- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
Fakkom akkor le kell szoknom a fagyasztott pizzákról pedig budai vagyok
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
gzbotii
nagyúr
válasz DeFranco #102888 üzenetére
Amikor az említett helyen voltam managerke-szerűség, és munkanapon kívül akartam enni, akkor is beültem a kocsiba és elmentem odáig. Út közben khiül, kap a doboztól egy fura ízt...stb.
Esetleg az Igenről vélemények - képek alapján közel áll ahhoz, amit keresek.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
DeFranco
nagyúr
válasz gzbotii #102887 üzenetére
nem kóstoltad még a mix-r-t ahhoz képest a forte jó
de ha meg akarod kóstolni a pizzák műbőr makkoscipőjét, akkor rendelsz egy kinget.
kóstolj rá a bocanovára, kíváncsi vagyok a véleményedre, úgy látom man of culture vagy as well.
meglepően kevés pizzéria van pesten, ahol ténylegesen jó a pizza (meghaladja a junk food színvonalat) és házhoz is szállítanak.
azt gondolom nem kell mondanom, hogy a házhoz szállított pizza az alapból -15% élvezeti érték egy rendes vékonytésztás, minőségi darabnál.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Végül Fortétól rendeltünk.
Hát, a legszörnyűbb pizza amit ettem, valaha. Tudok pizzát készíteni én is (pizzériában, rendes olyat, amit kliensnek is kiadtunk, "elloptam a szakmát"), ennél százszor jobbat összevetek bármikor.
Nagyon rosszul elköltött 1000 Ft...When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
tomcsi23
veterán
válasz Atomantiii #102874 üzenetére
Eh, anno laktam ott én is.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Atomantiii #102874 üzenetére
számolj kb. 50 percet, és a legegyszerűbb az lesz neked, ha m3-m2-vel elmész az örsig és onnan 82-es troli.
vagy ha zugló felé megy a vonat, akkor leszállsz zuglóban és vagy két megálló a tisza istván térig vagy felsétálsz és onnan 82-es troli
-
Atomantiii
addikt
Tudna valaki útbaigazítást adni, hogyan tudok eljutni a legegyszerűbben tömegközlekedéssel a Nyugati pályaudvarról a Váci Mihály Kollégiumhoz a Mogyoródi útra? Kb mennyi idő eljutni oda?
-
GabN73
addikt
Ha már a titkok napja.
Vajon mit rejthet a motortér? [kép]
#picalert -
Petyyyyy
addikt
Ave nép!
Állásajánlatok nálunk - [link]
Titkos tipp - a senior rendszerüzemeltető pozira már nagyon szeretnének valakit.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
_seth_
veterán
válasz Magnum_ #102858 üzenetére
És ez mostanában volt? Az egyetem felőli végében lenne egy kiadó lakás új építésű társasban.
Nem egyszerű ez a lakás kérdés....Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Magnum_
nagyúr
válasz _seth_ #102855 üzenetére
onnan menekült el egy haverom.... végig lepukkant C házak, köztük 1db újépítésű.
nem hagyhattam kint a kocsimat sosem, mindig beálltam a zárt udvarba.
eladta a lakást fika összegért, hogy eljöhessen onnan.
Még nappal SEM sétált, mindig autóval, vagy taxival hagyta el a házat.Melack: nem, a Koszorú rosszabb, mint volt.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
_seth_
veterán
VIII kerület Koszorú utca mennyire gáz környék? Fővámtér irányába kellene közlekedni onnan tömegközlekedéssel, vállalható?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
JanR
addikt
válasz macilaci78 #102851 üzenetére
Én a céges dolgokat sosem kevertem a priváttal.
Van egy céges laposom és egy sajátom. Telefonnál ugyan ez a helyzet.
Szabadságon a telefont lenémítom, a laptopot meg be sem kapcsolom.Ha valami eget verően fontos, akkor meg a privát számomon elérnek a munkahelyemről - amit hál' Istennek csak 1 kolléga tud, de Ő meg tiszteletben tartja a szabadságot és még egyszer sem csörrent meg a privát, pihenés alatt.
-
macilaci78
nagyúr
válasz sketchifun #102806 üzenetére
Win10-et használok, szépen szinkronizálva a privát és a céges postafiókkal, írva bele minden főbb pont, és hozzá adogatva a meghívottak, e-mailemlékeztetők hozzá.
Példának okáért tegnap este Párom barátaival közös sütizés, felírtam, meghívtam Páromat is az eseményre.
Ugyanígy tegnap délután partnercéggel meeting, meghívtam ceo-t, ügyvezetőt, e-mailértesítés 1 héttel, 2 nappal, 2 órával előtte. Inkább másszon a plafonra a sokszori értesítéstől, minthogy azt mondja, nem szóltam...E mellett egy sor európai ország ünnepnapja, mert sok a külföldi partner.
Augusztusban nincs olyan olyan nap, hogy ne lenne bejegyzés, van olyan munkanap, amikor 6 bejegyzés is van.
Az időmet mindig úgy szervezem, hogy például a közlekedésre rászámolok 15 percet, el ne késsek, illetve 15 perc várakozási időt a másik késésére. De arra nincs mentség, mikor pontos postacímet adok meg és a delikvens rossz kerületben keresi az utcát és hív telefonon a meeting után 5 perccel, hogy itt van a megadott címen és sehol sem találja a céget...
Azért szerencsére időben jól elkülönül a munkám és a magánéletem, meg egyszerűen lenémítom a telefont és kész. Emellett van egy (kettő) privát számom, amit igazából 3 ember miatt tartok fenn, az a telefon egy sípszóval jelzi a hívásokat és kész. Nem is szoktam figyelni, csak néha ránézek.
A tipp: okostelefonokon lehet a névjegyeket csoportokba rendezni, egész egyszerűen hozz létre sablonokat, mikor mely csoportoktól vagy hajlandó hívást fogadni, a többi meg néma.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
gzbotii
nagyúr
válasz DeFranco #102825 üzenetére
Igaz, ez egy másik országban volt még, egész pontosan ez: [link]
Anyagilag nem érte meg annyira, tapasztalatszerzésnek jó volt, de legalább annyit dolgoztam, amennyit akartam - de persze ezzel arányos volt a fizetés is. Egyetemistaként nem volt rossz azért.
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
JanR
addikt
Morgen!
Mennyivel kellemesebb az idő, meg úgy minden, ha az ember officeday-t tart otthon..
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz Melack #102841 üzenetére
Van nálatok felvétel? Én csak a büfés csajokig jutottam, mennék tovább is
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Melack
veterán
Csicsergőset!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
GabN73
addikt
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz CoolBoy323 #102817 üzenetére
én most annyira nem kívánom, elég sok finomsággal találkoztam az utóbbi időben, nem viszket annyira a pizza.
-
Magnum_
nagyúr
válasz gzbotii #102820 üzenetére
.eci jó hely. autentikus olasz
én is ott fogok étkezni a hétévégnSrácok!
szombat de. viszem keresztanyámat kávézni. XII. kerületi lakos. rugalmatlan. pesten nem járt évek óta (nem vicc )
tudtok a XII.-ben normál kávézót? Ne a villa bagatellt pls..
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz DeFranco #102814 üzenetére
Még sehonnan, holnap melóba akarunk.
Nem ettem pizzát több mint egy hónapja (próbálok kicsit formába razodni, kocogassal meg nem fér össze a pizza), de most jöhet egy kivétel, egyszer egy hónapban egy fél talán belefér. e
Bár ha Saint azt mondja, hogy annyira jó az, ami itt van, akkor elmarad a rendelés és a hétvégén kimegyünk a barátnőmmel oda
[ Szerkesztve ]
-
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #102810 üzenetére
"Van az a szint amikor nem lehet elerhetettlen az ember. "
Ha ez a szint te lennél, akkor a dupláját keresnéd a mostani fizudnak, erre próbáltam kissé direkt módon utalni.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
-
MrSealRD
veterán
Pro tipp: Vannak szar és nem szar munkahelyek. Ennek megítélése szubjektív. Ha az éppen aktuális az előbbi kategória akkor válts...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Magnum_
nagyúr
Nalunk a cegnel van lehetoseg kiugrani. (Az en karrier ivem eddig jo itt), aki nem akar es eldobja a tollat pontban 8oranyi "munka" utan es nincs benne elkotelezettseg, az megmarad a br180as szinten.
(Ja es hajszal hija volt, hogy nem leptem a cegtol meg anno, de atvittek egy projekt csoportba fel ev utan - 2.5x lett a szorzo, az elso helyen szerintem meg 4orat se dolgoztam erdemben naponta, de az viazont hatekonyabb volt, mint kas 8oraban, onnan meg a nagyok koze, ami OK)Amugy azert a szabadidos programomat nem nagyon rugom fel,tehat programot nem nagyon mondok le, de azert rugalmas vagyok. Most este raszantam 1.5orat, a nyaralasokon meg napi 2-3ora azert elmegy a meloval, de kell)
De ha ugy van, meg a takaritono csaladjogi kerdeseit is meghallgatom, szanok ra 5-10percet, mert az meg kitol kerdezzen? Ez is veszteseg ugymond, de belefer.
[ Szerkesztve ]
-
sketchifun
senior tag
válasz Magnum_ #102804 üzenetére
Értem, és max respect, hogy ilyen odaadással végzed a munkád.
Engem valahogy kiborít, hogy állandó a szervezetlenség. Mindemellett imádom a munkám, de nem tudom elviselni azt, hogy akármit is szervezek meg, azt más felrúgja. És ez minden napos. A késik, B 10 percenként hívogat, hogy mikor érek oda, pedig 3 napja megbeszéltük, C 2 percel a megbeszélt időpont előtt lemondja. Van egy határidőnaplóm, amit azért kezdtem el vezetni, hogy képben maradjak. Hát, senkinek nem merném megmutatni, össze-vissza van firkálva.
És kifejezetten gyűlölöm, ha ennek tetejében még este kilenckor, amikor a moziban ülök 12 óra munka után, ami reggel 7-től este 7-ig 10 percenkénti telefonálásból állt, még képes bárki felhívni, mert ő valamit megint szervezkedne, és én oldjam meg, mert neki így jó.
Én ettől kapok agyvérzést, és napközben még el-el viselem, de hogy pihenni sem hagyják az embert, az sok.
Ez tényleg csak engem bosszant, evvel tényleg csak én szenvedek? Mert akkor bizony velem lehet a baj.
Werszomjas: szeretem amit csinálok, és emiatt szerencsésnek is érzem magam. Egyszerűen a munka és a magánéletem keveredését sérelmezem. Pro tipp?
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Petyyyyy
addikt
válasz CoolBoy323 #102798 üzenetére
Instára.
Estét!
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Magnum_
nagyúr
válasz sketchifun #102802 üzenetére
Ket dolog motival:
Nr.1. $ (vegre nincs csoroskodas, mint regen, nem kell matekolni ho vegen es kurvara nem szeretnem, ha ez valtozna, mert tudjuk azert, hogy tud mukodni a munkaeropiac)
Nr.2. klisesen hangzik, de ugy erzem, hogy ertekteremto munkat vegzek, jok a feedbackek, van (korlatozott) dontesi hataskor, sok kerdesben szuksegesnek lenni nekem jo erzes, ez lelkesit es emiatt szeretem egyebkent csinalni.
(A kedvencem egyebkent a birosagi targyalas, abbol lehetne tobb-heti 1 atlagban van-, de igy is en viszem a legtobb pert, ott faszan ki tudom elni magam, btw evek ota erre vagytam. Persze van egy csomo olyan melo is, amit kevesbe szeretek a teruleten-pl adminisztralni- de az is beletartozik)Ja egyebkent keszen vagyok vele, elkuldtem.
-
werszomjas
addikt
válasz sketchifun #102802 üzenetére
Engem a napokban az előző munkahelyemhez kapcsolódó egyik partner hívott fel, segítséget kért, ő nyilván nem tudta, hogy nem dolgozom már ott, mondhattam volna rögtön, hogy keressen mást, de inkább segítettem neki.
Neked kell érezned, hogy mi fér még bele és mi nem, azt viszont sosem értettem, mikor valaki folyamatosan panaszkodik, hogy milyen szar neki a munkahelyén, váltani, lépni meg nem mer, inkább puffog magában és belefásul az egészbe.
üdv
-
sketchifun
senior tag
válasz Magnum_ #102796 üzenetére
Ez azt jelenti, lelkes vagy, és akarod, szereted is csinálni?
Mert ha így van, nem vitatkozom, sőt, egy szinten egyet is értek. Csak azt nem értem, Téged, vagy föccert, hogy nem zavarja az, hogy a jól megtervezett szabadidős programot, amikor keresnek, fel kell rúgni. Én nem tudok mindent a munkának alárendelni.
Nem úgy tartja a mondás, hogy "Nem azért élek, hogy dolgozzak, hanem azért dolgozok, hogy éljek."?Mi a motivációtok? Komolyan érdekel.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Külpolitika
- Facebook és Messenger
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Windows 10
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest