Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
#56573440 #33025 üzenetére
A stilusa hagy hidegen, mar kinottem ebbol. A videot pedig csak belinkeltem a miheztartas vegett. Nem a levegobe beszelek, es nem kepzelgek.
Aztan ezt vagy megerted, vagy nem, ez mar csak intelligencia kerdese. Varom, hogy lemerd az M3 -asodban, hogy 100-rol mit lep 200-ig es 240-ig. Gondolom olyat hajtasz, mert nagyon ismerheted a kommentjeid alapjan.
mod: Akkor tovabbra is varom a ket merest.
haddent: Nem arrol szol, kinek mire futotta. Csak olyan meggyozodessel irja le a dolgokat, mintha minden nap vezetne mindegyiket. Gondolom akkor igy is van.
Nem faszmeregetes, csak amikor megkerdojelezik/jeleztek anno, hogy egy sz@ros diesel siman fogja a regi M3-ast, akkor mindig csak mosolyogtam. Most is azt teszem. Kit erdekel? Azon kivul, hogy megmutatja, hogy az adott auto hanyadan all eroben a tobbihez kepest, semmit nem jelent. En magat az E46 M3-at sem hivnam palyaautonak, ugy ahogy egy 35D coupe-t sem. Amig egy 2000ccm-es szivo Honda lemossa a palyarol, addig nincs mirol beszelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Háztartási gépek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest