Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzscske
tag
válasz
Makaveli #2049 üzenetére
Valami hálózati gebasz lehet.Vagy nálad vagy a szervernél.(általában a szervernél szokott lenni)Próbálj máshonnan elindítani másik torrentet,ha az is időtúllépés akkor nálad van a gond
ha nálad van a hiba akkor okozhatja túlterhelt (nem valami márkás) router,túl sok kapcsolat egyszerre,lassú hálózat (pl dc++ tölt fel 1000-el közben) stb.
start-stop segíthet,vagy jobbklikk--tracker frissítése (ezt x időnként magától is próbálja,ott megy alatta a számláló,hogymikor próbál frissíteni,ha pillanatnyi elmezavar a trackeren akkor segít,ha valamiért le van halva akkor tök mindegy próbál-e frissíteni úgyse fog sikerülni neki)
-
tzscske
tag
válasz
I. Richard #2046 üzenetére
melyik címen akarsz belépni?
Remélem nem hoax
Figyelem! A ××××××.tx.hu címen senki se próbáljon belépni, aki mégis megteszi, nagy eséllyel elveszíti a accountját (acclopó oldal)! Adjátok át ismerőseiteknek is. Ha valaki mégis véletlenül ott próbálna belépni, azonnal változtassa meg a jelszavát
Mondjuk itt nincs jelszóemlékeztető kérés ahogy nézem(annyiban különbözik az eredetitől) -
Tele von Zsinór
őstag
válasz
I. Richard #2046 üzenetére
Nem változtak a jelszavak, ugyanaz, ami a mentéskor volt.
-
I. Richard
senior tag
Hali!
Ki milyen módon tudta a jelszavát visszaszerezni a bh-ról? nálam sem jön meg az emlékeztető, pedig kiírja, h. elküldték a mailt (hotmailem van reggelve)
-
Makaveli
senior tag
Megint csinálja... Piros lefele mutató nyíl, 89,2%-nál. Mi a baja???
tzscske: Hogyan csatlakozzak az emberhez?
-
Makaveli
senior tag
Megint csinálja... Piros lefele mutató nyíl, 89,2%-nál. Mi a baja???
-
tzscske
tag
válasz
Makaveli #2035 üzenetére
1.Aktív vagy?
2.mikor pirossá vált a nyíl mit írt ki az általános fülön a trackernél?
Attól ,hogy kék a nyíl még nem biztos,hogy tölt is majd neked,ahoz csatlakozni kell az emberekhez,ha ez nem megy akkor is kék a nyilad,de adatforgaom nincs,mert értelemszarűen nincs kitől töltenie.
Egy próbát megér,hogy ha nyilt oldalról szedsz kapcsold be a dht-t,ha bevan akkor stop-start a torrenten,hátha több embert megtalál.(ez csak bekapcsolt dht mellett és olyankor ér valamit,ha ott vannak a peerek,de nem csatlakozik hozzájuk valami miatt)A dht bekapcsolása zárt trackereknél TILOS!! -
Makaveli
senior tag
Mostmár k*rva ideges vagyok emiatt a szar miatt. Elkezdem letölteni a fájlt erre kék lefele mutató nyíl letöltés, oké lóf*szt nem csinál. Miközben kiírja a piratebay-en, hogy 89 seeder van. Nekem ebből az uTorrent 1-et mutat és az se érhető el, most mi a **** van?
Ui.: Bocsánat... hogy így beszélek
-
Makaveli
senior tag
#2019?
Azóta másik probléma is felvetült: Amit töltöttem 3-4 napjamost leállt és piros nyíl van előtte. Semmit nem csinál és már 61,5 %-nál tart -
Sylar666
csendes tag
Sziasztok! Végre egy jó fórum!
Próbáljátok meg a SCB-t, ami erősen hasonlít az Aszfaltra. Én - bár egy Tera veszteséggel, de megmaradt az accom - regeltem ide is.
Aznap indult, mikor a Beton Főnixként feltámadt hamvaiból. Olyan, mint a "B" csapat, de ha ilyen jók a seederek, ilyen gyors az oldal -nagy jövő előtt áll. Egy reget megér - vasárnapig freeleech. Kiírnám az URL-t de nem tudom, szabad-e. -
Core2duo6600
veterán
Be lehet állítani az utorrentnek is, azt mondod neki, hogy 1 szerre 1 letöltés legyen, ha végzett jön a következő
Sőt azt is be tudod állítani, hogy ha elérte egy általad beállított megosztási arányt, akkor állítsa le
Játszál beállításokkal elöbb utobb összejön, hasznos lehet a nyelv angolra állítása, hátha rossza fordítás, mert előfordulhat.Ha letöltesz valamit akkor fel is töltesz ha van kinek, vagyis ha tölti más is a torrentet veled 1 időben, általában ez a helyzet
Ha meg már 1 korábban letoltott file -t akarsz ujra seedelni, leszeded az oldalról a torrentet, majd beteszed a kliensbe, megmutatod neki, hogy hol van, ellenörzi, majd elkezdi seedelni. -
kutga
félisten
A másik kérdésem az lenne, hogy visszatölteni hogy tudok? Azt a program automatikusan kezdi a seedeléssel? Javítani akarnék az arányaimon ott ahol regisztráltam...
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Jómagam utorrent klienst használok letöltéshez. Egy szálon szoktam letölteni (mindig csak egy letöltés aktív), de a letöltési listámban van még néhány bejegyzés. Azt szeretném kérdezni, hogy ezzel, vagy esetleg másik klienssel be tudom-e állítani azt, hogy ha egy letöltés befejeződött, akkor automatikusan a sorban utána következő induljon?
-
BobChemistry
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #2006 üzenetére
és milyen címen?
nekem nem jön be -
chungee
addikt
Tudtok segíteni visszakerülni aszfaltra? Asszondja nincs ilyen ímélcím az adatbázisban
Aki meghívott annak most nins meghívója.
-
Badb0y
addikt
Basszus, nekem is fennt volt egy terám, és nem tudok belépni
Ez azt is jelenti, hogy a feltöltésem elveszett ? Az embert meg nem érem el aki még júniba meghívott -
Makaveli
senior tag
uTorrentbe ha torrentet akarok berakni vagy nem kezdi el letölteni, vagy ha URL-el akarom elindítani akkor azt írja ki, hogy Invalid torrent! Miért van ez? Amit régebben kezdtem tölteni az megy...
-
L.T.
tag
király
-
Füge007
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #2014 üzenetére
Megoldódott a probléma
! Ujra megy, végre megkaptam a jelszóemlékeztetőt!
-
Füge007
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #2012 üzenetére
Szia!
Én tag voltam nem kevés munkával, (1,5 TB nyomtam fel otthoni vonallal) viszont aki meghívott nem tag!!!
Akkor most mi van? Kivel vehetem fel a kapcsolatot ez ügyben????Üdv
-
chungee
addikt
Mit csináljak? Kinerk kell írni? Nem enged be az aszfaltra
-
Füge007
senior tag
válasz
Szia!
Visszatért a BH? Másfél hétig külföldön voltam kicsit lemaradtam a hírekről. Be van aranyozva a napom
Üdv
-
kew
senior tag
válasz
végre
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Welcome back BH!
-
Daweee
őstag
válasz
dexter7891 #2003 üzenetére
MOD: vistára C:\Users\<NÉV>\AppData\Roaming\uTorrent
-
Daweee
őstag
gyorskérdés: az utorrent hol tárolja a futó torrentek infóit? konkrétan az kéne, hogy win újratelepítés után ne kelljen újra öszeszedni a seedelt torrenteket
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Politika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Autós topik
- BIOS frissítés
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Starcraft 2 Collector's Edition
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest