Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
Obd olvasót keresek kölcsönbe 1-2 napra, hatha van valakinek
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
Citadella környékén elfogadható árú és minőségű éttermet tud valaki ajánlani ? -
GabN73
addikt
válasz CoolBoy323 #119692 üzenetére
Mit tudnak tenni ha nem az van benne ?
-
MasterMark
titán
válasz attiati #119689 üzenetére
Ilyenkor meg mindenki bukik gyakorlatilag. Te az utalás+posta árát, ő meg az idejét ha nem veszed át.
De nem mindenki ódzkodik az utánvételtől mint eladó. Múltkor nekem szó nélkül utánvétellel küldték el a cuccot, úgy, hogy én az utánvét díját meg akartam volna spórolni, és előreutalni.
Ezen kívül lettek volna ilyen kéréseim is, hogy postapontra menjen, vagy automatába, de miután elküldtem a címem, semmilyen legalább half-duplex kommunikációt nem sikerült kiépíteni az eladóval.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
attiati
veterán
válasz MasterMark #119688 üzenetére
emiatt írtam, hogy a " vevő előre elutalja az oda-vissza szállítás költségét"
olyankor a vevő az egyetlen, aki bukhat
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz tboy93 #119685 üzenetére
Mpl, posta... igen, sajnos jegyzőkönyv se lenne.
Ezek szerint akkor a többi futárcég sem jó.Semmi megoldás erre? Csak az ötmillió pozitív értékelés?
És akkor nem is értem, hogy miért az eladók ódzkodnak az utánvéttől?
(pláne, ha a vevő előre elutalja az oda-vissza szállítás költségét) -
nagyúr
válasz attiati #119684 üzenetére
Semmi értelme az utánvétnek, ha olyan a a tag, akkor becsomagolhat 3 téglát is ...
Egyik futárszolgálat sem engedi megbontani a csomagot aláírás és átvétel előtt. Azért is harcolni kell velük, hogy megvárják amíg kibontod a csomagot. MPL-nél pl. jegyzőkönyv sincs, nem vesznek fel semmi siránkozást, old meg ahogy akarod.
-
attiati
veterán
Ti meg mernétek venni egy 2 hetes tagtól egy 70e ft-os cuccot utánvéttel?
Mi az utánvét biztonságos megoldása? Nem tudom, hogy a GLS engedi e előre kibontani a csomagot?
Postán nem engedték. Azért egy pillanatra felment a pulzusom, amikor fizetés után a doboz tele volt pakolva WC papírral. Szerencsére ott volt a doboz alján a kifizetett cucc is -
Mercutio_
félisten
válasz customer114 #119677 üzenetére
Szerencsére nem volt olyan hely, ahonnan 1 éven belül le kellett lépnem, így humble &... (prediktív )
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bitpork
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
Max. 1 perc alatt ki lehet tölteni. - valóban, de a kérdések, válaszok olvasására, értelmezésére ebben az esetben nem jut túl sok energia.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Spet
addikt
Dobd be esetleg a megfelelő topikba is a kérést.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
customer114
őstag
Kedves vérrokonom épp a vége felé jár az egyetemnek és neki is a szokásos online google drive-os vackot kell kitöltetnie az emberekkel.
A cucc teljesen névtelen és anonym. Nem fogom kérni, hogy töltse ki bárki is, mert nagyon utálom, mikor látom ezeket. Szóval, csak itt hagyom a linket: [link]
Max. 1 perc alatt ki lehet tölteni.
-
Atomgeszi
nagyúr
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Melack #119669 üzenetére
Ajtósin van a lakás.
Én meg google maps-en sikeresen belenéztem a parkolóba, aztán most kivülről szemlélve látom, hogy itt semmi nincs már, ami parkolásra alkalmas lenne
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Tud valaki infózni nekem, hogy most akkor a Felvonulási téren levő hatalmas parkplatz az egyáltalán nincs?
Ez 2018-as felvétel, de ahogy látom ami régen volt parkoló, az egész fel van ásva.
[link]Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
tibbike01
őstag
Jóféle nem drága fogorvost tudtok Zugló környékén?. Vagy akár messzebb is.
-
Teejay83
tag
Sziasztok
Eladó nagy tételben toner és tintapatron (HP-Samsung-Brother-Canon-Epson-Konica Minolta)!!
100db összesen, mindegyik ÚJ-bontatlan, az alábbi linken tételesen fel van tüntetve, közel 400e Ft értékű (Bolti ára jóval több)!
[link]
Mindegyik szakszerűn tárolt! Raktárkészletből visszamaradt!
Aki egyben viszi jelentős kedvezményt kap (50%)DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
Mercutio_
félisten
válasz rumos XIII #119655 üzenetére
G4560 gyári, ha jól látom rézmagos de alu bordás hűtőm van, nem volt használva, rajta a gyári paszta, de nem tudom az jó-e 1155-re.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mr.Csizmás
titán
z270, z370 gémör lapok, bp-n házhoz viszem rovat: [link]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
veterán
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
rumos XIII
aktív tag
Sziatok.
Ujpest kornyeken valakinek nincs sosben egy 1155 intel hutoje? -
CoolBoy323
nagyúr
válasz sketchifun #119653 üzenetére
Én
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vegyetek tápegységet és/vagy VGA-t:
FSP HEXA 85+ 450W Bronze (PPA450A300)
- 9000 FtMSI GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 192bit PCIe (GTX 1060 GAMING X 6G)
- 42 000 FtRégi topik lakóknak házhoz viszem ha szeretnék.
Live-Die-Respawn
-
Magnum_
nagyúr
Valaki (itt kozuletek ofc) arul esetleg notebook ddr4 8gb ramot 2133/2400mhz?
Koszonom[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Mr.Csizmás
titán
2 db jegy eladó 02.11. MARKO HIETALA koncertre (Nightwish basszusgitárosa)
11k
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
ro_bert17
őstag
-
Spet
addikt
válasz DeFranco #119645 üzenetére
Nem, csak nem tudjuk a víz kezdeti hőmérsékletét illetve entrópia vagy entalpia értékét, hogy a diagramról leolvassuk
Ha nagyon köthetnék kedved van, akkor ajánlom Fürge ujjak c. szaksajtó terméket (és nem a filmverziót)
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
DeFranco
nagyúr
Szia! "Még mindig jobb ilyeneket megtalálni, mint a Mollier diagramot kisilabizálni."
Arra célzol, hogy a Mollier diagram alsóbbrendű, önhibájából hátrányos helyzetű dolognak számít aminek a kisilabizálását elkerülni erkölcsi kötelesség? Helyette inkább találjon mindenki privilegizált "ilyeneket". -
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #119632 üzenetére
2 bar felett van az biztos, mert ott már 120 fokon forr a víz.
#nincsbennetarcsi
-
ro_bert17
őstag
válasz DeFranco #119603 üzenetére
Szia! "szocióba meg ne menjünk át, mert véletlenül megkeresem hogy a taxisnál a kocsmárosnál meg a kaparóson van a legál tiszta tüzelő ára, esetleg el lehet menni napszámba fát vágni természetbeniért."
Arra célzol, hogy a keleti határ mellett szegény körülmények közt élő vidékiek taxira, kocsámra, meg kaparósra költik a pénzüket? Plusz jövedelemért meg inkább mennének napszámba dolgozni? -
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #119623 üzenetére
Mekkora a nyomás a rendszerben, hogy még 120 fokon sem forr fel a víz benne?
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #119629 üzenetére
Az mindig uzleti titok :-/
Sutszi: elvileg (remelem, gyakorlatilag is es holnap nalam lesz) egy E7270 lesz.
I humbly and respectfully decline™
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #119627 üzenetére
Mit lehet tudni CsodaDell4-ről. Engem érdekelnének a részletek.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Magnum_
nagyúr
CsodaDell3 elkelt
Holnap hozzak a CsodaDell4-et.I humbly and respectfully decline™
-
macilaci78
nagyúr
válasz darvinya #119621 üzenetére
Na, mondjuk apám meg a benzines aggretátort volt kénytelen leporolni vidéken, hogy menjen a keringetőszivattyú, meg a hidrofor... Mondjuk, náluk meg erősen túlméretezett rendszer van: vegyes tüzelésű kazán 140 kW-tal, hőtároló tartály 1,6 m3, kiegyenlítő tartály 200 liter. És nem ritka, hogy a kazánból a hőtároló felé menő csövön a hőmérő 120°C-ot mutat, a radiátorokhoz előre menő víz pedig 80°C-os...
Mondjuk, pár éve már agripellettel tüzel, van egy csiga, ami a tűztérbe hordja, így áramszünet esetén legalább nem tud felrobbanni a kazán.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Qru
MODERÁTOR
-
darvinya
titán
válasz macilaci78 #119619 üzenetére
Gázos aggregátor kell a rendszerbe, hogy a villany szivattyú tudjon működni.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
macilaci78
nagyúr
válasz Graphics #119597 üzenetére
Mi budapestiek kevésbé ismerjük a budapesti szállásokat.
De a Gellért Szállóról jókat olvasni. A napokban volt hír, hogy a most divatos vírus miatt már a foglalások 20%-át visszamondták, szóval érdemes last minute akciókat nézni.Egyik ismerősöm a Petczvál József utcában már többször szállt meg, nem volt panasza. Kis konyha, egy nagy és egy kisebb szoba, tágas fürdő.
mike1334: ezért is vettek ismerősék szünetmentes tápegységet az elektromos fűtésre. Nyilván fűteni karcsú, de a keringetőszivattyút viszi pár óráig, amíg a 150 literes tároló tart, addig megvan a komfort.
Qru: bármelyik város elit kertvárosi részébe mentem eddig, ősszel rögtön éreztem a levegőben, hogy otthon vagyok... Szeged, Budapest, Debrecen, Zalaegerszeg, Kecskemét, de akár München, Hannover, vagy Arad, Brassó, Temesvár is ide tartozik.
DeFranco: gázzal nem megy a keringető szivattyú, csak gravitációs rendszer.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Graphics
Jómunkásember
Akkó' mindegy foglaltam a Kalmár Panzióban szállást
-
-
DeFranco
nagyúr
-
mike1334
veterán
Vidéken, szülőknél tél alkalmából 2x fél napig nem volt áram, mert karbantartanak...akinek olyan kazánja volt, ami áram nélkül nem keringet az fázott, vagy elment vhová...és felénk azért nem úgy van áramszünet esetén sem, hogy hanyatt-homlok rohan a szolgáltató javítani...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
DeFranco
nagyúr
te amúgy miről beszélsz?
de itt inkább a fűtő panelről volt szó.
nem
Menj el a keleti határ szélre ahol még mindíg 20% felett van a munka nélküliség és mond meg az embereknek:nem baj ha megfagynak,lényeg a tiszta levegő.Sajnos egy egyedülálló átlag nyúgdíjasnak sincs sokszor választása,vagy eszik,vagy megfagy.
mi köze ennek ahhoz hogy gázzal vagy villannyal nem fűtenek? a vegyes tüzelést te dobtad be, ne rajtam kérd számon.
szocióba meg ne menjünk át, mert véletlenül megkeresem hogy a taxisnál a kocsmárosnál meg a kaparóson van a legál tiszta tüzelő ára, esetleg el lehet menni napszámba fát vágni természetbeniért.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz DeFranco #119599 üzenetére
Én is klímával fűtök,de itt inkább a fűtő panelről volt szó.
Menj el a keleti határ szélre ahol még mindíg 20% felett van a munka nélküliség és mond meg az embereknek:nem baj ha megfagynak,lényeg a tiszta levegő.Sajnos egy egyedülálló átlag nyúgdíjasnak sincs sokszor választása,vagy eszik,vagy megfagy.Én hamarabb tiltanám ki a sok bontó szökevény diesel autót a forgalomból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest