Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Sziasztok!
Má megen külföldi segítséget kérnék.
Ja'ppánban sikerült csak találni azt az accessory kit-et, ami a házikóhoz kellene, de egyrészt nehézkes kitölteni a regisztrációs formot, másrészt úgy fest nem postáznak internationale.
Szóval kellene valaki aki odakint van és tovább hajítaná fénypostán a csomagot.
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
pjen
félisten
válasz MasterMark #117697 üzenetére
Akkor vissza adom. Nekem a szájjal,lábbal festők minden évben küldenek egy halom képet,akkor is ha esetleg elfelejtek utalni.Még sosem reklamáltak.
-
nagyúr
válasz MasterMark #117694 üzenetére
Múltkor én is becoptam, azt hittem ajándék
-
pjen
félisten
válasz MasterMark #117694 üzenetére
Fizetős akkor lenne,ha nem adnák oda fizetés nélkül.Ha Te támogatod Őket az szintén ajándék,adomány...l
-
seadrone
őstag
hátha megfejti nekem valaki, hogy a kereszteződésekben pl a hungarioána pirosnál fiatal lányok kicsi piros fehér zöld zászlókat osztogatnak az álló kocsisorban, az mire jo?
pénzt adnak érte, vagy mi?
kik ők?
-
bitpork
nagyúr
válasz werszomjas #117690 üzenetére
2011 foglalatra AIO víz vagy 155mm max magasságú tekerős hűtés nincs véletlenül Ładó?
Ha valaki gyönne holnap esetleg Siófuckbé ki tunna segílni egy fuvarral? Meghalt a pumpa a vízben és ahogy nézem csak a fővárosban van utánpótlásra lehetőség
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
werszomjas
addikt
Ładó
Veithdia 6108 napszemüveg - 4k
DVB-T USB tuner - 2k
Baseus Type-C kábel - 1k
MEGIR 2011 karóra - 4k
Samsonite Guardit Bailhandle laptop táska - 5k
Xiaomi Pocophone F1 - 70k
üdv
-
rizso
addikt
válasz macilaci78 #117684 üzenetére
Ebből elég sokat eladtunk elitebookokhoz, még nem volt gondunk vele
darvinya: Az általad linkeltek mini DP hdmi átalakítók, 8470p-n meg a klasszikus nagy méretű DP van
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Tim82
félisten
válasz MasterMark #117686 üzenetére
Milyen szerencse, hogy sima DP portot utoljára az utolsó generációs Core 2 Duo-s üzleti laptopoknál lehetett látni, Core i generációsoknál alapból DP++ van.
Mellesleg tudomásom szerint (értsd: kipróbálva ) a sima DP porttal is működik a képátadás, a hangátvitel viszont nem - és ehhez nem kell elektronika.
Macilaci: 1080p-ig ez a fajta sima passzív átalakító tökéletesen megfelel: [link]
Ilyet használok is, ahogy fentebb írtam, sima DP porttal csak képet tud átvinni (régi Core 2 Duo-s Thinkpad T500-zal), annál újabb géppel (mint pl. Thinkpad X220) hangot is. Az egyenletben még egy sima HDMI kábel (mindkét végén HDMI apa csatlakozóval) és egy régebbi LCD TV szerepel.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
darvinya
titán
válasz macilaci78 #117684 üzenetére
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
macilaci78
nagyúr
Kábelátalakítót keresek: az EliteBook 8470p laptopon lévő DP kimenetet szeretném egy HDMI apával összehozni.
Nem, kábel nem érdekel, egyrészt 5 méteres kéne a TV-hez, másrészt nagyon nincs humorom elbontani a szekrényt, hogy a jelenleg elvezetett HDMI-HDMI kábelt kicseréljem.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
lorcsi
veterán
most dobta fel az fb
elég szép a bp helyzet :
[kép]eladó: vadi új soundcore motion+
-
Mercutio_
félisten
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok,
Testvérem is kapott Pesten munkát, és jött az ötlet, hogy költözzünk össze, így kiadó lakást keresek az alábbi paraméterekkel:
2 különnyíló, nagyobb szoba (ha nincs nappali szerű, közös tér, nem baj), valahol az Infopark és az Árpád híd Pesti hídfő között (tehát: 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 13, 14 kerületek, így elsőre), számlásan és Rezsivel együtt max 230-ból.Van valakinek valamije?
[ Módosította: radi8tor ]
-
saril
senior tag
Hali, szombaton megyek Pestre, valakit érdekel olcsón, autó klíma tisztítás ózon generátorral?
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
bandus
veterán
válasz Mercutio_ #117665 üzenetére
a kaja nagyon nagyon jó, a kiszolgálás inkább ilyen laza, bandázós, ne várj el túl sokat, ebben a helyben a kaják a legjobbak
dobrumba hipszternek hipszter, én még csak kettesben voltam és nem volt sosem gond. legutóbb a csajom egy ismerősével volt ott, és összekeverték a főételt amit kért, persze kicsit bosszús volt, de mondta, hogy megeszi, mert nem szeretné ha kárba menne. de a pincér ragaszkodott az eredeti étel kiviteléhez, megígérve, hogy top priorityként kezeli és amúgyis pont ki tudták vinni valakinek a nem kért fogást. és itt meglepődtem én is, mert valóban, szinte 5p alatt megérkezett az eredetileg rendelt főétel, és az italfogyasztásukat sem kellett kifizetni. szóval 5* és tényleg nagyon nagyon jók a kaják meg a mezze-k (ez a tapas közel-keleti megfelelője az én értelmezésemben). kb. ugyanaz, mint a babka a pozsonyi úton, csak jobb dizájn és jobban főznek, de szerintem az étlapok között 70-80% átfedés biztosan van.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
hszilard666
veterán
-
Handball94
aktív tag
válasz Mercutio_ #117661 üzenetére
Nekem működik, esetleg másik böngészővel próbálkozz.
Ha véletlen GianMario-ba mennétek, nem csak az étlap kínálatából lehet általában választani, hanem van mindig napi ajánlat is egy táblán, viszont oda inkább enni érdemes menni mint randizni, mert kicsit hangos hely, de kárpótol a finom étel.Dobrumba szerintem beszélgetésre is tök alkalmas, vannak kétfős asztalaik is persze.
-
Mercutio_
félisten
válasz bandus #117662 üzenetére
Ha jó a kaja és a kiszolgálás nem téma a honlap, közben találtam étterem.hu-n étlapot is.
Dobrumba ilyen hipszter bandázós hely, vagy van 2 főre is asztal, ahol leszek beszélgetni kaja mellett?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mr.Csizmás
titán
léhűtő, sörvacsora milyen? vótmá' valaki innen?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Mercutio_
félisten
válasz bandus #117653 üzenetére
Ez a Mazel tov ilyen ráérős arcoknak való ahogy a kiszolgálással kapcsolatos véleményeket olvasom
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Handball94 #117656 üzenetére
Caffé GianMario honlapja csak nálam bugos?
Nem jelenik meg a menü/étlap hiába kattintokEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
nagyúr
válasz Handball94 #117656 üzenetére
A belvarosi Vakvarju is szuper, nagyon szeretjuk, de elsore randira en a lazabb, beach-et jobban preferalnam. Persze nezopont kerdese
-
-
macilaci78
nagyúr
Oda a milliárd...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok,
Rákóczi/Kálvin által határolt körben van bárkinek nagyon tuti első randis étterem tippje?
Köszi!
-
bandus
veterán
udv mindenkinek! osszefutottam ma saint bacsival, sajnos nagy rohanasban igy nem tudtam odakoszonni df es mercutio uraknak
mai kerdesem, nemetorszagba kellene eljuttatnom egy 40*40*20-as, kb masfel kilos csomagot. A magyar posta oldala 6-7k koruli dijakat ir ki, amit sokallok. Nektek van erre jobb otletetek? Koszi
-
Ha valakit érdekel, ingyen elvihető Bp. Váci út (Árpád hídtól nem messze) egy TP-Link WR741ND router.
Legutóbb (kb. tavalyig) még tökéletesen kiszolgált egy kislakást 100Mb Digi nettel (1 PC 1 laptop 2 telefon). Most bedugtam, villog, kinti netre kötni nem volt kedvem, de gondolom még menne.
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Siriusb
veterán
Ha valaki ismerős Vecsés-Gyál környékén, állítólag van arrafelé valami bolt vagy étterem, ahol indiai kész ételeket lehet venni. Ismeri valaki?
-
Petyyyyy
addikt
Sziasztok!
Óbudán olyan teraszos/kiülős hely kerestetik ahol bort is kapni, nem csak sert.
Javaslatok?Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
G@ben
addikt
válasz Mr.Csizmás #117636 üzenetére
Köszi!
Délután a Nyugati környékéről kéne visszajutnom Vecsésre, de hogy mikor, még nem tudom.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz G@ben #117635 üzenetére
ja, most nézem hogy melyik hungária útra mennél. az reggel vállalható még vonattal, kökiig bemész, onnan kb. 10-15p. séta. vonattal visszafele napközben még vállalható, index fórum alapján mindig délutánra borul be minden.
[ Szerkesztve ]
-
G@ben
addikt
válasz Mr.Csizmás #117633 üzenetére
Rendben, de akkor hogyan? Busz, hév, akármi? Azt a részt egyáltalán nem ismerem, a tömegközlekedési ismeretem inkább a belváros környékére terjed ki.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
-
G@ben
addikt
Holnapi nap folyamán szeretnék Vecsésről bemenni a XIX. Hungária út 2-be. Hogy tehetem ezt meg legkönnyebben tömegközlekedéssel?
Illetve onnan a Szabadság tér közelébe gondolom a 3-as metró lenne a legjobb a Határ úti megállótól. Kis séta belefér.
Valamint onnan teljesen vissza a Nyugatiból kéne valami vonatot keresnem Vecsésre?Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz macilaci78 #117610 üzenetére
Live-Die-Respawn
-
bandus
veterán
a ii.kerület mechwart környékén tud esetleg valaki parkolóházat, udvart, ahol üzemeltetnek parkolót és lehet havi bérletet venni? én egyet ismerek a jurányi és a varsányi irén sarkán, de az sajnos tele van, google pedig nem a barátom.
-
Atomantiii
addikt
válasz Mr.Csizmás #117625 üzenetére
Köszi.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Atomantiii #117624 üzenetére
pótlóbuszra is jó, sőt kb. ugyanannyi séta, mintha lent mennél végig, csak 2-3 perccel több a menetidő.
-
Atomantiii
addikt
válasz Mr.Csizmás #117622 üzenetére
Lehet akkor más útvonalat kell néznem Őrs Vezért tere és a Nyugati pu között.
M2 és 4-6-os villamos jó lenne ahogy látom, de ekkor két vonaljegyet kell vennem? Mert az M2 és M3-ra egy jeggyel végig tudtam eddig menni, de az gondolom a villamosra már nem érvényes ha a metróról szállok rá.
Bár úgy látom a villamosnál is kavarodás van felújítás miatt, akkor nem is tudom melyik lenne a jobb választás.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #117620 üzenetére
Cicu. pls. így.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Atomantiii #117621 üzenetére
vasárnap pótlóbusz lesz. [link]
-
Atomantiii
addikt
válasz Mr.Csizmás #117620 üzenetére
E hét csütrötökön dél körül és vasárnap este 6-7 körül.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Atomantiii #117617 üzenetére
attól függ mikor mennél: https://bkk.hu/m3felujitas/
-
Spet
addikt
-
Atomantiii
addikt
M3-as metróval mi a helyzet, metró jár a Nyugati pu és a Deák Ferenc tér között vagy metrópótló busszal lehet utazni?
-
MurdR
veterán
Én egész nap a nyugatinál parkolok. Mielőtt lejár a parkolásom, megszakítom, és indítok egy új parkolást. Simple és Telekom app is jó rá. A westendben is van mélygarázs, ha az szimpibb. A nagyparkolóban 10után kezd zsúfoltság lenni. Délután meg se próbáld.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
tomcsi23
veterán
válasz macilaci78 #117614 üzenetére
Sms program csak van.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
fant0mi
őstag
válasz macilaci78 #117610 üzenetére
Lottózz sms-ben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
macilaci78
nagyúr
Megnyitottam a Telekom appot, hátha kiderül, mikor van fordulónapom, a mobiladat mitt érdekelt. Az appban több, családon belüli sim is megjelenik, az egyiken bő 1 milliárd forint egyenleget jelzett az app többszöri frissítés, újraindítás után is.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
fant0mi
őstag
válasz Mr.Csizmás #117607 üzenetére
Na és a 2-esen a fél Alstomok? Az is érdekes öszvér megoldás.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mercutio_ #117605 üzenetére
skoda és skinest rails volt (utóbbi csinálja a fél világnak az M62 felújításokat GE belsővel), a tenderen abszurd és röhejes indokokkal szórták ki őket (indult még a CAF, bombi, meg vki nemtom), kb. az elejétől látszott, hogy kézivezérlésű pol.megrendelésű pályázat
-
Mercutio_
félisten
válasz attiati #117604 üzenetére
Lehet rosszul emlékszem, de mintha a másik ajánlattevő vacsi új garis járművekre vonatkozó ajánlata annó talán 30%-kal lett volna drágább, de abban gyárilag volt (sok más mellett) klíma is, csak mivel az a kiírásban nem szerepelt mint kötelező elem...
-
attiati
veterán
válasz Mercutio_ #117603 üzenetére
Mert a deákot még nem újították fel. Majd csak figyelgess
Állítólag szerelnek majd mégis valamilyen fajta légkondit.
Attól függ, hogy visszakapnak e 11 mrd forintot az oroszoktól a műszaki reklamációk miatt.
11 mrd-tól függ napi 1-2 millió utas komfort érzete...anorche1: Mamut Edigitalban is voltak anno kiállított monitorok.
Vagy még Oázissal tehetsz egy próbát.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz oriic #117591 üzenetére
M3 konkrétan halál.
Tarlóst 1 napig fel-le utaztatnám rajta, (a deákon kiszállhatna a peronra, csak, hogy érezze még ott is jobb idő van) hogy kicsit ujragondolhassa a pandáról kialakított álláspontját...Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest