Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsex
csendes tag
Én inkább 3-4-5 évre tippelnék. Maga a blockchain technológia pedig biztos, hogy marad, mivel elképesztően elegáns és hasznos a bankrendszerhez képest. Ezt lassan mindenki kénytelen elismerni. Ezenkívül szerintem egyre kisebb az esély, hogy valamelyik altcoin feljönne arra a szintre ahol most van a BTC, ha pedig mégis az nem 1-2 hét alatt fog megtörténni...
Én a Bitcoinra szavazok de csak hosszútávon. Ezek szerintem még mindig apró lengések amik egy induló projektnél szinte természetesek. Van itt egy jó video az exponanciális növekedés magyarázatával:
https://www.youtube.com/watch?v=qHUPPYzzZrI
Ez a bitcoin 101 széria amúgy is érdekes és a fickó jól magyaráz. Nekem sok mindet segített jobban megérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Gray Zone Warfare
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x8GB) DDR4 3000MHz
- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x8GB) DDR4 3000MHz
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest