Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
Qbittorrentben be lehet állítani, hogy az ellenőrizendő torrentek csak azután kerüljenek sorra, hogy a letöltések befejeződtek? Vagy legalább vegye figyelembe a sorrendet?
-
szkutyi
addikt
válasz
Celithrandi #50046 üzenetére
Esetleg írhatók pm-ben?
-
Celithrandi
addikt
válasz
szkutyi #50045 üzenetére
Szerintem nincs kinek, nekem most pontosan 523 aktív van. Napközben ha minden ok szépen megy fel, de pl éjjel max 1-2MB vel megy mert a kutya nem tölt le, így felesleges járatni is. Most így néz ki. Sajnos nekem csak le gigabit, fel 200. Beragadtam egy régi csomagba és ha 1000/1000 re szeretnék váltani akkor fizethetnék az új díjszabás szerint 50%-al többet
-
Celithrandi
addikt
-
szkutyi
addikt
válasz
Celithrandi #50044 üzenetére
Lehet a régi mar nagyon elhasználódott .
Nekem jelenleg 26 torrent van bent, este óta kemény 10 gigat osztott fel...:/ gigabites net...lehet azért mert nincs kinek? [kép] -
Celithrandi
addikt
válasz
Celithrandi #50043 üzenetére
érdekes, most váltottam egy portot, benatoltam mindkét routeren a megfelelő helyre, restartoltam mindent és megint megy rendesen
-
coppola
tag
válasz
Celithrandi #50036 üzenetére
Nekem akkor volt ilyen, amikor nat mögé raktak.
-
szkutyi
addikt
válasz
Celithrandi #50040 üzenetére
Port, teszt szerint nyitva?
-
szkutyi
addikt
válasz
Celithrandi #50038 üzenetére
Értem.sok torrent van bent?
-
szkutyi
addikt
válasz
Celithrandi #50036 üzenetére
Azt hol látod hogy pár szálon megy?
-
Celithrandi
addikt
Sziasztok,
egy olyan problémám lenne, hogy egyszer csak pár napja azt vettem észre, hogy alig megy fel seed tőlem. Restartoltam a routereket és megjavult, majd másnap újra mikor elindítottam volna reggel ez volt a gond, megint restart, megint megjavult. Ma már viszont ott tartok, hogy restart, megy utána 10-15 percig rendben utána megint csak pár szálon megy fel pár száz kilóbittel. Lehalt vajon a router vagy elkezdte a t korlátozni a csatlakozásaim számát? köszi
-
Geth
veterán
válasz
MutantZombie #50032 üzenetére
Prowlarr (Radarr + Sonarr) nem kérte.
-
UberMutant
őstag
válasz
MutantZombie #50032 üzenetére
igen, de neked nincs rá szükséged.
-
MutantZombie
tag
Hellósztok!
Nem tudom szabad-e ilyet kérdezni, de ha nem, akkor elnézést és törölhető a kommentem.
Az 1337x-nél a regisztráció az ad valami pluszt?
-
totron
addikt
Álszent az nkjúr születésnapi önüdvözlése, hajtsanak dögkútba.
-
No.01
addikt
válasz
Cs1csó #50025 üzenetére
Koszi! Akkor csekkolom a dolgokat, csak furanak tartottam, h korabbrol semmi sem volt azelozmenyben amiert a virusirto nyafogott volna most meg a telepites utan kicsivel napi tobb alkalommal is. Semmi mas nem lett telepitve meg frissitesek sem ezert volt kisse furi a dolog.
-
Cs1csó
titán
Szia, nálam semmi ilyesmi nincs. Annyit ajánlhatok, hogy NEM kell mindig rohanni a legfrissebbet telepíteni. Nekem pl. a 4.6.2-es jobbnak tűnt mint az újabb 4.6.3 (egy "apró" kis probléma miatt: az alul lévő opciók az "általános" "trackerek" "peerek" stb. nálam mindig inaktív tehát nincs kinyitva egyik sem. Valamiért egy gép restart után ha megnyitom a klienst akkor meg van nyitva, a korábbiaknál is ez volt a gond de most visszatért)
Még egy adalék: érdemes végigolvasni még ha unalmas vagy nehezen érthető, hogy mit javítottak és ha van valami ami érint akkor érdemes telepíteni, amúgy nem kell sietni pár build-del lemaradsz az nem akkora gond, pl. most a 4.5-4.6 közöttin de a 4.2.5 azért elég régi annál már nem feltétlen maradnék.
-
szkutyi
addikt
válasz
Dragon3000 #50018 üzenetére
Defender van csak fent.ott elvileg kivétel...nem tudom mit tudnék még csinálni:/
Azt lehet tudni valahonnan milyen portoz használ kifelé a kliens? -
szkutyi
addikt
sziasztok!
Lehet már kérdezték, nem tudom.
Gép:tbao t8 plus 16gb ram, 512ssd, n100 cpu.
internet: kábel 1000/1000 (tudja is)
kliens: qbittorrent (több verzió is)
ami a problémám:
jelenleg 17db torrent van bent, lefelé jön gigabittel, vissza pedig jó ha eléri az 5Mib/s-ot.
port nyitva, minden jo elvileg.
most is egy friss torrentet szedtem le, az is megy de max 5Mib/s-al.
az lehet a gond hogy kevés a torrent, sokan seedelik, és ennyit kapok csak, vagy nálam lehet valami gond?ha épp nincs friss torrent, még az 1-et is alig éri el az állando seed.
köszi a segitséget -
ledgeri
nagyúr
Vodás netes topiklakóktól kérdezném, hogy a február 17-i ASZF módosulásról mi a topik-releváns vélemény?
-
flash-
veterán
sziasztok
jelzett hogy van új qbittorrent.abból kinek az alapot és kinek kell a qt6-ot?
mi a gyakorlati kkülönbség? -
enginev3.0
félisten
v4.6.3 changelog:
BUGFIX: Correctly update number of filtered items (glassez)
BUGFIX: Don't forget to store Stop condition value (glassez)
BUGFIX: Show correctly decoded filename in log (glassez)
BUGFIX: Specify a locale if none is set (Chocobo1)
BUGFIX: Apply inactive seeding time limit set on new torrents (glassez)
BUGFIX: Show URL seeds for torrents that have no metadata (glassez)
BUGFIX: Don't get stuck loading on mismatched info-hashes in resume data (glassez) -
Geth
veterán
Nekem ez alapján úgy tűnik, hogy ha éppen nincs kívülről kezdeményezett kapcsolat, akkor azt jelzi, hogy tűzfalazva van. Ami nyilvánvalóan egy tipp a részéről, hiszen attól még nyitva lehet a port, csak épp a kliensed csatlakozott máshoz és nem fordítva.
Ha nem ezt tennék, akkor egy 3rd party szolgáltatást kellene használniuk, hogy kívülről tudják vizsgálni a valódi állapotot, amit ezek szerint nem akartak.
-
huan
őstag
Sziasztok,
Synology Nas-on dockerben futtatom a qbittorrentet (webui-n irányítom), ahol beállítottam mindent pontosan a tűzfalon a dockernek is (és kikapcsolt tűzfallal is ugyan ezt csinálja), kinyitottam a portot a modemen is neki, a www.yougetsignal.com-is azt mondja nyitva van a port, tölt is fullon és majdnem fullon fölfele is, majdnem minden ok lenne, de a narancssárga ikon még mindig ott van és zavar, "tűzfallal blokkolva" üzenettel.
Már párszor mindent újraindítottam és csak ez az ikon, ami látszódik, mert a működésen semmi.(Kikapcsolt tűzfallal is ezt csinálja)
Miért? -
thisdave
csendes tag
Köszönöm, működik
-
Laccoss
addikt
válasz
thisdave #50005 üzenetére
1. Wan host ip-t nem kell piszkálni.
2. Lan host ip-nek a géped belső ipcímét (192.168.x.x) kell megadni, amiről a kliens fut.
Portnak azt, ami a kliensen be van állítva. Ajánlott a tcp és udp portok megnyitása is. Ajánlott az belső ipcímet fixálni, amit vagy a routerben a dhcp bind vagy address reservation menüpontokban tudod a MAC címhez rendelni, vagy a windowsban az ipv4 beállításoknál.DHT, PEX, LPD tiltása, ha csak nem használsz külföldi nyílt torrent oldalakat.
Korlátozásokat kapcsold ki, nézd meg úgy mit bír a neted.
Ha azt akarod, hogy a kapcsolatok száma korlátozva legyen, az ütemezést be kell pipálni. -
thisdave
csendes tag
Sziasztok!
Dávid vagyok,50Mbites letöltésű DIGI optikai kapcsolatom van,
30Mbit a feltöltésqbittorrentet szeretnék alapra konfigolni,
asszem NAT mögött vagyok a szolgálatatónál,Ha küldök képeket a programról,
meg tudnátok mondani mire álítgassam a qbittorrentet meg a routert?1. ZTE DIGI routerem van,
nem látok UPNP opciót a router beállításokban2. A routerben port forwardingot allitottam be,
es WAN Host Start ipnek és WAN Host end ip nek a szolgaltato ip cimet allitottam be
es az 14570es portot engedéleztem,
a WAN Host start ipnek nem engedett 0.0.0.0 át megadni
a ZTE menüje5 qbittorrent menünek ezt állítottam be:
https://drive.google.com/file/d/1FUemQi8SnnisGchNEY3KXHJIeDfqbgzj/view?usp=drive_link, https://drive.google.com/file/d/1JJL9wfXY2mHxH7sZ6l4Pxrw1F-fPNgDQ/view?usp=drive_link,https://drive.google.com/file/d/1145bS9f243qrfNQVkTNwJyZp_kinNosp/view?usp=drive_link,
https://drive.google.com/file/d/1MlYbgpXCMvmlkZn34zXpQHK7HIkAgMLT/view?usp=drive_link,https://drive.google.com/file/d/17gmidOrfxeMj7678kSwrIUDTWIIzRyae/view?usp=drive_link
nem engedte a rendszer hogy sok képet töltsek fel.
Köszi ha segítetek!
Üdv.
Dávid
-
Kuruc2
senior tag
Másik oldal torrentje: "Nem mukodik" , "A létező kapcsolatot a távoli állomás kényszerítetten bezárta". Érdekes hogy egyszerre megy el mind.
#50002 bolic : nem tudok telefonról de amugy nem is az én kóróaccom. És régóta használtam. Nem csodálkoznék ha nem egyszerre romlott volna el másik oldal torrentje is.
-
coppola
tag
Sziasztok!
utorrent 3.6-al nyomom, imádom, de mostanában háttérben néha "nem válaszol" státuszba kerül, ezért gondoltam kipróbálom a latest qbit, de gyanúsan keveset tölt fel, természetesen ajánlott beállítás mellett.
2 kérdésem volna:
1. letesztelném azonos állományra qbi vs utorrent párhuzamosan, egy időben, járhat ez warn-al vagy ütközik bármi szankcióba?
2. qbittorrent 4.6.2 produkálja a c:\ meghajtó lemez írási/túlterhelési anomáliát?
Esetleg van jobb ennél a verziónál? -
válasz
Kuruc2 #50000 üzenetére
Ha nem seedeltél vissza rendesen mondjuk 50 óra hosszán, vagy nem fizettél előre a prémium szolgáltatást.
Vagy az is lehet hogy mobiltelefonra töltöttél le eddig és a seed köteles torrentek sorra szaporodtak és eddig nem tudtál seedelni a natolt mobiltelefon Ip cím miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest