Szerkesztve ]
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Melack
veterán
Vegyetek Amazfit Pace-t. Kell a pénz másra
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
rizso
addikt
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Synology NAS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- OpenWRT topic
- Suzuki topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest