- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Erdekel valakit fekete, fuggetlen, dual sim, Huawei P20 Lite 2018.05-tol 2 ev gar, hibatlan, tempered glass, tokok (fekete, piros, feher, kek, atlatszo), tokvono?
Zarjuk rovidre: 50.000,-
I humbly and respectfully decline™
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #113792 üzenetére
Összes csajozós masina eladva. Köszi.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
macilaci78
nagyúr
válasz HummeRC #113797 üzenetére
Bankkivonatokat le lehet kérni a netbankból is általában 12 hónapra visszamenőleg, onnan látszik a számlaszám.
Utalj 1 Ft-ot, a közleményben meg írd meg a sirámodat, hogy a cucca rá vár, vegye fel a kapcsolatot veled. Ha erre se reagál januárig, akkor nyugodt szívvel tartsd meg a lóvét és adj túl a cuccon.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
senior tag
válasz DeFranco #113780 üzenetére
Köszönöm mindenki véleményét.
Pont ezeken dilemmáztam én is.
Az a szép, hogy én megadtam neki minden létező elérhetőségemet, a fizikai címemmel együtt, én viszont nem kaptam semmit, csak privátban kommunikáltunk. A telefonszáma és az email címe is az adatlapjáról van, de azon sose tudtam elérni, mailer-daemon és automata válaszol, hogy a cím nem létezik / előfizető nem kapcsolható. Álmomban nem jutott eszembe, hogy működő elérhetőséget kérjek a vevőtől, miután fizetett, mert nekem kell majd keresnem.
Megpróbálom elintézni a visszautalást, de mivel túl vagyunk a 90 napon, így a számlaszámot csak személyesen kérhetem el a bankomtól, mert az annál régebbi tranzakciókat nem látom netbankban. Igazából még a rendes nevére sem emlékszem, csak a nickjére a privátokból. Szóval összeg alapján kell keresnem az adott időben.
Kicsit visszás nekem, hogy még én nyomozzak utána, mikor igazából a pénzét nem kéri, az árut sem kéri, sőt egyáltalán nem is reagál a megkereséseimre hónapokig.
Miközben 2018-11-14-én volt utoljára belépve az adatlapja szerint, tehát tudnia kell róla, hogy keresem.Aztán az is lehet, hogy feladok egy névre szóló hirdetést, hátha észreveszi magát.
Majd ha arra sem jelentkezik x ideig, akkor mikulásra felteszem ingyen elvihetőbe. Valaki biztos örülne neki.Még egyszer köszönöm a véleményeket.
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #113787 üzenetére
De őt ezért fizetik, mint poreszban a félsz*pókat
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
w.miki
veterán
Valaki jár ma a Pólusnál az MM-be LOGITECH 920-007157 K400 Plus wireless billentyűzet ügyben? Elvileg ott még van 7000ft-ért. Vagy egy másik MediaMarkt-ba?
Tesóm pesten albérel a Dózsa Gy. metró megálló környékén, neki eléggé kiesik a Pólus, de ott át tudná venni valakitől, akinek az is útba esik.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
MasterMark
titán
válasz hszilard666 #113792 üzenetére
Akinek full bontatlan meg papír is kell, az vegyen újat boltból.
Switch Tax
-
hszilard666
veterán
válasz bandus #113791 üzenetére
Szívesebben vásárolsz egy bontatlan, de mondjuk full papírok nélküli gépet, mint egy hivatalos magyar eladást, ami az összes papírjával rendelkezik? Én nem. De mindenki máshogy gondolkodik. Az én tapasztalatom ezt mutatja, és lehet van benne valami, mert holnap reggel valszeg viszik is az air-t.de nem baj, ócsárolhatsz nyugodtan, attól igazad nem lesz.
-
bandus
veterán
válasz hszilard666 #113788 üzenetére
hát persze, a vadiúj, bontatlanoktól félnek, de a vacsiúj, töröttsarkú, megrenderelt, de hivatalos! helyről származótól nem olyan bizalommal vásárolnék tőled, hogy csak na, sosem keltetted itta topikban annak látszatát, hogy okosba' csinálsz valamit
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
SUPREME7
addikt
válasz hszilard666 #113788 üzenetére
Az enyém is hivatalos helyről van Mindegy /off, csak fura, egyet eladtam pikpakk, ezzel meg szívok 2 hete, de (koppkopp) talán ma elviszik....
-
hszilard666
veterán
válasz SUPREME7 #113786 üzenetére
A bontatlanoktól félnek az emberek a legtöbb esetben, ha nem hivatalos helyen veszik. Miért? Mert a legtöbb "okosban" van meg, az pedig nem túl tiszta. Ez hivatalos eladás, hibátlan, sőt ajiba dok mellé meg egy SD kártya helyre tehető bővítő cucclit.
-
SUPREME7
addikt
válasz macilaci78 #113785 üzenetére
240K-ért nem tudok eladni egy vadiúj. bontatlant ... tegnap felhív egy faszi, hogy megvan-e még a "MAKK"book ... már itt éreztem, hogy nem ő lesz az ideális jelentkező
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #113784 üzenetére
felesleges - izgalmasan indult.
ár 200K - hát, itt szúrtad el, már nem érdekel.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
hszilard666
veterán
válasz Ph0b0s #113782 üzenetére
Dögös!
Pár évvel ezelőtt gyilkoltam volna egy ilyenért!
Más:
Van nekem egy felesleges mqd32 (macbook air 13" 2017, 128GB SSD, 8GB RAM) es gépem. Magyar, hibátlan, dobozos, 150 ciklussal, dobozzal, leírással, 2019.09. hó ig szavatosságos. Érdekel itt valakit? Totyik ár 200K.
-
macilaci78
nagyúr
Én meghirdetném újra a terméket, ha elkel, akkor az első vevőnek vissza az ára.
Persze erről tájékoztatva az első vevőt.Másik lehetőség, hogy felkínálni a vevőnek a postázás lehetőségét természetesen annak külön költségének térülésével.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Trailblazer
veterán
Hát nagy hülyeség lenne ezért kidobni a terméket, valószínűleg ha retro hardver, másnak is értékesíthető. Remélhetőleg olyannak, aki érte is megy...
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
DeFranco
nagyúr
az a gond ezzel hogy retró hardverről beszélünk, nem intenzív a piaca, ha eláll a vételtől, akkor lehet hirdetheti valkulásig, ha egyáltalán valamikor eladja reális áron. egy kurrens terméknél persze ez játszik amit írsz.
én azt csinálnám hogy értesíteném minden csatornán igazolható módon hogy két hete van átvenni a terméket aztán kidobom, majd két hét múlva a pénzt elkülöníteném X ideig (mondjuk 3 hónap) és a terméket vagy kidobnám vagy meghirdetném újra szigorúan kárcsökkentés címén.
ha elmegy, akkor eredeti pénz vissza, ha tényleg nem megy el, vagy megszűnt a tárolási lehetőség akkor meg kuka és viszont látás. ha X alatt jelentkezik a vevő akkor az elkülönített pénzből el lehet számolni.
nem gondolom hogy az eladónak azért rá kellene fizetnie mert más link. kára származott és ezt szerintem kompenzálnia kell a vevőnek valahogy. a korrektségnek meg a becsületességnek nem feltétele hogy a világ hülyeségéért mi álljuk a cehet
[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
Szerintem a korrekt megoldás az, hogy a vevő méltóztatik válaszolni. Mert visszautalhatja a pénzt, de mi van például a tárolás költségeivel?
Nincs azzal semmi gond véleményem szerint, ha megkérte volna az eladót, hogy 1 hétig még tegye félre, mert nem tud érte menni, na de ha nem is jelentkezik a vevő, hiába próbálja utolérni... -
7
addikt
-
-
SUPREME7
addikt
válasz MasterMark #113774 üzenetére
Hát pedig elég érthetően írta le. Meghirdetett valamit, a vevő kifizette előre, hogy lefoglalja, de 3 hónap alatt nem sikerült érte mennie, és az eladó hiába keresi, hogy végre elvigye, a cucc meg foglalja a helyet.
Retró hardverek lévén nyilván értékcsökkenésről nem nagyon beszélhetünk, de normális esetben, saját magát károsítaná meg ha ezek után ő állna el az üzlettől.
-
SUPREME7
addikt
válasz MasterMark #113771 üzenetére
Napersze, nyilván eladni akarta, jóhiszeműen tartogatja 3 hónapot aztán ő álljon el az üzlettől? Ha nem veszi fel a telefont, írnék a vevőnek sms-t, privátot, hogy x napig átveheti aztán kidobom. Aztán vagy kidobja, vagy nem.
-
föccer
nagyúr
válasz HummeRC #113770 üzenetére
Pozitív átbaszás
Visszautalod az árát és megírod neki e-mailen ennek tényét.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
senior tag
Sziasztok!
Komoly a kérdés, de nem tudom hova forduljak vele.Meddig kell tárolnom egy eladás után a kifizetett, de át nem vett cuccokat?
Még augusztusban itt az aprón eladtam 10k értékben retró hardvert. A vevő átutalta az árát, hogy megtartsam neki, amíg visszajön a pár napos nyaralásából. Szeptemberben próbáltunk egyeztetni, de az utolsó pillanatban mindig lemondta, hogy nem jó neki az átadás. Azóta már nem is válaszol, hiába keresem privátban, emailen, telefonon.
Ki van fizetve, ingyen átvehetné, de kerül, miközben az adatlapja szerint volt azóta belépve.
Viszont így 3 hónap után már igencsak útban vannak a cuccok.Tanácstalan vagyok. Régóta üzletelek már itt, de így még nem jártam, hogy kifizetik, de nem viszik el.
Ti mit tennétek a helyemben?[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
Ładó:
Bang & Olufsen - B&O BeoPlay H8 vezeték nélküli fejhallgató
Cserebere Fogadom Többet Vissza Nem Adom:
AMD Ryzen 5 1600 - AM4 processzort adok Ryzen 5 2400G-ért cserébe!
üdv
-
7
addikt
válasz macilaci78 #113759 üzenetére
Latod, nem minden mukodik rendesen. De probalom lecserelni a regi hardvert, ugyhogy eladova valt az 5. generacios NUC-om, amin raadasul mar Windows 10(!!!!) fut
Erre tessek: [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Tim82
félisten
Kicsit későn jelzett a beépített script-ed. Mondd, funkcionálsz te rendesen?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
7
addikt
válasz macilaci78 #113619 üzenetére
Tőlem?!
-
Agostino
addikt
hello urak
pesti oldalon keresek nagy spart. a minap döbbentem rá, hogy tesco, auchan ezeket kb mind tudom hol merre, de különálló spar, mint mondjuk a budaörsi auchan merre található, ha egyáltalán található? vagy itt inkább a kisebb egységekkel van jelen?
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Fandango #113740 üzenetére
Le lesz zárva a környék, a közelben tuti nem kapsz helyet. Esetleg érdemes a Mexikói út környékén (P+R parkoló) lerakni a kocsit onnan kisföldalattival gyorsan beérsz a Hősök terére.
#nincsbennetarcsi
-
Fandango
veterán
Sziasztok!
Szombaton mennék a Hősök terére koncertre.
Hol lenne érdeme parkolni ahol jó eséllyel hely is lesz, és nem kilométerekre van.Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Facebook Filed a Patent to Analyze Who You Live With - The patent would let the company analyze members of a household through information uploaded to the site and Instagram—everything from past posts, status updates, friendships, messaging history, past tagging history, web browsing history, relationships, and photos (either uploaded by the user or ones they are tagged in).
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Magnum_
nagyúr
-
Siriusb
veterán
válasz macilaci78 #113730 üzenetére
Akkor a fafűtéses norvég kandallódat nem is ellenőrzik?! Sumák!!
-
darvinya
titán
válasz Erdei88 #113729 üzenetére
Egy új díjszámítás, amivel minden fogyasztást fűtésnek vél.
Éves hőmérsékletfüggő részszámlázás
Hőmérsékletfüggő részszámlázás esetén a felhasználó évente minimum egyszer kap elszámoló számlát, mely a gázmérő éves leolvasásán alapul. Az elszámoló számla kibocsátására a leolvasás hónapjában, vagy az azt követő hónapban, a tényleges fogyasztásnak megfelelően kerül sor, a leolvasások közötti hónapokban részszámlát állítunk ki. Sikertelen leolvasás esetén becsült mérőállás alapján bocsátunk ki elszámoló számlát. A hatályos törvényi szabályozás alapján a területileg illetékes földgázelosztó 60 napon belül ismételt leolvasást kezdeményez az adott felhasználási helyen, mely alapján - szükség esetén - az éves elszámoló számla korrigálásra kerül. A hőmérsékletfüggő részszámlázásos rendszerben minden hónapban (A „Kis értékű számlázás” bekezdésben leírt eset kivételével) küldünk számlát. A számlán minden alkalommal feltüntetjük, hogy részszámla vagy elszámoló számla került-e kibocsátásra. [link][ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #113728 üzenetére
Kiköttettem a gázt, ott van a lakásban a plombázott dugó, de minden évben jönnek mérőhelyet ellenőrizni.
Ugyanígy jön a kéményseprő is. Mondjuk, a kéményseprővel gyorsan végzek: megmutatom neki az előszobában a gázóra hűlt helyét...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #113727 üzenetére
erre gondoltam, én is elképzelhetőenk tartom az elszámolás miatt
I humbly and respectfully decline™
-
darvinya
titán
válasz macilaci78 #113722 üzenetére
Akkor ott valami simli megy.
-
albiosz
őstag
válasz darvinya #113707 üzenetére
Engem hetek óta hívogatnak munkaidőben. Felvenni eddig nem tudtam, visszahívni nem lehet, mert csak bemondja, hogy ők kerestek és visszahívnak. Olvastam pár helyen, hogy próbálnak átterelni az Áramszolgáltatójukhoz is. Nincs gondom az ELMŰ-vel így nem tervezek váltani, gondolom olcsóbb úgyse lenne...
-
darvinya
titán
válasz Siriusb #113714 üzenetére
Minden hónapban diktáltam, most leolvasással váltották át.
Már lerendeztem, s ott közölték velem a tényt, hogy akkor váltották át.Viszont ez nem általány díj, hanem egy kalkulált hőmérsékel fogyasztási díj, ami 1.5x-e a normált fogyasztásnak.
Ezt most mindeniknél el fogják játszani, akinél összel van éves leolvasás, mert így több pénzt tudnak beszedni, ráadásul a semmiért.(#113716) DeFranco
Válasz megadva szerkesztésben.
[ Szerkesztve ]
-
-
darvinya
titán
Ma jól felb…szott NKM Földgáz szolgáltató.
Múlthónapban jöttek éves leolvasásra, ez eddig semmi gond.
De kedves szolgáltató önkényesen átállította havi diktálásomat hőmérsékleti díjelszámolásra, ezzel olyan számlákat kreált, amit még el sem fogyasztottam, de elvárja, hogy fizessem be.
Ráadásul, honnét veszik, hogy én azt a hőmérsékletet fogom elhasználni gázon, mikor van egyéb fűtésem.
Komolyan mondom lehúzzák az embert, ha nem figyel oda, mert itt felszálomják főzést is fűtésnek, amit 1.5x-es áron számolja.Szóval aki e szolgáltatónál van, nézzen rá, különben külön fog még pluszban fizetni a semmiért.
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #113704 üzenetére
Te meg javítsd az aláírásod, legalább 4 napos a kínált portéka!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
hszilard666
veterán
válasz bandus #113699 üzenetére
Nagyon bántó amit művelsz. Sokadjára leírom hogy egyik konfig sem volt problémás amit tőlem vásároltak, mindegyik ügyfelem boldogan használja a cuccát a mai napig. Mit jelent ez? Engedd meg hogy segítsek:
Kiváló gépeket kapott mindenki. De nem várom el hogy felfogd, csípőből megy az utálat, igazán büszke lehetsz magadra. Jobbulást kívánok neked.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest