Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cOxeR
Ármester
válasz Chrys_ #66502 üzenetére
A spórolás miatt, eddig nem volt ennyi, most kezdenek igazán felébredni, lassan felfogják, vége lesz az olcsó üzemanyagnak, át kell állni fejben a takarékosabb közlekedésre. Mondhatnám az elektromost is, de nem volt cél, beteg drága lett az összes nagyobb távú autó, a villany se tudni hol áll meg (napelem szintén elborult áron megy, a bejelentés óta még durvább lett a piac), nehéz most okosan dönteni mivel és mennyit közlekedj. Én jókor vettem, nyomott áron, és mivel beletettem azóta 34e km-t, elég sokat is spóroltam, üzemanyagon is.
Szarjon sünt persze… de egyszerűen ezt nem tudom értelmezni, én is néha elcsábulok pirosnál ránézek valamire, de pályán ezt csinálni… de a kihangosító “hiánya” miatti egykezes vezetéseket se értem leginkább.
Másik tegnapi egyedül a kocsiban, pályán belső sáv, telefon a töltőn és tartja a füléhez és beszél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Segway Ninebot KickScooter MAX G30D II
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ÚJ Razer Iskur gamer szék
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest