- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz FoxiestFox #112697 üzenetére
Ebben tudok segíteni! iPhone XS Max 512 jöhet? 580K, bruttó. Sőt ha igazi egyéniség szeretnél lenni hogy kitűnj a többi egyéniség közül, akkor tudok adni egy szép macbookot is. Link az aláírásomban.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
félisten
-
Spet
addikt
-
félisten
Sziasztok!
Arra gondoltam, kéne venni egy új telefont. Budapesten. Szóval lokál, biztos ismertek minden ZugGsm-et.Olyasmire gondoltam, aminek szép a formája, és sokba kerül! Esetleg növényi termés ábrázol a hátlapja.
Fontos, még, hogy mások is tudják, hogy sokba kerül, máskülönben hogy tudnák meg, hogy nem is keresek olyan rosszul, és hogyan jutnék hozzá az élményhez, hogy megéri dolgoznom?
Na ugye.
Szóval tudtok ilyen telefont? Minél olcsóbban? Mert igazából olyan nagyon jól ám nem keresek, izé, értitek.
Nem rendelkezem túl erős akarattal, nincs nagyon véleményem semmiről.. viszont érdekelnek a vadiúk tech bigyók, és a kerekedő szemek, ahogy meglátnak egyet nálam Enyhe jellemgyengeségem okán a szektákhoz is húzok, de eddig a szüleim mindből kirángattak.
Segítsetek!
Mit vehetnék? -
Magnum_
nagyúr
válasz hszilard666 #112693 üzenetére
Itten itthon upc van. Neha szar.
I humbly and respectfully decline™
-
Sziasztok!
13. vagy 14. kerületben keresek hentest, ahol 12-15 dekás szeletekben tudok jó minőségű, steaknek való bélszínt venni.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz macilaci78 #112687 üzenetére
UPC-nel gond van, csak telefonrol tudunk irni sokan, asztalin nem jon be oldal tegnap ota.
Szerk: Aztan lehet nalad mas gond van.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
fant0mi
őstag
válasz hszilard666 #112683 üzenetére
Melléültél a wc-n és felment benned a pumpa?
-
sketchifun
senior tag
válasz hszilard666 #112681 üzenetére
Mi lenne, átléptük az offtopic határait.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Melack
veterán
válasz hszilard666 #112681 üzenetére
Elvakultságod áldozatai
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
hszilard666
veterán
Mi van itt?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
macilaci78
nagyúr
válasz gzbotii #112678 üzenetére
Ez csak korlátozás, igaz, se privit nem kaptam még, se az adatlapomon nem látszik.
Gondolom, minden júzert lehet, csak van, aki le tudja magáról venni a keresztvizet is. Nyilván nem illik, illetve a rangokat is lehet variálni, így a hozzá kötődő jogosultság is módosul.[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
gzbotii
nagyúr
válasz macilaci78 #112675 üzenetére
Korrektort lehet bannolni?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #112672 üzenetére
Ha érdekel menj át valami almás topicba, itt már elegen jelezték, hogy a témára nincs a továbbiakban igény
MasterMark: Ha nincs más témád te is eltolhatnád a csattogóslepkét
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MasterMark
titán
válasz macilaci78 #112675 üzenetére
Igen ez az ára egy normális telefonnak. Amit mondjuk 5 év múlva is támogatni fognak.
Meg ugye az apple felár is rajta van.Amúgy ne érts félre, ennyiből akkor kétszer vehetsz ugyanolyan kategóriás telefont amit említettél, szóval úgy is lehet.
szerk.: Na ki is tiltottak innen szóval ennyit erről.
szerk.2: De szerkesztésbe még tudok írogatni.
szerk.3: gzbotii: Lehet, őt is kirakták.
nevetséges.
Mercutio_: Nincs más témám. Vagy csak arról lehet beszélni amit te akarsz, vagy hogy? Sőt, ha valamit sokan nem akarnak akkor arról nem lehet beszélni. Értem.
kihasználom az időm.
Bocs hogy értelmesen beszélgettünk valamiről.
macilaci78: Akkor te most plusz szankciót fogsz kapni? Vagy rád nem hat, vagy már elmúlt?
Vagy nem is kaptál?[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
macilaci78
nagyúr
válasz MasterMark #112673 üzenetére
Ez kb a duplája annak, amit költöttem.
-
MasterMark
titán
válasz macilaci78 #112672 üzenetére
Újonnan nincs ilyen telefon, max valami beragadt készlet valami zuggsm-ben, de szerintem azok se fogják leárazni ennyire.
100 körül van új SE jelenleg is támogatott, jó hardverrel.
De egyébként inkább vennék apróról 100 körül egy iPhone 7-et, az egy jó telefon.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
macilaci78
nagyúr
válasz Mercutio_ #112671 üzenetére
Ha szemléletváltást nem is hozott volna, legalább szélesedik a világképed. Vagy ez ellen is van kifogásod?
Engem minden esetre érdekelne az iOS világa, csak pénzt nem akarok érte adni. De most komolyan, 55 k-ért megvettem a cég pénzén a Mi A1-et up to date rendszerrel. Mi a legolcsóbb készülék az Apple részéről, ami még futtatja a legfrissebb, vagy eggyel korábbi rendszert és ez a hardver mire elég, egyáltalán megáll-e 55k-ból? Szigorúan új, számlás, garis termék jöhet szóba.
Szintetikus tesztek, felhasználói élmény, a rendszer fluidsága lenne az összehasonlítás alapja, a kiadás éve, a kijelző mérete, felbontása mellékes.
-
rushty
őstag
-
föccer
nagyúr
válasz macilaci78 #112668 üzenetére
BarátOS alól.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz macilaci78 #112666 üzenetére
Kettős mérce, elfogultság. Fúj-fúj-fúj
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
macilaci78
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz macilaci78 #112660 üzenetére
Kettős mérce, elfogultság. Fúj-fúj-fúj
-
MasterMark
titán
-
nagyúr
Sejtettem hogy ilyesmi történhetett Ban-t kapott valaki?
-
rizso
addikt
válasz tboy93 #112658 üzenetére
Béta fázisban van a PH új hsz számolója, bug áldozata lettél
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
nagyúr
Mi történt itt, azt írta a PH hogy 64 új hsz, aztán látom hogy a fél topik törölve lett
-
darvinya
titán
Nincs kiszolgálás, épp takarítás folyik.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Magnum_
nagyúr
Elnezest kerek, hogy belinkoltam a cikket.
I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Külpolitika
- Facebook és Messenger
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest