Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
majnkopf
tag
válasz MPowerPH #45615 üzenetére
Magad ellen beszélsz
"Azt hiszem felnott emberek vagyunk, es probalunk racionalisan gondolkozni, hacsak nem annyi penzunk van, hogy mind1." ha ez így van, már pedig így akkor szerinted arra kinek van pénze hogy 2 autót tartson fent? ráadásul az említett autót csak hétvégére? hétvégén mit csinál vele? elmegy bevásárolni ami szintén vagy 20km? vagy szerinted hetente van annyi pénze az embernek 2 autót mellett hogy több 100 kilométerre lévő helyekre menjen üdülni vagy nem tudom mit csinálni nehogy pár km alatt tegye tönkre az említett bmw-t? kicsit össze visszaság amit beszélsz, számomra nagyon úgy tűnik."UK -ban alap volt, hogy van a melohelyen autos tolto." az megvan, hogy Magyarországon vagyunk?
"beleraktam csak az elmult 7 ev alatt annyi km -et ezekbe, amennyit Te meg le sem vezettel, meg elkoltottem a szervizukre annyi lovet, amennyiert Te az autodat vetted." más is vezetett sokat, sőt volt olyan is koztünk akiknek nem robbant le annyiszor egy auót és nem volt annyi baj vele, mint neked.
"Szoval nehezen hiszem el, hogy nagyobb cegeknel ez nem lehetseges. Ha meg tenyleg nem, akkor nagy baj van." nem mindenki dolgozok nagy cégnél, ezen kívül úgy érzem te nagyon más világban élsz, mint én vagy mi
(#45616) BMW001: én napi 20km-re használok egy e46os 2.2es benzinest. + hétvégén vagy hétközben ezen felül ha éppen megyek valahova talán 50km. évente talán ha 15.000 összejön max. ennyire idióta vagyok és szopni fogok a kocsival és 2 év múlva adhatom el? ezt tök komolyan kérdezem akár Ezredes úrtól is. mi erről a vélemény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest