Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz hszilard666 #119398 üzenetére
Most szerintem egy erdő szélén.Hétfőn viszont válogathatsz a hulladék udvarok között.
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
van egy kisteherautónyi szétvàlogatott szelektív hulladékom. Hova tudnám most ezt letenni?
köszi!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
-
Mercutio_
félisten
Gugli már megy, örülünk bár nem "+liszt és víz", hanem maga a liszt és víz amibe a levegőben lévő természetes élesztőgombák és baktériumok elkezdenek szaporodni és így lesz belőle kovász.
A kovász lényege egyébként, hogy szemben az élesztővel ami 1-2 óra alatt "kész" kenyeret ad, hosszabb 8-10 óra alatt fejti ki hatását, és ezalatt a glutént (is) lebontja így könnyebben emészthető a kenyér.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Siriusb
veterán
válasz Petyyyyy #119384 üzenetére
Utóbbi időben a lőrinci piacon szoktam venni kenyeret, Fonyódi Pékség a nevük ha jól emlékszem, s 3 vagy 4 piacra is visznek árut. Kovásszal készítik, nem élesztővel, finom, jó minőségűek a kenyerek, viszont az átlagnál drágábbak is. Még a fehér kenyér is finom, pedig azért nem szoktam odalenni. Teljeskiörlésűből van pl. pirított hagymás, magokkal felturbózott és sima tönköly is. Részemről ajánlott.
-
Petyyyyy
addikt
Köszi urak.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
Sziasztok!
Olyan pékséget keresek első kanyarban itt Pesten, ahol a képeken láthatóhoz hasonló "normális" kenyeret sütnek. #picalert1 #picalert2
Mit tudnátok ajánlani?
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Tim82
félisten
válasz mouzrr #119380 üzenetére
Van egy pár eladósorba kerülő mini PCI-e wifi kártyám (lassan cserélgetem le minden, a tágabb családban, illetve egy-két barátomnál is az N-es wifi kártyákat AC-sekre), viszont ezek Lenovo Thinkpad-ekből származnak, így nem tudom biztosan megmondani, hogy fognak-e működni Dell notiban.
A kínálat jelenleg:
- Intel 5300AGN (ez teljes hosszúságú mini PCI-e, több darabom is van)
- Intel 7260BGN (ez félmagas)
- Intel 6205AGN (ez is félmagas)Ha nem nagyon sürgős, februárban lesz Dell E6410-ből meg egy régebbi Medion notiból is ugyanígy lecserélt kártya (az előbbi asszem szintén 6205AGN, az utóbbi mondjuk valami Realtek bigyó, nem lehet annyira nagy eresztés).
Én amúgy a helyedben néznék inkább AliExpress-ről egy Intel 7260HMW AC kártyát. Én innen szoktam rendelni kettesével, általában 2-3 hét alatt megjön, megbízható eladó.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz rgeorge #119379 üzenetére
Akkor ezek szerint normális esetben már kellett volna kapnom valamiféle értesítést?
Le kell, hogy szögezzem, hogy nem tudom, hogy mit és hogyan kellett volna kapnod a NAV-tól (az általad is említett elfogadó nyugtán felül), nincs rálátásom az ügymeneteikre.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
mouzrr
őstag
Egy Dell Inspiron 15be vennék mini pci e wifi kártyát. Van valakinek eladó nem horror áron? a gyári elég rossz évek óta, garanciában is többször cserélték, teljesen lelassítja a netet bármilyen routerre kapcsolódik, és 7 mbps sebességre korlátozza magát állandóan.
-
rgeorge
addikt
válasz Tim82 #119373 üzenetére
Köszönöm. Akkor ezek szerint normális esetben már kellett volna kapnom valamiféle értesítést? Az a furcsa, hogy az EVA megszűnik, tehát mindenképpen meg kellene változnia a vállalkozói státuszom, akkor is, ha nem jelentkeztem be volna KATA alá. Nem olvastam arról sem, hogy a NAV csúszásban lenne a váltással kapcsolatban, csak mintha arról lett volna hír, hogy még sok EVÁ-s vállalkozó nem jelezte, hogyan folytatná.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
mike1334
veterán
válasz BLUE TORNADO #119376 üzenetére
Szabolcsból Budapestre? Hagyd a csudába, ami nincs Szabolcsban, annak nincs is értelme
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz BLUE TORNADO #119376 üzenetére
az új a kolosy téren van, leírás alapján korrekt, papíros brosúrában van térkép is. [link] (nem voltam még ott, de a Liberec-i IQLandia szintjét hozza ránézésre)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz Mr.Csizmás #119371 üzenetére
Nem, nem ez az.
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
Tim82
félisten
válasz rgeorge #119367 üzenetére
Szerintem erre a NAV ügyfélszolgálata fog tudni csak válaszolni neked.
Ha rendelkezel az ÜCC rendszerükhöz azonosítóval (pl. igényeltél korábban a TEL nyomtatvánnyal azonosítót, vagy ha van RKTA-d, azzal is működik), akkor adnak telefonon is konkrét információt.
Ha egyik sincs, akkor az RKTA-ra tudsz regisztrálni itt ügyfélkapus bejelentkezés után: [link] , nyilván ezután most már csak hétfőn fogod tudod elérni a NAV üszit, ha jól emlékszem, 08:30-16:00 között, a 06 (80) 20-21-22 számon (ez kifejezetten az ÜCC-s telefonszámuk). Menütérkép az IVR-jukhoz, pdf, kattintásra megnyitja/letölti a böngésződ. Ennél gyorsabban szerintem most már nem jutsz válaszhoz.
-
bandus
veterán
válasz BLUE TORNADO #119370 üzenetére
A leiras alapjan nekem ez inkabb a csodak palotaja.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Mr.Csizmás
titán
válasz BLUE TORNADO #119370 üzenetére
petőfi csarnok volt a repülőgépek alapján [link]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok!
Nem témába illő a kérdésem, bocsi az OFF-ért.
Anno voltunk Budapesten osztálykiránduláson a Millenáris Múzeumban. Emlékszem, hogy mindenféle tudományos dolgok voltak kiállítva, mint pl. Irinyi János hatalmas gyufája, amiben megmutatták, hogy milyen hanggal gyulldadt meg az első szálja. Volt még ilyen látványdaru, a plafonról nagyon régi repülők csüngtek, stb. Sajnos csak ennyire emlékszem belőle. Valaki tudja esetleg, hogy mi lett ezzel e múzeummal? Vagy másik neve lett? Mert sehogyan sem találok rá a neten.
Előre is köszönöm a segítséget.
BÚÉKAz egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
rgeorge
addikt
válasz Mr.Csizmás #119368 üzenetére
Nézem a tárhelyemet naponta többször is, pedig rögtön kapok emailt is mindenről. Már kétszer kaptam is más tárgyban üzenetet NAV-tól, de erről semmit sem.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rgeorge
addikt
BUÉK!
EVA-KATA váltásról lenne kérdésem. Dec. 12-én adtam be online a nyilatkozatot, amit be is fogadott a NAV. Azóta síri csend, nem kaptam értesítést. Van itt valaki hasonló helyzetben? Egyáltalán kapok értesítést (a NAV tájékoztatóból ez következne)? A naprakész eBev törzsadataimban még az EVÁ-s adószám (*-3-*) szerepel.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
sketchifun
senior tag
Üdv.
Van egy iPad 3 16GB Wifi Only, ami csak a polcon porosodik, egyáltalán nem használom. Ha valakit érdekel, privát. A hangszórója nem működik, jack vagy BT.
Ára mondjuk legyen 10k.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
KilgoreTrout
senior tag
-
bitpork
nagyúr
Ismét köszönöm szépen az ajánlást! Nem vásárlás lesz hanem termékek pozicionálását szeretném végigvinni egy új brand kapcsán.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
mike1334
veterán
válasz Mr.Csizmás #119356 üzenetére
Nyilván, de gondolom ajándekkártya vagy hasonló miatt kérdezte, írta, hogy fancy bolt kell, ezek meg azok, így megfizeted a szempillarebegtetést is
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
-
bitpork
nagyúr
Nagyon szépen köszönöm!
-
bitpork
nagyúr
Sziasztok! Szeretnék megint ajánlást kérni. Tudnátok-e olyan boltot mondani ami nem Rossman, Douglas, DM, Müller boltlánc, de kozmetikumokkal foglalkozik és fancy boltja van? Előre is köszönöm szépen!
-
nagyúr
Sziasztok! Nem smart tv-t szerintetek hogyan lehet a legolcsóbban netflix kepesse tenni? PC-re kotes nem jatszik, Androidos telefon van. (Szuleimnek kene)
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Intel NUC Kit eladó, topik kedvezmény van.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
DeFranco
nagyúr
háztartási kisgép javítót keresek, ha valakinek van ilyen bevált kontaktja, szívesen venném, ha megosztaná velem.
esetleg az orczy szervízzel van valakinek innen tapasztalata? őket találtuk neten, alkatrészben jók, azt tudom de nem tudom milyen minőségben és árszínvonalon javítanak.
-
hszilard666
veterán
Boldog újévet mindenkinek!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
rushty
őstag
BÚÉK
Revolut meghívó pü-ben
-
veterán
Lesz a XI. kerületben valahol valami jóféle bulika?
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
CoolBoy323
nagyúr
BÚÉK
-
Vegyetek régi, de jó monitort, és/vagy Mi Band 3-t. Black Friday kedvezményt is adok igény esetén.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
sketchifun
senior tag
válasz sketchifun #119331 üzenetére
Elkelt.
-
veterán
Topiklakóknak
25002000 Ft-ért eladó Vezetéknélküli telefon töltő, 10W (bontatlan, Új)Ugyanitt MicroSD kártyákat keresek (kettő darabot), akár 512MB-os is elég lehet. Igen, csere/beszámítás is játszik a fentivel
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
sketchifun
senior tag
Mondjuk 30k?
-
rushty
őstag
-
Earl_Muttley
őstag
válasz sketchifun #119331 üzenetére
Pontosan mennyi az az olcsó?
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
sketchifun
senior tag
Üdv az uraknak.
Feleslegessé vált egy X230-as ThinkPad, i5, 8GB, 120SSD specifikációval. Világítós bill, ujjlenyomatolvasó, amit csak akarsz. Csajozásra nem való, mert viseltes, viszont olcsón keresi új gazdáját.
-
benyo513
tag
Akinek lenne esetleg eladó Yamaha MX 61 vagy Korg KROSS2 61 billentyűs szintetizátora az ne tartsa magában
-
nagyúr
Eladó Xiaomi Mi A1 4/64GB, 26.500Ft. Szigetszentmiklóson megtekinthető.
-
Qru
MODERÁTOR
Aki éves bérlettel nyomja, itt egy jó hír:
"A 2019-es naptári évre megváltott éves bérleteket január 11. hajnali 2 óráig elfogadják a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) ellenőrei, a rajtuk feltüntetett érvényességi időtől eltérően." - [link][ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Golyo69
senior tag
Sziasztok,
Vegyetek erősitőt hogy jól szoljon a film az ünnepek alattXiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
zsolti72837
addikt
[link] Erre van valakinek javaslata?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zsolti72837
addikt
Áldott, békés Karácsonyt Mindenkinek!
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
veterán
válasz Fecogame #119303 üzenetére
Holnap reggelig vehetőek csak át, utána csak Dec. 28.-tól legközelebb!
Vezetéknélküli telefon töltő, 10W (bontatlan, Új) - Topiklakóknak
2,52k, már csak 2 darab van
Bluetooth-os RGB LED izzó - 2kOkoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
Mercutio_
félisten
válasz Mercutio_ #119141 üzenetére
Orient Chrono elkelt, a többi még aktuális.
Vegyétek-vigyétek, kell a pénz mindenre IS
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz gabormgp #119308 üzenetére
Egész Pesten nonstop megy a rakétazás, de központi rendezvény nincs.
Kerületenként a helyi főtéren lehet esetleg, valamint a hősök terén is (mint az egész városban) éjfélkor megy a rakétafelhő.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
veterán
válasz MasterMark #119309 üzenetére
Szerintem a kolléga arra gondolt, hogy van-e valami központi tüzijáték, mint Aug. 20.-án. Ha igen, akkor honnan lövik fel?
-
gabormgp
senior tag
Sziasztok!
Had kérdezzem már meg,hogy Budapesten az újévi tűzijátékot honnan lehet a legjobban látni?
MASTERMARK: Vagy Pesten nincs ilyen?[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
BONTATLAN Mi Band 4 global nincs valakinél a fiók mélyén jóárasítva?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
veterán
válasz hszilard666 #119304 üzenetére
Vissza is! Maradt még 3db vezetéknélküli töltő.
-
veterán
Vezetéknélküli telefon töltő, 10W (bontatlan, Új) - Topiklakóknak
2,52k, több darab is van
Bluetooth-os RGB LED izzó - 2kOkoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
bitpork
nagyúr
Sziasztok!
Van valaki aki a napokban BP-Szeged távot megtenné és (természetesen nem ingyen) el tudna hozni egy kis zacskó sajtot? Akár a Budapest-Kecskemét is jó és elmegyek érte.
Maclac -veled ettől függetlenül egyeztetünk!Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
benyo513
tag
Sziasztok!
Afelől érdeklődnék, hogy az alábbi albumokat szerintetek Bp-n hol lehetne beszerezni elérhető áron? (Azaz, kb. 8ezer ft alatt? Elsősorban a félkövérrel írtak érdekelnének)
Florence and the Machine - High as Hope (vagy bármilyen koncertfelvételt)
Franz Ferdinand - Tonight
Interpol - Turn On The Bright Lights
Killers - Live from the Royal Albert Hall (vagy Direct Hits)
Nick Cave - Murder Ballads vagy Let Love In
Portishead - Dummy
The Beatles - Blue (1967-1970) és Red (1962-1966) album
XX - XX vagy Coexist
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest