Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
üdv!
minap cserélte ki az upc a modemet, mert a korábbi sz@rakodott.
amit kaptam, valami kínai csoda, melyben már a wifi is benne van.
a bajom az, hogy mióta ez a modemem, azóta a bitcomet-em egyszerűen nem hajlandó feltölteni.
alul egy kis sárga golyó jelent meg, melyre rákattintva kb. ennyi jelenik meg:
"...a portod blokkolva ellenőrizd a tűzfal, és a NAT routered beállításaid!"
valaki tud erre megoldást?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz micafighter #14704 üzenetére
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
törölt tag
válasz HUTCHDB #14705 üzenetére
Ez melyik kliens?
Nézd meg a tűzfalad is, hogy átengedi-e a programot.
A routerben van portforwarding, szerintem nem a modemet kell babrálnod?Szóval, a wifis modem nem tudom hogyan működik, de kell leírásnak lennie hozzá vagy a dobozon vagy a upc oldalán. Talán az is lehet 192.168.0.1 vagy 192.168.1.1
[ Szerkesztve ]
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz #54715584 #14709 üzenetére
tűzfal kikapcsolva, a routerben nincs TCP...
a Bitcomet torrent kliens jól működött eddig....
az utorrentett is aktiváltam, de az sem működik." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz #54715584 #14714 üzenetére
Technicolor TC7200 a pontos típus.
A router beállításainak elérését ismerem, nem ezzel van a gond, hanem azzal, hogy hiába minden úgy van benne beállítva, ahogyan annak lennie kell, főleg az UPnP-t....
és még sincs feltöltés a torrent kliensben!
plusz port hozzárendelése sem megy a routerben, mint ahogyan korábban jeleztem is. [link]
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz korcsi #14716 üzenetére
igen, de ezt kapom.
most az upc topicban kaptam egy ajánlást, nevezetesen, hogy kapcsoljam bridge üzemmódba a upc-s routert, és álljak vissza az eredeti wifi routeremre.
meg is csináltam, de sajnos semmi előrelépés....." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz #54715584 #14718 üzenetére
most egyelőre kiiktattam a upc-s dolgot, így mostmár a tp-linkes wifi routerem-mel próbálom visszahozni a dolgokat, de sajna most azzal sem működik a feltöltés....
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz micafighter #14720 üzenetére
ezt most hol keressem?
"Sepciális fül tűzfal szekciójában"a port továbbítást most már a tp-link routernél próbálom így:
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #14721 üzenetére
most nézem, követem az utorrentben, hogy vannak pillanatok, amikor működik a feltöltés, de ez csak kb 1/2- 1 percig megy.
ekkor alul átvált a kis zöld pipa sárga háromszögre, és 0-ra esik a forgalom:[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz micafighter #14723 üzenetére
ha nincs korábban időd rá, akkor azt is köszönöm!
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
válasz micafighter #14725 üzenetére
Uraindítottam a gépet, nem állítottam semmit:
Minden induláskor véletlenszerü porton kommunikál a kliens, és így is müködik gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz micafighter #14726 üzenetére
Délután tudok ránézni mznka után.
Jelzek azonnal, hogy mi a helyzet." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz micafighter #14728 üzenetére
no most tudok a dologgal foglalkozni, nézem, és átállítgatom a képeid szerintire a beállításokat.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz micafighter #14730 üzenetére
minden úgy van nálam is, mint nálad, de továbbra sincs feltöltés, tűzfal kikapcsolva, avast megy csak.
megpróbálom bittorrent-tel is, de csak kicsit később.
majd jelzem a fejleményeket." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz micafighter #14732 üzenetére
kikapcsoltam az avast-ot, akkor sincs visszatöltés.
modem van még ami a kapcsolatban benne van, de ugye onnan indult ki az egész, hogy az cserélve lett.
lefele nagyon jó a sebesség vissza + 0-amég annyi jutott eszembe, hogy mindent (főleg a modemet) resetelem ismét.....hátha....
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz micafighter #14732 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
válasz HUTCHDB #14734 üzenetére
Baromi nagy az a Cache, ha van rá elég RAM a gépedben, akkor mondjuk nem gond. Akkor érdemes nagy Cache-t állítani, ha lassú az adattároló írási sebessége, és letöltés közben lemezhibát ír a kliens. Ilyenkor az szokott lenni, hogy gyorsabban töltesz le, mint ahogy az adattároló ki tudná írni az adatot, tehát az adattároló 100%-on fog pörögni, a letöltési sebességed meg folyton visszaesik. Ilyenkor ha nagyobb Cache-t állítasz be, akkor a RAMban tárolt adat mennyisége megnő, így több ideje lesz az adattárolónak kiírni.
Szóval ha van sok RAMod, akkor a nagy Cache lassú adattároló esetén segíteni tud.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz micafighter #14735 üzenetére
2 Gb a ram.
ez akkor nem jó így.
mire írjam át?közben van, vannak feltöltéseim, de elég gyatra, és igen hullámzó.
-
micafighter
nagyúr
válasz HUTCHDB #14736 üzenetére
Nem jó, állítsd át 100-200 MB-ra. Ha 1755MB -on van, akkor gyakorlatilag a kliens egymagában fel tudja zabálni az összes RAM-od, ha 2GB van a gépbe.
Érdemes lenne kipróbálni több tracker-el, esetleg ha van haverod, akivel tesztelni tudnád, az is jó lenne. Az a baj, néhány privát trackernél egyszerüen nagyon sok a feltöltő, és nagyon kevés a letöltő, ezért nagyon nehéz visszatölteni. Ugyanakkor ez nem magyarázat arra, hogy a kliens úgy érzékeli, hogy NAT vagy tüzfal mögött van.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz #54715584 #14740 üzenetére
a baj az, hogy eddig, kb. 1 éve nem volt semmi változás a rendszeremben ( sem új rendszer, sem új modem, sem új wifi router) csak most amikor kicserélték a routert.
eddig hibátlanul működött minden, most meg a csere óta csak szívok, csak szívok, csak szívok....(#14738) micafighter!
"Ugyanakkor ez nem magyarázat arra, hogy a kliens úgy érzékeli, hogy NAT vagy tüzfal mögött van."
Továbbra sincs ötleted a visszatöltésre?
A kis zöld pipa mostmár ott van, és a letöltés hibátlan.
A visszatöltés viszont = a 0-val." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz #54715584 #14742 üzenetére
van feltöltésem, de iszonyat instabil, néha néha "belekap", majd ismét nulla, majd képes több percig is a maximumot hozni, amit a netem tud...
-
micafighter
nagyúr
válasz HUTCHDB #14743 üzenetére
A feltöltési sebesség ne zavarjon egyenlőre, az nagyon sok mindentől függ. Ha ott a zöld pipa, azt jelenti a kapcsolat rendben van, ugyhogy akkor sikerrel nyugtázhatjuk a napot
Melyik lépés bizonyult egyébként a megoldásnak? Bár elképzelhető, hogy lépések láncolata volt a megoldás
Ha a zöld pipa ott marad a következő napokban, akkor visszatérhetünk majd a feltöltési sebességre
[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
válasz micafighter #14744 üzenetére
"Melyik lépés bizonyult egyébként a megoldásnak?"
Bár nem tőlem kérdezed, tudom a megoldást. Az utorrent port tesztjéhez szükséges szerver oldali támogatás hónapok óta nem működik. A teszt futtatásakor csak az upnp beállítása alapján dönt arról, hogy nyitva-e a port vagy nincs. Még azt sem figyeli, hogy a hálózati eszközök támogatják vagy be van-e kapcsolva.
BitTorrent teszt ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz micafighter #14746 üzenetére
Ugy, ugy, semmit nem valtoztattam, csak tobbszor inditottam, reseteltem ujra mindent :modem, wifi, pc, es ezt vagy 3x.
Este mukodott, igaz nagyon instabilan es ingadozva, de igy egyelore happy vagyok." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz micafighter #14746 üzenetére
ma is egybőlzöld pipával indult az utorrent.
a feltöltési sebesség viszont nagyon gyatra...20-30 kb/s.
pedig van kb. 20-25 amiből lenne mit feltölteni." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
micafighter
nagyúr
válasz HUTCHDB #14748 üzenetére
Sok mindentől függ, hogy mennyivel tudsz feltölteni. Függ a feltöltési sebességedtől, a leecherek letöltési sebességétől, a letöltök és feltöltök arányától, a többi feltöltő feltöltési sebességétől, úgyhogy ez nem is olyan egyszerű dolog, mint amennyire látszik
Egyes privát tackereken pedig kifejezetten nehéz visszatölteni, mert sok a feltöltő és kevés a letöltő. Ezért került az egyik ilyen oldalon bevezetésre az arány rendszer helyett az aktivitás, ami ezen túl a lassu nettel rendelkezöknek is segít.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz micafighter #14749 üzenetére
no egyelőre elvagyok így, szerintem be fog ez állni.
még egyszer köszönöm a segítségeket!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest