Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz FoxiestFox #122346 üzenetére
Alapvetően én se szeretem a sört, a Meggy Ale is csak jól behűtve esik jól, viszont az említett Mort Subite bejövős, mindig veszek, ha látom akcióban.
Mercutio_: Mennyiért mérik? A Spar-ban 520 Ft-ért láttam a 2,5 dl üvegest, annyiért nem kell.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
félisten
válasz macilaci78 #122351 üzenetére
Na majd megkóstolom azt is. Hol kapni?
-
macilaci78
nagyúr
válasz FoxiestFox #122352 üzenetére
A Spar-ban 520 Ft-ért láttam a 2,5 dl üvegest.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #122351 üzenetére
Üveges =/= csapolt, egyébként passzolom, de ahogy nézem felétek is van több helyen, pl.. btw márkázott pohárba csapolva is olcsóbb és ezért a pénzért még fel is szolgálják
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
lorcsi
veterán
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #122356 üzenetére
Csajok isszák nálunk, az a mennyiség nem tétel, nekem pedig jó a csapolt Soproni IPA is.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
félOFF kérdés: Dunaújváros, Ráckeve és hasonló települések lakói melyik Ph topicban lelhetőek fel?
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #122307 üzenetére
Milyen könyvek maradtak? :)
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #122366 üzenetére
Vasárnap elviszem ha jó :)
-
Mercutio_
félisten
válasz tboy93 #122362 üzenetére
+Jofi81: Ja, hogy ide járnak onnan is? csak azért kérdezem, hogy az apróságok közül valamit bedobjak-e a kocsiba, mert hétvégén a környéken leszek.
kieg: Node202, Sneakersek, borotva, fejhallgató már elkeltek, ami még van az az aláírásomban + talán 1 Silverstone ML06B
-
darvinya
titán
Böngészem netet pár napja, hogy vehető 20V-os ParkSide rossz 2A-es akku.
De ilyen nincs, pedig már felújító akkum van.
Esetleg valakinek nincs?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
macilaci78
nagyúr
válasz darvinya #122373 üzenetére
A barkács topikban most van szó róla.
-
MrSealRD
veterán
13. kerületben a Vizafogón nincs áram... Úgy 1 órája. Egyelőre nem találtam infót arról mi lehet... Szolgáltatók oldalán semmi. Merre nézelődjek? Telefonon várni a robotra nem szeretnék...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
MrSealRD
veterán
válasz MasterMark #122376 üzenetére
Közben visszajott.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz MasterMark #122376 üzenetére
Attól még szerintem vannak nekik erre visszajelző áramköreik és láthatják a központban. Dr. Zoo?
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz MasterMark #122379 üzenetére
Volt már nekem is ilyen mással kapcsolatban. Aztán ki tudja mennyi a valóságalapja. Lehet csak az van megmondva nekik hogy nem adhatnak ki infót és ez az alibi szöveg.
Lásd a mai Digi DNS hiba. Gyakorlatilag országos a baj, de azt mondták többeknek hogy nincs központi gond. Ha átírod a DNS-t másikra (Google DNS vagy akármi) akkor rögtön megjavul. Aztán csak bevallották.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Mercutio_
félisten
válasz MasterMark #122381 üzenetére
A userek 70-80%-a aki nincs otthon IT-ban?
A net mára lényegében egy újabb "közmű"Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Szakbarbár
aktív tag
A Margit szigeten milyen koncert van most? Margit-híd felől jön a zaj, szerintem nem a szabadtéri színpad,.Aludni nem lehet tőle az biztos.
Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
fant0mi
őstag
válasz Szakbarbár #122387 üzenetére
Fenyo Miki
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Szerintetek hol váltják a legjobban az eurót forintra a városban?
Magnum:
Köszi a tippet, az még közel is van!
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz hszilard666 #122390 üzenetére
En a Bajcsyn a Star Change-ben szoktam.
I humbly and respectfully decline™
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha esetleg érdekel valakit, eladó a régi monitorom, kis hibával.
Live-Die-Respawn
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
macilaci78
nagyúr
Jó reggelt!
Vegyetek mindenféle lomot!Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MasterMark
titán
-
macilaci78
nagyúr
válasz MasterMark #122395 üzenetére
Más miatt rendeltem tavaly, teljesen véletlen, hogy eszembe jutott ilyetén alkalmazása, büszke is vagyok magamra.
-
Spet
addikt
Hátha valakik szeretnék lecserélni a gyengébb stock hűtőt egy erősebb Wraith Spire stock hűtőre. (0 km-sek)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
félisten
-
Spet
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- eladásra kínálom ddr2 ramokat 1-2GB 667Mhz
- Cambridge Audio MXN10 hálózati lejátszó eladó, személyesen vagy ingyenes szállítással
- GAMER PC - GTX 1050 Ti 4GB - Ryzen 5 2400G - 16GB DDR4 - 120GB SSD - 500GB HDD
- Pioneer DJ DDJ RB rekordbox licensz + decksaver
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest