Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Több pc-t használok itthon de csak 1en fut az utorrent.
Őt a többi pcről webes felületen érem el.
A gondom az lenne,hogy néha tetszőlegesen más mappába szeretném ha menne a letöltés mint az alapértelmezett.
Meg lehet oldani webes felületen kezdeményezett indításakor hogy ne az alapértelmezett mappába mentse hanem pl:
ebbe/a/mappábaVagy erre valami GUI kell?
Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
peteralbert7
tag
Sziasztok.A segitségeteket szeretném kérni.A problémám az,hogy a gépemen bármilyen torrent kliens fut,a gép rövid időn belül/10-30 perc/csonttá fagy.Semmire nem reagáll csak a reset gombra.A gép wifi-s rooteren csatlakozik/kábellel/,és erröl a rooterről megy még egy másik pc,és egy laptop is amiknél semmi hiba.Ha nincs fent kliens akkor minden hibátlan.Próbáltam több féle utorrentet és bittorrentet.Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
-
HAL-9000
tag
Használható lett az uTorrent 3.3.2 Build 30180 ?
Vagy marad az utolsó használható a 3.1.3 Build 26837 ?Kétféle Apple felhasználó létezik… Aki nem ért a számítógépekhez, és aki nem ért a telefonokhoz.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz peteralbert7 #13858 üzenetére
Sok torrent fut a gépen? Milyen és mennyi vinyó van a gépben? Proci, ram? Fel/letöltési szálak száma alapon vagy extrém magas? Milyen neted van?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
peteralbert7
tag
válasz sfdrakex #13860 üzenetére
A gépröl mindent látsz az aláírásomban,annyi hogy azóta van még plusszban egy Seagat 1 TB.Az 500-as WD-ról torrentezek/csak az megy rajta/,jelenleg 40 torrent futna ha tudna.Volt mikor 1000 is ment gond nélkül,ez a problémám kb 3 hónapja áll fent.A kliensben csak az aktív torrentek számát,és a protokoll titkosÍtást szoktam átálítani,de próbáltam úgy is,hogy semmihez sem nyúltam.A netem 120 megás UPC.
-
buca84
őstag
Van Seagate GoFlex Net kütyüm. Ezen lóg 2 hdd. Arch arm van rajta. Fut rajta a transmission.
Jelen pillanatban nem tudom elérni a webes felületét, mert hibát ír.
Ugyan ezt látom böngészőben is a 192.168.1.214/9091/transmission -ra is. Fix IP van beállítva.
Mi lehet a gondja? Semmit nem csináltam vele. Már újraindítottam párszor de semmi.
Ha nézek egy futó folyamatokat, akkor azt írja, hogy a transmission deamon fut.Illetve a napokban elkezdett egy másik hibát is. Unable to save resume file: No such file or directory
Ez mi lehet?[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Sziasztok! utorrentben mit és hogyan lehetne legjobban úgy beállítani, hogy minél kevesebbet írjon a vinyóra? (pontosabban ne folyamatosan írjon)
A cache méretét bárhová állítom, ugyanúgy ír szinte folyamatosan. 8gb memóriám van, és 1,5-ös vinyót tettem most be amire töltök. (az eddigi 500-asnál nem hallottam hogy folyamatosan ír) -
mexel
veterán
válasz Core2duo6600 #13864 üzenetére
Nem, az biztos hogy a torrent. Beállítottam 1800mb-ra a cache-t, de ahogy nézem, amikor kb 45mb-ot elér a statisztikánál az írási cache akkor írja a vinyóra, majd kezdi előlről a cache töltését. 45 fölé nem nagyon megy, hiába van 1800-ig a vonal.
-
woodworm
veterán
válasz hódmaci #13857 üzenetére
Bocsi, de 2.2.1 alatt nem működik, csak megjelenik ez az opció. Valószínűleg 3.0 feletti kliens kell hozzá, én most 3.1.3 alatt próbáltam.
A működéséhez fel kell venni a Beállítások >> WEB UI >> Download directories opciónál az elérni kívánt könyvtárakat. Tehát pillanatnyi ötletből kifolyólag nem lehet véletlenszerű könyvtárakba letölteni, csak egy kis trükközéssel.
A remote felületen megjelenő ablak Path lenyílójában az előre beállított könyvtárak közül lehet választani, a Sub-path esetén viszont neked kell beírni az útvonalat, ha nem létezik létrehozza. A megoldás az lehet, hogy a meghajtó gyökeret kell beállítani, így azon meghajtón bárhová lehet menteni.[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz peteralbert7 #13861 üzenetére
Próbálj régebbi verziót a utorrentből. 2.2.1-est pl.
-
CsJ1960
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy SRTfájlt milyen progival lehet megnyitni,a windows alapból azt írja ki hogy nem
tudja megnyitni.Ehhez kellene a segítség! Előre is köszi a választ!
-
micafighter
nagyúr
válasz CsJ1960 #13869 üzenetére
Ez nem tudom miért tartozik a bittorrent topicba, de ha már kérdeztél akkor válaszolok. SRT az felirat fájl filmekhez. Angolul felirat = subtitle. Ha rágooglizol mondjuk hogy "subtitle editor" akkor kijön egy csomó találat feliratszerkesztő programokra. Van amúgy olyan média lejátszó is, ami tudja szerkeszteni/megnyitni ezeket az srt fájlokat azon túl, hogy a filmben mutatják a feliratot
-
rt06
veterán
válasz micafighter #13870 üzenetére
vagya legegyszerubb megoldas a jegyzettomb (notepad), esetleg a wordpad (mert az kezeli a unix-os filetoreseket is
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
terencehIII
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy vettem egy külső hdd-t és arra szeretnék tölteni, de 1kb-el tölt ha egyáltalán elkezdi töbszöri leállítás-indítás után, megnöveltem a chace-t de egy idő után megint leáll. Hogy lenne szélszerű beállítani a torrentet hogy ez a jelenség ne legyen?
Előre is köszi -
sfdrakex
nagyúr
válasz terencehIII #13872 üzenetére
Mennyire gyors a neted? Lehet nem bírja az USB port a neted sebességét, szerintem nem a legjobb külső vinyóra tölteni, főleg nem az 50-100 mbites netekkel.
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni abban,hogy qtorrent kliensem miért írja ki,hogy a lemez túlterhelt? 100% túlterhelt.
Mikor elkezd letölteni egy filmet és 10mb-vel elkezdi leszedni, akkor elkezd lelassulni egészen 200kb ig és nem is akar sokkal feljebb menni a sebesség.
A lemezen van elég hely. A 60% foglalt maximum. Töredezettség mentesítve is megvolt.
Mi lehet a baj? -
tomic
addikt
válasz micafighter #13878 üzenetére
Nem mai az biztos. Esetleg nézzem meg valami programmal hogy milyen állapotban van?
-
micafighter
nagyúr
igen, szerintem érdemes lenne megnézni. Én így kapásból ezt tudom erre : hd sentinel
-
woodworm
veterán
Nem a lemezzel van a baj, vagy legalábbis nem olyan értelemben, hogy rossz lenne. Mindenesetre egy ellenőrzés nem árthat.
Ez az üzenet két esetben szokott előjönni:
1. Ha tényleg elég régi a lemez előfordulhat, hogy lassabb az írási sebessége, mint ahogy az adatok érkeznek. Ekkor vagy a letöltési sebesség visszavétele a megoldás, vagy új, gyorsabb lemez vásárlása.
2. Nagyméretű fájloknál időbe kerül a lemezterület lefoglalása, nem tudja párhuzamosan nagy sebességgel írni is a területet a gép. Ilyenkor jön jól az átmeneti tár (cache) a memóriában, viszont ha kicsi az erre az esetre fenntartott rész, akkor utoléri az írást és annak sebességére lassul a letöltés. Megoldásként meg kell növelni a cache területét, ami alapesetben csak 32 MB. -
tomic
addikt
Lecseréltem a 3.3..torrentet egy 2.2.1 régebbi verzióra.Itt nem írja ki a lemez túlterhelést.
A biztonság kedvéért azért át állítottam 1024mb-ra. Van a gépemben 8GB ram.
A hiba valószínűleg az lesz amit woodworm leírt a 2. részben. Mert csak nagy BD filmeknél jött elő.[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
Igen, ez eléggé hatásos módszernek bizonyult nekem is. 1800mb-ra állítottam kb 2 hónapja (6GB RAM van a laptopomban), és szinte tökéletes így.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Sk8erPeter
nagyúr
Sziasztok!
µTorrent 2.2.1-et használok, és egyik nap 0 db torrenttel fogadott a program:
Úgy gondoltam, sérülhettek bizonyos fájlok, ezért a rendszerpartícióra lefuttattam egy
chkdsk c: /b /r /f /x
ellenőrzést, természetesen ehhez reboot kellett. Hibát nem talált, ráadásul megvan az
%AppData%\uTorrent
(vagyis c:\Users\<FELHASZNÁLÓNÉV>\AppData\Roaming\uTorrent\)
könyvtáram is.Akkor mi lehet az oka, hogy a µTorrentben 0 db torrent látszik?
És legfőképp hogyan lehet javítani a problémát?
Köszi![ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Gabás
addikt
válasz Sk8erPeter #13885 üzenetére
Nem futtattod más helyről az alkalmazást? És a mappa, ahonnan futtatod, nincs véletlenül egy resume.dat adatfájl? Ilyen esetben azt fogja használni (ezt írja is a naplójában)
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Nem futtattod más helyről az alkalmazást?"
Nem, egyetlen helyen van meg maga az utorrent.exe, azt futtatom.
Vagy úgy érted, másik OS alól nem futtatom-e szintén, mintha portable lenne? Vagy hogyan?
Egyébként emlékeim szerint nem futtattam így (van dual boot-módban egy Windows 7 és 8 egymás mellett), bár akkor is az említett %AppData%\uTorrent könyvtárat kellene használnia, amennyiben például nincs az épp általad említett más fájl a programot futtató könyvtárban."És a mappa, ahonnan futtatod, nincs véletlenül egy resume.dat adatfájl? Ilyen esetben azt fogja használni (ezt írja is a naplójában)"
Nem, nincs ilyen. Az utorrent.exe könyvtárában egyedül ez a fájl van, egymagában.Hoppá, viszont most, hogy beszélünk róla, megnéztem, és a resume.dat tartalma mindössze ennyi:
d10:.fileguard40:600CCD1B71569232D01D110BC63E906BEAB04D8Ce
1 KB az egész fájl, elvileg ennél jóval hosszabb tartalmának kéne lennie, megnéztem, van is egy 2012-es dátumozású, 634 KB-os resume.dat.1353015833.bad, meg 613 KB-os resume.dat.1353024514.bad (gondolom timestamp alapján elnevezve, de hogy miért .bad a kiterjesztése, azt nem tudom, mármint mi a rossz benne, és miért minősítette ennek), aztán még egy mai dátumozású, szintén 1 KB-os resume.dat.old, de ez gondolom irreleváns. Csak tudnám, miért lett 1 KB! Akkor gondolom jól sejtettem, hogy megsérült ez a fájl, és feltételezem, újra létre lett hozva.
Megnéztem, 2013.05.20-án készítettem backupot legutóbb az utorrent-mappáról, az ott lévő resume.dat meg 993 KB...Szóval akkor magyarul buktam az eddigi torrenteket, vehetem fel újra kézzel az összeset? (Hacsak nem rakom vissza persze a májusit, amivel egy kicsit legalább beljebb vagyok.)
Gondolom máshonnan nem nyerhető vissza a korábbi adat, igaz? (Nyilván nem ilyen GetDataBack-szerű megoldásokra gondolok most.)
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
korcsi
veterán
válasz Sk8erPeter #13887 üzenetére
Beteszed egy mappába a torrentfájlokat amik a utorrent mappájában vannak (%AppData%\uTorrent), és beállítod, hogy abból a könyvtárból töltse be automatikusan a torrenteket, le hash-eli és kész, vagy a .torrent fájlok sincsenek meg?
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz korcsi #13888 üzenetére
De, azok megvannak az %AppData%\uTorrent könyvtárban, viszont ettől még nem fogja tudni, hogy ezek a letöltött tartalmak pontosan hol vannak széjjelszórva a különböző partíciókon, azonbelül is szétszórt könyvtárakban, mert ezért felelős a resume.dat, ha jól tudom, nem?
Szóval én nem egyetlen könyvtárba dobálom az összes letöltött dolgomat, hanem logika szerint, nyilván zenék a zenekönyvtárba, dokumentumok a dokumentumokat tartalmazó könyvtárba, filmek a filmeket tartalmazóba, és így tovább, minden letöltésnél beállítom, hova töltődjenek... ezeket tárolja a resume.dat, nem igaz? Szóval ha a resume.dat-ot buktam, akkor feltételezem, a beállított helyeket is buktam.
Legalábbis feltételezem, az ide bekerülő, letöltött torrentfájlokba nem "égeti bele" a letöltési könyvtárat, nem? Mivel gondolom a torrentfájlt érintetlenül hagyja.Ja, még egy, a korábban felvetett, azonos könyvtárba rakott resume.dat-tal kapcsolatban:
http://www.utorrent.com/help/faq/installation
"How can I use µTorrent on a USB key or other removable drive?
Copy settings.dat (located in %AppData%\uTorrent ) to the same folder as utorrent.exe, and you're done. If using 3.0 or newer, this also enables portable mode, which allows you to store everything on the drive itself."
Ezek szerint a portable-mód a 2.2.1-nél nem működik, brühü, pedig ez igen jó lett volna.
De tudtommal még a korábbi igen komoly bugok miatt továbbra sem érdemes upgrade-elni...Sk8erPeter
-
Dency01
aktív tag
Hali.
2 gép van itthon routerrel kapcsolódva a nethez. Ha megy a letöltés utorrentel az egyik gépen, akkor a másikon egyszerűen nem lehet netezni, nem hoz be semmi oldalt, olyan mintha nem is lenne net a gépen.
Amint megállítom a letöltést, azonnal jó minden. Nem tudjátok hogyan lehetne ezt orvosolni?Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Sk8erPeter #13889 üzenetére
Tényleg, ha már szóba került a 3.x változatok valamelyike, a jelenlegi µTorrent alpha (3.4 build 30219) már használható vajon, van valakinek vele tapasztalata, hogy nem olyan bugos fostalicska-e, mint a korábbi 3.x-es változatok?
Sk8erPeter
-
woodworm
veterán
válasz Sk8erPeter #13889 üzenetére
Miért ne tudna a 2.2.1 portable üzemmódban működni? Az új verzió újdonsága csak annyi, hogy úgy is tud települni. Bár én soha nem telepítem, hanem csak másolom.
Ha mégse lehetne beállítani, a portableapps.com-on van régi 2.2.1-es portable több buildben is. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz woodworm #13894 üzenetére
Ja, hogy így, akkor csak elég gyökér módon félrevezető a hivatalos lapon az információ. OK, köszi! Ezek szerint csak annyi a lényeg, hogy a settings.dat, resume.dat és hasonlók legyenek ugyanott, ahol az utorrent.exe, igaz?
Amúgy visszatérve a resume.dat-os problémára (ami sérült lett, és így kinullázódott) már nem vágom, melyik fórumon olvastam, hogy van egy olyan degenerált tulajdonsága a µTorrentnek, hogy a mentett resume.dat.old fájlt 30 másodperc után felülírja azzal, ami az aktuális, ahelyett, hogy mondjuk a régit ellátná egy timestamppel, mentené, aztán felőlem felülírhatja az eredeti resume.dat.old fájlt. Ki érti ezt, hogy találták ki ezt a remek ötletet a fejlesztők. Például lehetne egy időkorlát is, hogy a resume.dat fájlokból mennyi ideig tárol régebbi változatokat. Bár nyilván az az átlagban kevesebb, mint 1 MB megtöbbszörözve odavágna mindenkit.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Fecogame
veterán
Multi useres WEBui létezik Windowsra? Eddig csak PHP-s változatot találtam.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
onkyjoc
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy hogyan tudnám a zyxel nsa 325-öt rávenni arra, hogy a torrent kliensét rávegyem, hogy ne csak 10 aktív kliensem legyen.
Köszönöm -
CsJ1960
csendes tag
Sziasztok!
Csatlakozáskor amikor le szeretnék tölteni nagyon nehezen indul meg a letöltés ennek mi lehet az oka? Van bőven feltöltő és még is....Kliens..2.2.1..dht kikapcs..Lehet hogy nem jól van beállítva a kliens?.20 Mbp/s le tehát kéne lejönni ezerrel de nem mert csak kb.5-15perc múlva indul meg a letöltés és idegesítő tud lenni..már próbáltam újra feltenni ezt a klienset de nincs változás...ha valaki esetleg tudna tippet adni hogy mit lehetne csinálni ilyen esetben..annak ezer köszönet..
-
obulka
újonc
Véletlenűl töröltem minden torrentet, torrent és taartalom törlésével úgy hogy minden ki volt jelölve
Semmi nem maradt meg
van e visszaállításra lehetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest