- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBRDVD
tag
válasz
LuckyL #16835 üzenetére
Nem, de a sokszor következetlen, öncélú gyomlálás következmények nélkül maradása megfelelő? Sőt, itt a helyzet pont arról szólt, a gyomlálást követte egy tarvágás, amire Reggie0 is utalt. Az "uram-bátyám" iskolapéldája valósult meg: egy ártalmatlan hsz-t töröltetett a Bicoin ellenes lobbi.
A Bitcoin topicból. (syberia elment beárulni a linkelőt, még dicsekedett is, hogy ezt teszi)
Aztán, mivel csonkán nem lett értelme pár reakció hsz-nek, jött egy (másik?) admin, aki 11 napra visszamenőleg törölte a maradékot is. Ezért kérdeztem, hogy jól látok-e, vagy a hiba az én készülékemben van.
Ez azért alapesetben szorulna némi magyarázatra, mert itt alapvetően felmerül a kérdés, lehet-e itt a továbbiakban értelmesen kommunikálni, linkeket megosztani, vagy törlésre kerülünk mind?
Mondjuk 22 éve, IRC-en edződöttként admin-user-kick-ban vonalon nincsenek illúzióim. Ilyenkor mindenki egyet tehet, kussol.
Az, hogy ezt elfogadjuk, még nem azt jelenti, hogy jól is van ez így. És persze tudom, tudom, minek kell hozzászólni, meg lehet menni máshova.
Szerintem erre utalt Reggie0 is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest