Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GBRDVD

tag

válasz LuckyL #16835 üzenetére

Nem, de a sokszor következetlen, öncélú gyomlálás következmények nélkül maradása megfelelő? Sőt, itt a helyzet pont arról szólt, a gyomlálást követte egy tarvágás, amire Reggie0 is utalt. Az "uram-bátyám" iskolapéldája valósult meg: egy ártalmatlan hsz-t töröltetett a Bicoin ellenes lobbi. :K A Bitcoin topicból. (syberia elment beárulni a linkelőt, még dicsekedett is, hogy ezt teszi)

Aztán, mivel csonkán nem lett értelme pár reakció hsz-nek, jött egy (másik?) admin, aki 11 napra visszamenőleg törölte a maradékot is. Ezért kérdeztem, hogy jól látok-e, vagy a hiba az én készülékemben van.

Ez azért alapesetben szorulna némi magyarázatra, mert itt alapvetően felmerül a kérdés, lehet-e itt a továbbiakban értelmesen kommunikálni, linkeket megosztani, vagy törlésre kerülünk mind?

Mondjuk 22 éve, IRC-en edződöttként admin-user-kick-ban vonalon nincsenek illúzióim. Ilyenkor mindenki egyet tehet, kussol. ;) Az, hogy ezt elfogadjuk, még nem azt jelenti, hogy jól is van ez így. És persze tudom, tudom, minek kell hozzászólni, meg lehet menni máshova. :) Szerintem erre utalt Reggie0 is.

Új hozzászólás Aktív témák