Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SalicFg

újonc

Sziasztok!

Már régóta szemezek a BTC-vel és szeretnék vásárolni belőle párat, de lenne pár kérdésem.
    Melyik tőzsdét ajánljátok ? Én személy szerint a BTC-E -vel szimpatizálok mert csak itt futtatható a btcrobot. Btcrobottal van valakinek tapasztalata?

Most jönnének a fontosabb kérdések :) Utánanéztem, utánaolvastam ezeknek, de jobb olyan válaszát hallani akinek már tapasztalata is van ebben.

Hogyan tudok BTC-t vásárolni ? Mennyi az átfutási ideje?
    Amit én tudok: Igazolnom kell a személy azonosságomat és az állandó lakcímemet, ezután elkell utalnom az összeget az OKPAY-re majd innen a BTC-e re.

Hogyan tudom kiutalni a pénzt? Mennyi ennek az átfutási ideje? Gondolom nincs fedezet a BTC-k mögött így veszélyes a magas árfolyam.
    Amit én tudok: BTC-t eladom kapok érte USD-t majd ezt kiutalom paypalra vagy OKPAY-re és onnan ki a bankszámlámra.

Megoldható-e, hogy BTC-e n alacsonyabb áron vásárolok BTC-t majd azt GOX-on vagy BTCchina-n adom el? Lehet ezen egyáltalán profitálni? Ha bank of china-nal nyitok CNY számlát gyorsabb lesz az átfutási idő ki és befizetésnél ha a BTCchina-t használom tőzsdének ?

Sokat segítene a válaszotok !!!

Új hozzászólás Aktív témák