Hirdetés
- CPU-im eddig
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don.Corleone
aktív tag
Persze, szerintem az e46 - e39-el bezárólag az egyik legjobb korszak volt a Bmw történelmében. Családban van egy e36 1.6, egy városi szaladgálós néha napján pályázó, vagy ha épp balatonra kell lemenni csomagokkal, teljesen megállja a helyét, e mellett tök jó fogyasztása van. Az tény hogy kicsit lomha, össze vetve az e30-al az egy teljesen más világ, pörgősebb a motorja sokkal, más a két autó nagyon, de hát a tervezése is különbözött. Igazából bármelyik M kódjelű motor elvisz a világból, legjobb darabok, a kérdés csupán az, kinek milyen használatra kell. Városba-vidékre teljesen jó a 4 henger, de ha folyamatosan pályázik valaki, oda azért teljesen más.
(#35739) ADAM1337 - Szerintem a 6 hengeres kivitel, gyáriban, legjobb volt. Elképesztő az az autó, kicsi a kaszni és a 6 henger, maga az álom. Fontolgatom hogy az enyémbe ha nem is 6 hengerest, hanem egy IS-t majd egyszer.... egyik ismerősöm ajánlotta is, neki van egy komplett lerakat. Eladni sose fogom, majd ha lesz idő meg pénz hozzá.
(#35740) CharlieDrop - épp a hozzászólást pötyögtem ahol írtam is hogy az M kódjelű a legjobb darab.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest