Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz KilgoreTrout #118197 üzenetére
Bármelyikből lehet levágni. Konyhastúdiók, kkv-k, egyéni asztalosok gyártanak, vagy átgyártanak.
Lakásfelújítós topik, vagy az asztalos klub is tud segíteni.
Az is egy élhető megoldás, hogy a standard méretű elemeket megveszed a neked tetsző helyen, az egyedi méretűeket pedig legyártatod valakivel azonos anyagból. Krono, Decospan, Egger laminált forgácslapokat használnak leggyakrabban, az MDF-et RAL szín szerint fújják, Forest frontokat pedig a gyártó készít méretre is.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
KilgoreTrout
senior tag
Sziasztok,
olyan konyhabútort keresek, amihez van 35-40 centi mély alsó szekrényelem is.
Az IKEÁ-n kívül egyelőre nem találtam mást. -
Mercutio_
félisten
"Béláim az Úrban"!
Megy-e innen valaki mostanság Békéscsaba, vagy még inkább Mezőberény felé kocsival?
Ha igen kérem priviben keressen (egy mappa méretű miniPC-t és a komponensek üres dobozait kellene lejuttatni)Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Mr.Csizmás #118193 üzenetére
Elvileg RTX kartya kell az aktivalashoz nem? Az meg nekem ugye nincs.
Ebayes akciokrol lemaradtam (3-5k mentek a csomagok de mar ott is csak 10k korul latok), azert vadaszok olcsobb kulcsot valahonnan.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Mr.Csizmás #118191 üzenetére
A Control sima kulcs ugye es nem Nvidia RTX kupon?
Live-Die-Respawn
-
-
nagyúr
válasz CoolBoy323 #118186 üzenetére
Köszi. Vettem egy win10 kulcsot. Mondjuk még nem jött meg, remélem nem b@sztak át.
szerk: meggyütt
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hol tudok legálisan és biztonságosan nem egyszer felhasználható Windows 10 kulcsot venni a legolcsóbban?
-
nagyúr
Tegnap megnéztük asszonypajtival a Volt egyszer egy Hollywood-ot. Valahogy ez a Tarantino film most nekem nem ütött akkorát, kicsit túl művészire (és hosszúra) sikeredett.
-
-
Sziasztok!
Tud valaki megbízható elektronikaihulladék-leadót? FKF ilyen szempontból korrekt? (És mennyire nehezítik meg a dolgot?)
Mert amúgy a Pólusban van ilyen konténer, kisebb cuccokat vittem már oda, de ott sincs kiírva, hogy amúgy esténként nem borítják be az egészet a Dunába... Ikeában nincs kifejezetten ilyen, csak izzó, elem, stb. Van most alaplapom, telefon, akksi, stb. amiket még ingyenesbe se raknék fel mert tudom hogy nem lehet vele mit kezdeni.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
nagyúr
Eladó Huawei P8 Lite Androidos telefon. Kirin 620 SoC, 2Gb memória, 16Gb belső tár, DUAL SIM, Android 6.0, 5"-os HD IPS kijelző. A készüléken még a gyári kijelző védő fólia található, tehát a kijelző teljes mértékben karcmentes. Végig tokban volt használva, a külseje is nagyon szép állapotban van, egyedül az egyik sarkáról hozta le sajnos kis mértékben a festéket az egyik nem teljesen méretpontos utángyártott telefontok. Minden funkciója hibátlanul működik. Gyári doboza megvan, ezen kívül egy használt csajos telefon tok jár a készülékhez.
Szigetszentmiklóson vagy BP XI ker. Infoparkban átvehető.
19.990Ft
-
nagyúr
Eladó egy LG 22MA33D 22"-os IPS LED tv. Nagyon keveset használt, hibátlan állapotban van. Távirányító, táp kábel jár hozzá, a gyári doboza sajnos már nincs meg. VGA, HDMI, Scart van rajta, antenna kábelt fogad, de akár monitorként is használható. USB-ről filmek lejátszása sem akadály.
16.500Ft
Átvehető személyesen Szigetszentmiklóson vagy BP XI. ker Infoparkban.
-
félisten
-
gzbotii
nagyúr
válasz FoxiestFox #118170 üzenetére
Pazarlás
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
félisten
válasz macilaci78 #118169 üzenetére
Kösz, de már rendeltem ebayről. UK-ből hipphopp itt lesz.
-
macilaci78
nagyúr
válasz FoxiestFox #118163 üzenetére
Adhatok kölcsön pákát.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
félisten
válasz Mr.Csizmás #118164 üzenetére
Szétnézek akkor náluk.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz FoxiestFox #118163 üzenetére
alza, edigi, mm így helyből, de nagyobb teszkó is lehet tud adni
ez tipik olcsó és kisméretű cucc, hogy nem nagy veszteség raktáron tartani
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
félisten
válasz macilaci78 #118161 üzenetére
és az előző:
Kösz, túl hosszú.
Pákám Szegeden van. A bolt sajnos messze van innen, ki nem mászom addig.
Marad az ebay. -
laskr99
addikt
Keresek hobbi célra ingyen elvihető VGA kártyákat és processzorokat hibásan, törötten, sérülten egyszóval menthetetlenek!
Szeretnék pár kulcstartót/díszt csinálni belőlük, a mag felcsiszolásával. Elég nehéz művelet mert nagyon gyorsan szét törhet a mag ezért se szeretnék venni mert akkor jó pár ezer kárba menne kísérletezés alatt.
Annyi a lényeg,hogy nagy magja(flip chip, die) legyen az alkatrésznek mert azt egyszerűbbnek találtam csiszolni. Van 2 486 processzorom aminél megmutatom mi miatt szeretnék szilícium kulcstartót.
Eddig 1-et kockáztattam meg megcsinálni, de sajnos kudarc lett mivel a mag szélét jobban elkapta a papír.
Epoxiba lenne utána öntve és átfúrva az epoxit lenne a kulcstartó kész.
-
macilaci78
nagyúr
válasz FoxiestFox #118158 üzenetére
Amit hirtelen találtam:
26-100 cm spirál, fix 50 cm olcsóbban, drágábban.
Itt félve kérdezem meg, de esetleg neked nem opció, hogy forrassz magadnak?Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
pjen
félisten
válasz FoxiestFox #118158 üzenetére
Nem tudom merre laksz,a 17. Ker ben az elágnál van egy Legitron nevű bolt ott megcsinálják.
-
félisten
Hello.
Hol lehetne venni a városban 25-30 cm hosszú 3.5 jack apa - 3.5 jack apa vezetéket?
Headset és a fejhallgató közé kellene, a mostani túl hosszú, és bele kell hajtogatnom az ingzsebembe, ami nem tetszik úgy. -
Ha valakinek pont HDMI --> VGA aktív (betápos, pl. USB-ről elmegy) átalakítóra van szüksége ami hangot is tud, 750 JMF-ért van egy eladó (4$ volt, úgyhogy!), usb és jack kábellel együtt adom nyilván.
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #118149 üzenetére
Ha már hiányoltad a konzekvens moderálást, hát legyen.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #118151 üzenetére
De várj. Mindegyik hirdetett cuccot össze lehet otthon kendácsolni bárkinek, anyagárban.
Szerintem te extraprofitra hajtasz meg madárfogásra meg ilyenek.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
válasz Mercutio_ #118111 üzenetére
Az előzményben hirdetett cuccokra (táp kivételével) természetesen jár a topic-kedvezmény
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
nagyúr
válasz MasterMark #118136 üzenetére
Hát ezt nem vitatom, nem véletlenül került a hálóba 50"-os a helyére.
Na de esetleg ha valaki egy 2nm-es wc-ben nézne TV-t ...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szerintetek egy 22"-os LG IPS TV használtan 20k-ért rendben van? Barátnőm kapta még amíg otthon lakott, pár éves, de szinte nem is volt használva. Amikor beköltöztünk a saját lakásunkba beraktuk a hálóba, de oda a távolság miatt nagyon kicsi, egyáltalán nem volt hazsnálva. USB-ről filmek mennek, most porosodik a dolgozó szobámban.
-
Mr.Csizmás
titán
fimi drónos elvtársak vannak itt?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
MrSealRD
veterán
Van egy eladó tárcsám. 3 ponton láncos felfogatás hegesztve. Néhány szemléltető kép a felhasználást illetően:
(A tartó állvány és a lábak nem részei a hirdetésnek. )Természetesen nem a képen szereplő tárcsa eladó. Az még nem volt használva. De pont ugyanilyen mint a képen látható. Hullámos a széle és ugyanilyen a lejtése is.
BP-n belül ha van rá igény akkor házhoz viszem mivel baromi nehéz. kb >10kg.Ár: 7000Ft.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
macilaci78
nagyúr
válasz MasterMark #118124 üzenetére
Csak kontrollerrel nem túl kényelmes a billentyűzet billentyűit nyomogatni.
-
veterán
PC-hez használható vezeték nélküli XBOX kontrollert keresek.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
félisten
Sziasztok!
Olyan szakit, elektronikai műszerészt, szervizest keresek Budapesten (lehetőleg a belvárosban), aki képes mobiltelefon alaplapján lévő ledek cseréjére.
Kék billetyűzet-háttérvilágítást szeretnék fehérre cseréltetni, 8 db ledről van szó. -
Mercutio_
félisten
válasz Mr.Csizmás #118114 üzenetére
Ezt is megnézheted, van néhány ajánlat....
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Mr.Csizmás #118114 üzenetére
Korán van még: mi nincs?
-
Mercutio_
félisten
válasz bitpork #118112 üzenetére
Ismerősnek szoktam amúgy postázni...
Node 202 szerintem beválna, de nincs időm bele gépet építeni (pedig itt egy szinte teljes Ryzen konfig) és közben kitaláltam, hogy megyek mégkisebb méretbe
-
Mercutio_
félisten
Vegyetek: Csajozós miniPC-t, ITX házat (19k), bele SFX tápot, elegáns Orient Chronograph órát, esetleg egy basszusra kihegyezett designos fejhallgatót, vagy garis Redmi Note 5-öt
-
Ace owner
addikt
válasz Earl_Muttley #118109 üzenetére
Csöves suzuki nem járt pesten hónapok óta az s3 meg pihen mert elfáradt egy turbocso úgyhogy nem én voltam :D
Galaxy Fold 4
-
Earl_Muttley
őstag
válasz Ace owner #118108 üzenetére
Vasárnap nem veled dumáltam a Soroksári Auchannál araszolás közben? Valaki egy tiedhez nagyon hasonló szekérből dicsérte meg az enyém hangját...
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
DeFranco
nagyúr
válasz bandus #118099 üzenetére
általában véve jók, nekem majdnem minden onnan van. csavarozógép nekem úri huncutság arra az évi 20 csavarra, fúróból meg úgy vagyok vele hogy legyen sokoldalú (erős), abból meg azért nem veszek ilyen tücsökköszörűt.
de ha csak puhafába akarsz csavart behajtani meg ytongba fúrni arra jó.
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #118105 üzenetére
most van ezen a héten
-
macilaci78
nagyúr
válasz bandus #118099 üzenetére
Az a géptől és a felhasználás módjától, céljától függ. Évi 2-3 alkalomért nem éri meg akkusat venni, álltában fog tönkremenni sajnos a lítiumos is. Inkább vezetékes csavarbehajtót. A Workzone (Aldi) és a Parkside (Lidl) is jó otthoni barkácsolásra, mindkettőre 3 év gari van, mindkettőhöz kapni utólag is akkut, töltőt. Parkside-nak tavaly nyáron volt egy profi szériája, nagyobb tudás, magasabb ár. (Pl nagyobb nyomaték, nagyobb akku...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest