Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Klaus Duran: RCS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparks
senior tag
válasz
Stanlee
üzenetére
Igen, nekem van uniós adószámom, így elvben nettóban meg tudom venni cégre. Persze meg kell beszéljem még a könyvelőmmel, hogy mégis mi merre hány méter... Egyelőre nem fizettem ki, ott áll a dolog, hogy hátha.
(#2777) almafa42 Igen, én is úgy kalkuláltam, hogy nagyon eldurvult esetben is visszahozza az árát pár hónapon belül. De sajnos ott van a nagybetűs HA. Mert akár le is pattanhatnak a pénzzel és akkor eléggé elkeseredett lenne az arcom, bár kibírnám anyagilag, nem ingat meg a dolog, de azért fájna... Ha meg nem rendelem meg és szeptember-október tájékán azt olvasom, hogy szállítottak és dübörögnek a GH-es, akkor meg

Huhh de jól jönne most egy megbízható jósnő
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Hobby rádiós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- HP EliteBook 830 G8 11.Gen i5 16/256GB Gyári magyar bill, kb.0 perces, üzletből, 12 hó garanciával
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- 9 DARAB (FEBRUÁR 26) GAMER, TERVEZŐ, VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050-4070 Quadro RTX A 1000-5000
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest