Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22602) WARZ


WARZ
tag

Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!!!
Szeretnék vásárolni BTC-ét nagyobb értékben és euroban befektetés céljából, szóval nem naponta kereskedni vele! A Binance oldalt néztem, mert itt elég sokan ezt is ajánlják!
A problémám az, hogy még regisztrálás nélkül néztem mennyit lehet egyszerre venni, de csak 12500 euro limit van! Ezt hogy kell érteni? Egyszerre csak ennyit tudok vásárolni egy vásárlásnál, de ha utána egy perccel akarok még vásárolni akkor engedi vagy sem?
Nagyjából olyan 0.5 BTC-ét szeretnék vásárolni és később talán még egy felet!
Még nincs online regim sehol, még nincsen semmi walletem! Milyen walletet ajánlotok ami biztonságos illetve milyen oldalt ahol lehet vásárolni biztonságosan euro alapú kártyával!?
Ledger nano x szeretnék venni a későbbiekben de sajnos egy ideje nincs raktáron a hivatalos oldalon, erre szeretném kimenteni a befektetésemet, mert nem tudom mennyire jó dolog fenn hagyni mondjuk 0.5 BTC-t Binance-n?! Szerintetek?

Szeretnék teljesen megismerkedni ezzel a témával, talán később kereskedni!
Tudnátok esetleg valami jo kurzust, online sulit ajánlani krypto témakörben?
Pl.: Mit gondoltok erről az online kurzusról [link]

Légyszíves ne nézzetek teljesen hülyének :R , full kezdő vagyok de nagyon érdekel a téma és ahogy elnézem ez a jövő a kryptopénz!

A válaszokat előre is köszönöm, ha privátba jön az se baj! :B

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.