Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Don.Corleone

aktív tag

válasz negro #35738 üzenetére

Persze, szerintem az e46 - e39-el bezárólag az egyik legjobb korszak volt a Bmw történelmében. Családban van egy e36 1.6, egy városi szaladgálós néha napján pályázó, vagy ha épp balatonra kell lemenni csomagokkal, teljesen megállja a helyét, e mellett tök jó fogyasztása van. Az tény hogy kicsit lomha, össze vetve az e30-al az egy teljesen más világ, pörgősebb a motorja sokkal, más a két autó nagyon, de hát a tervezése is különbözött. Igazából bármelyik M kódjelű motor elvisz a világból, legjobb darabok, a kérdés csupán az, kinek milyen használatra kell. Városba-vidékre teljesen jó a 4 henger, de ha folyamatosan pályázik valaki, oda azért teljesen más.

(#35739) ADAM1337 - Szerintem a 6 hengeres kivitel, gyáriban, legjobb volt. Elképesztő az az autó, kicsi a kaszni és a 6 henger, maga az álom. :) Fontolgatom hogy az enyémbe ha nem is 6 hengerest, hanem egy IS-t majd egyszer.... egyik ismerősöm ajánlotta is, neki van egy komplett lerakat. Eladni sose fogom, majd ha lesz idő meg pénz hozzá. :)

(#35740) CharlieDrop - épp a hozzászólást pötyögtem ahol írtam is hogy az M kódjelű a legjobb darab. :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés