- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- MFM HDD beüzemelése 25 év után
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hány éves a kocsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
válasz CoolBoy323 #112999 üzenetére
Azt megnézem, hogy vág valaki flexel 60cm hosszan egyenesen és párhuzamosan
üdv
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz werszomjas #112998 üzenetére
Flex-el rendelkező szomszéd?
-
werszomjas
addikt
Tud valaki Budapesten olyan helyet ahova besatlok a kis 60x60-as, 1mm vastag alu lemezemmel és levagnak egyenesen mindkét végéből 10-10 cm-t? akár azonnal is.
üdv
-
gzbotii
nagyúr
válasz Magnum_ #112994 üzenetére
Ilyen alap kérdések merültek fel bennem: Mennyit bírhat az akuja? Hogy bírja a csatlakozó? Hogy élte eddig túl eddig? Hogy nézhet ki a nem karcálló kijelző?
Amúgy nekem volt két 3Gs -em is, tetszik a formája és jó fogása van. Hmm...jó is lenne egy patika állapotút beszerelni
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
Szombaton Szentendrén láttam egy csávót iPhone 3/3Gs-el telefonálni - nagyon retro volt és felvetett egy pár kérdést
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
Na, akkor az eladó cuccaim, a könnyebb követhetőség céljából egy hsz-ben:
Seiko SARB035 dresswatch 6R15 szerkezet (már csak a 250k+ óráikba teszik), üveg hátlap, hazai garancia 2019 áprilisig
Seiko SRP639 brutál búváróra 4R36 szerkezet, küldöldi beszerzés (nemgaris ), gyüjteményi darab
+ van még egy Seiko SKX009 'Pepsi' búváróra, gyári fém szíjjal, díszdobozzal, papírokkal 85-ért, kb. ennyi kintről doboz nélkül ha megfogják (és szinte mindig megfogják) viszont erre 2019 márciusig van hazai garancia
+ Orient WV0021TX Chronograph óra
Új, fólliás, külföldi vétel, gyári dobozzal, papírokkal, mivel JDM (Japán belpiacos modell) nem garis. Solar szerkezet, tengerészkék számlap Ára: 54.999.-Zalman ZM-350FX SFX táp, újszerű, már nemgaris, csendes, ATX-FSX konzol tartozék amivel normál házba is berakható, de kevesebb helyet foglal
Streacom ST-F7CS ezüst színű új mITX ház, nappaliba HTPC-nek is ideális, vagy kicsi asztali mindenesnek
Gigabyte B360N Wifi garis mITX alaplap 1151v2 Intel procikhoz!Ariston hűtőhöz kiegészítő elemek (polc, tároló, palacktartó)
Egyetemi jegyzetek (BME, BCE)
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Ace owner
addikt
s8 plus továbbra is eladó
Galaxy Fold 4
-
Spet
addikt
válasz macilaci78 #112984 üzenetére
Bérletes vagyok, akkor ezért kell kiegészítő
De a HÉV--re akkor is kell kiegészítőt venni, mindenkinek
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
macilaci78
nagyúr
Most egy picit belém raktad az ideget, de az én esetemben tévedsz.
Vonaljegy és 10 db-os gyűjtőnél egyaránt olvasható:
Érvényes egy utazásra útmegszakítás és visszaút nélkül a következő szabályok figyelembe vételével. A jegy az 1-99, 101-299, 900-999, M1, M2, M3, M4 vonalak teljes hosszán, valamint a H5, H6, H7, H8, H9 vonalakon Budapest közigazgatási határán belül egyszeri, átszállás nélküli utazásra jogosít.
Tehát a HÉV kivételével szárazföldi járat teljes hosszában érvényes. Szerencsémre a budaörsi ellenőrök is így tudják.Ezzel szemben a természetes személynek szólóhavi bérlet:
Budapest közigazgatási határán belül az 1-99, 101-299, 900-999, M1, M2, M3, M4, H5, H6, H7, H8, H9, D14 vonalakon, a MÁV-START meghatározott vonatain, a VOLÁN...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Agostino
addikt
akkor viszont egy pillanat...nekem mégsem kell kiegészítő jegy, csak a budakalászi megállóig mennék, ami az első állomás. való igaz, a fent linkelt táblázatom arra nem is rakott kis jegy-piktogramot, szóval lehet elég mégiscsak a bkk jegy
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Spet
addikt
válasz macilaci78 #112978 üzenetére
Ciki, de így bliccelsz, és ha az ellenőr megfog, akkor nem tehetsz panaszt, mert neked is kell kiegészítő jegyet venni Budaörsre. (nem véletlen hangzik el a busz bemondóban, hogy a budapesti jegyek bérletek csak a közigazgatási határon túli első megállóig érvényesek, onnan kiegészítő jegy érvényesítése szükséges)
-
Tim82
félisten
válasz föccer #112969 üzenetére
"Sikertelen bejelentkezés! Kérjük, zárja be a böngészőt,"?
Próbáld másik böngészővel, inkognitó/privát ablakban, vagy az eddig használt böngészőben törölj gyorsítótárat és sütiket és hopp, menni fog.
Jelszót talán akkor lenne érdemes kérni, amikor valóban annak a nem megfelelőségéről szól a hibaüzenet.
Mellesleg az sem igaz, hogy "nem lehet közvetlenül elérni a tárhelyet". Teljesen feleslegesen jelentkezel be a magyarorszag.hu-n, eleve az oldal tetején lévő menüsor Tárhely menüpontja a KAÜ-re visz, ott kell csak bejelentkezned.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
macilaci78
nagyúr
Ezt nem tudtam.
Sógornőm Budaörsön lakik, 240-essel szoktunk kimenni. Nekem nincs bérletem, így lyukasztok egy sima BKK jegyet és az a teljes vonalra szól.
Páromnak van bérlete, így ő Budapest határáig jó, utána neki kiegészítő jegy kell. Talán 50-60 Ft-tal olcsóbb a kiegészítő jegy, ezért azt külön nem tartunk, adok neki sima jegyet.
Azt hittem, a HÉV-nél is van az utazás teljes szakaszára érvényes menetjegy.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Agostino
addikt
köszönöm, ezt nem tudtam, nekem mondjuk logikusan hangzana, hogy lyukasztom a hév jegyet is, mert a kalauz éppen meg is feledkezhet rólam, akkor meg marad egy bkk hév jegyem.... de akkor csak bkk jegy kezelés, aztán a többi a helyi erők feladata.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Spet
addikt
válasz macilaci78 #112974 üzenetére
Budapest hátáráig/határától szól a kiegészítő.
Mindenképpen kell BKK jegy/bérlet!
-
Agostino
addikt
sziasztok
hév-es segítség kellene, életem harminchárom éve során másodjára kell használnom és nem segít a helyzetemen a szeptember elsejei módosítás. budakalászra kellene kimennem h5 hévvel. elvileg bkk automatából [eszerint] kellene vennem egy öt kilométeres kiegészítő jegyet. akkor tehát a gyakorlat úgy fest, hogy felszállok a hév-re a batthyányi téren, amin lyukasztok egy sima bkk jegyet és ott lesz nálam / lyukasztok egy ilyen kiegészítőt is...?
-
föccer
nagyúr
Reggelt, TF és TL lányokat, KV-t sok-sok GDP-t.
Ügyfélkapuba nem tudok bejelentkezni. Kérem új jelszút, azzal sem megy. Nálam van a gond? Jobban mondva ügyfélkapu beenged, csak ez a KAÜ nem. MErthogy személyes tárhelyet már nem lehet közvetlen ógyfélkapun elérni.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #112958 üzenetére
HW2-t megvetted már? Csak gyorsan ránéztem a száraz tényekre és kb ebbe mindent is beleraktak. Meddig bírja ez egy töltéssel?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Ace owner
addikt
Vegyetek 24es samsung monitor tv-t! [link]
Galaxy Fold 4
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
T. Forumtarsak!
Egy kb 3 hete Kinabol vasarolt, karcmentes, dobozos Xiaomi MiBand3 elado, a gyari szijan felul adok meg melle egy sotetkeket. Nagyon klassz cucc, de annyira racsusztam, hogy Huawei Watch 2 valtja.
Ara 8.000,-Ft es 1 ev penzvisszafizetesi garanciat vallalok ra.
I humbly and respectfully decline™
-
Tim82
félisten
Nook Simple Touch e-könyv olvasó eladó. Topikkedvezmény -1k.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
gzbotii
nagyúr
Tinderen útitársat? Értem, hogy az emberek el akarnak menni, de szerintem az nem függ össze az utazássalAmúgy meg nem, a kijelölt fél már tud róla, küldtem emailt neki, miután lestalktam az adatait a feltört bank accountjáról
-
gzbotii
nagyúr
Hát, már az előszobájában vagyok, én még várnék vele... a másik fél már kevésbé
Most a hosszú hétvége alatt is megyünk haza, csak ő két nappal hamarabb, szóval attól még kellene egy útitárs
-
gzbotii
nagyúr
Eddig nekem jó tapasztalataim vannak. Nagyon jó arcokat ismertem meg, van akivel utána is tartottuk a kapcsolatot. De persze igyekszem szűrni, ha rámír, felhív és fura arcnak tűnik, akkor megmondom neki, hogy bocs nem. De egy BP - Gyergyószentmiklós út 10 óra (700km), ami elég hosszú, sokszor nyomtam le egyedül, lement 3-4 Égéstér, stb, de már mindent IS untam a végén.
Én utasként nem ülnék ilyenbe, annyi idóta az utakon
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz lorcsi #112944 üzenetére
Saint mondja a tutit, ő pro a kérdésben. Heti rendszerességgel mennek tönkre nála a gépek.
gzbotii: Utaztam már így én is nem volt rossz de sofőrként még nem vittem senkit. Mondjuk az baromi idegesítő vt amikor egy beszédkényszeres gyerekkel kerültem egy autóba. Szerencsére nem akkor amikor Svájcba mentem, hanem amikor Balcsiról jöttem haza.
Én mondjuk fázom tőle, hogy idegenek üljenek be mellém, nem fogok így vinni senkit.
#nincsbennetarcsi
-
lorcsi
veterán
turmixgépekkel kapcsolatban van kérdésem: [link]
Ki milyet használ?
mi az ajánlott?eladó: vadi új soundcore motion+
-
gzbotii
nagyúr
válasz werszomjas #112940 üzenetére
Szerintem házmester alkat, GPS-el akarta merni a sebességet, aztán ha gyorsan mesz, végállomáson vár a yard
Ha megyek haza látogatóba, akkor szoktam útitársat keresni, mert 700km egyedül baromi monoton, de úgy vagyok vele, hogy nem vagyok rászorulva arra a 6-7000re, nem azon múlik, hogy hazaérek-e naftával, így igyekszem kiszűrni az idiotakat, akkor inkább egyedül. Elvégre azt akarom, hogy legyen kivel társalogni, stb, nem, hogy a baromságokkal felhuzzanak. Eddig elég jó sikerrel jártam.
Példa: jelentkezik a manus, hogy jönne velem. Jön az uzi, hogy a kiirt induláshoz képest két órával később vegyem fel a város másik végén. Mondom nálam nem ez a terv + ez nem a Főtaxi. Bár ha rákérdez, hogy lenne-e lehetőség rá, megoldható lenne-e
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz werszomjas #112940 üzenetére
Az ilyenre nem lehet dispute-ot nyomni?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
werszomjas
addikt
válasz gzbotii #112933 üzenetére
Nekem egy ilyenem van utastól:
Megbízhatóan, magabiztosan vezetett. Pontos. Jómodór+kommunikáció csak azért 4 csillag, mert most nem volt lehetőségem mérni. Ugyanis szinte végig aludtam."
wtf?!
ő valami ellenőrnek képzelhette magát, hogy neki MÉRNI KELL ezeket
tehetek róla hogy aludt?, máskor felébresztem, hé ne aludj, mérd a jómodort meg a kommunikációtüdv
-
gzbotii
nagyúr
válasz GabN73 #112935 üzenetére
Itt (eddig) nem fizettem a Blablanak. Most adtam fel egy új utat, nem volt infó, hogy kellene nekik bármit is fizetni, stb...
(#112936) Erdei88: azért van egy szint ami alá...
Viccen kívül, nem tudok állast foglalni taxis ügyben, mivel BPn saját pénzből még nem taxiztam, szóval nincs tapasztalat. Csak azt tudom, hogy **ci drága.[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
-
gzbotii
nagyúr
Most látom, hogy Blablan négy év után bekaptam az első, nem ötcsillagos értékelést. Jófej csaj, odaírja kommentben Pontos, megbízható, jó sofőr. Ajánlom. Erre ad egy nyamvadt 3 csillagot. Ezzel lehúzta a tökéletes arányomat #nehézazélet
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz CoolBoy323 #112931 üzenetére
Neked való vicc: építkezésen a művezető kiszúr egy fiatal srácot, aki az udvar közepén egy raklapnyi téglán ül és egy pizzásdobozt szorongat. Gondolta, majd vele jól példát statuál:
- Mit képzel maga, hogy itt lopja a napot? Mennyi a maga fizetése?
- 80 ezer Ft, uram. - mondja megszeppenve a férfi
- Itt van, de meg ne lássam többet! - vetette oda a művezető zsebből.
Pár perccel később valaki izgatottan kérdezte az udvaron:
- Fiúk, nem láttátok valahol a pizzafutárt?Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
TROG AIR
aktív tag
Sziasztok. Kicsit off,bár utánnanéztem ,de nem lettem sokkal okosabb.
Ismerősöm kérdezett, hogy a gyerekének vett nemrég egy olcsóbb interaktív táblát otthonra.
Milyen laptop ami "elegendő" lehet hozzá, ha lehet használt, kb 40-50 körül? ( hardver,oprendszer stb mennyire meghatározó - új - erős stb kell / kellhet? ) Köszi ha tudtok segíteni vmit.430 pozitív , 0 negatív....
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #112920 üzenetére
köszönöm, íakkor a prototipusnak marad a linoleum.
aztán majd megyek vele kickstarterreszerk: A metróperonokon használt pöttyös gumiból van, kb 3 mm vastag a pöttyel együtt
olyan kéne!!!! olyat tudok venni? hol? mennyi?
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #112917 üzenetére
hol tudok ilyen gumi tekercset venni?
Qru: thx, ez nem jó, 25x100cm-s lapok kellenének van egy projektem, majd beszámolok. (miután levédetettem, szabadalmaztattam és meggazdagodtam )
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Magnum_ #112910 üzenetére
Ebből vennék egy csíkot és szépen méretre vágnám. Víz álló és vízzáró + egyszínű.
#nincsbennetarcsi
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #112912 üzenetére
A parafa nem szívja a vizet, különben bajban lennének a parafadugós üvegekbe töltött folyadékok.
Ellenben a linóleum csak felülről vízálló, ha van rajta bevonat és szakszerűen van lerakva (telibe ragasztva, körbehegesztve), máskülönben kikezdi a víz. Növényi rost hátfal hamar megadja magát, onnan meg már foszlik a linóleum anyaga is. Ja, az egyszínű linóleum feláras, a gyártástechnológia miatt alapértelmezetten mintásan születik.
Gumiból van 2 mm-es tekercses extrudált, alátétnek használjak, ha simán használod, akkor morzsálódik. A másik lehetőség a sima gumi, tekercses, vagy modul, ez 3 mm vastag.
PVC/vinyl burkolat még szóba jöhet, de egyszínűből még csak tekercsest láttam.[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
föccer
nagyúr
válasz gergobaby #112913 üzenetére
Felejtsd el ha jót akarsz a bélflórádnak. A legolcsóbb betonkád szökevényeket tele nyomják erős fűszerrel oszt jóccakát. Nem szabad
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
gergobaby
aktív tag
Sziasztok Tekintettel a szokottnal hidegebb idojarasra, van mar a belvarosban olyan hely, ahol adnak forralt bort?
Koszi -
Magnum_
nagyúr
Mivel Ti mindenhez is ertetek
...Kemeny, de vekony, lehetoleg meretre vaghato gumi "burkolatot" hol tudok venni? 2-3mm-nal NE legyen vastagabb es mondjuk 4x 25x100cm-s darab kellene.
Koszonom szepenA parafa nem jo, az szivja a vizet
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz macilaci78 #112908 üzenetére
Oké, akkor jegelem, a többit megbeszéljük majd privátban vagy hétvégén, vagy jövő hét elején.
-
Tim82
félisten
válasz macilaci78 #112905 üzenetére
Egyébként ha biztos vevőnek tekinthetlek (tehát ha kipróbálás után valóban megvennéd, amennyiben megfelel), akkor nem gond jövő hétig jegelnem neked.
-
Tim82
félisten
válasz macilaci78 #112905 üzenetére
Szerintem a te tableted is felismeri, hogy külső billentyűzet és ki lehet hozzá választani, hogy milyen nyelvvel szeretnéd használni. (Ami azt illeti, annak idején az első Galaxy Tab (P1000, Android 2.3.6-tal) is hasonlóan le tudta már kezelni.)
-
macilaci78
nagyúr
válasz Tim82 #112903 üzenetére
Nekem valami nevesincs T900 tabletem van, Ali barátunktól. 8 mag, 16+4 GB, de persze 64.esnek árulták. Na, a 64 fake, a többi stimmel. 7-es Droid van rajta.
Ha jövő héten meglesz még, akkor egy próbát megejthetnénk.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tim82
félisten
válasz macilaci78 #112902 üzenetére
Samsung táblagép - Galaxy Tab A6 10.1, gyári Android 7.0 - alapból kezeli az ékezetes karaktereket. A hosszú Í-t is. Ezt most a teszt kedvéért a billentyűzeten gépeltem be.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Metal topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen egeret válasszak?
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Revolut
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1080 Ti 11G GAMING X Bronze Edition
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Samsung Galaxy S24 ULTRA 12/256 (NEM szolgáltatótól és NEM részletre vásárolt) -BESZÁMÍTOK!-
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest