- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
..."teljesen elgurult"...
Nem csak szerinted.Ezt a bullshitet láttátok? PCForum.hu: Economist: Haszontalan a Bitcoin és minden más kriptovaluta is
(Az eredeti cikk sajnos fizetős, így azt nem olvastam.)
"A magazin szerzői az ítéletet azzal érdemelték ki, hogy semmi olyan sajátosságokat nem tudnak felmutatni, amit a közgazdászok hagyományosan a pénznemekkel társítanak. Utóbbiak ugyanis olyan valamik, amik alkalmasak az árucsere elősegítésére, érték tárolására vagy elszámolási egységként történő használatra."
-Árucsere: vásároltam már árut kriptóért, tehát ez igaztalan. Azért vásároltam onnan, ahonnan, mert ott elfogadtak BTC-t, tehát az árucserét mindenféleképpen elősegítette a bitcoin, mint fizetési eszköz, hiszen enélkül nem vásároltam volna ott.
-Érték tárolás: rossz értéktároló, ez kivételesen igaz. Az értéke részben arányos az adott pénzügyi rendszerbe vetett hit nagyságával. Ha a BTC a jövő, akkor ára 15k$+. Ha nem így hiszik, akkor csak 5k$+. Ez van. Pl a legutóbbi világválság részeként az ingatlanok 35%-ot veszítettek az értékükből sok helyen, csupán azért, mert megváltozott a konszenzus az ingatlanok árának kérdésében. Mégsem nevezzük az ingatlanokat rossz értéktárolónak. Ha a BTC a dupláját veszíti százalékban, akkor a BTC nyilván a sátán műve...
-Elszámolási egység: a BTC bázison tradelik a legtöbb altcoint, tehát ez biztosan igaztalan. Árukereskedelem esetében egyelőre nem igazán elszámolási egység, ez igaz. Ugye a Madurro-féle "kisérletben" van szó ilyesmiről, bár attól nem tartok, hogy ebből túl jó dolgok sülnének ki.A másik érdekesség: "egyre több szervezet dönt úgy, hogy leállítja ezzel kapcsolatos kísérleteit"
Érdekes, hogy erről most hallunk először, arról meg minden héten, hogy éppen melyik multi öl milliókat az új fejlesztésekbe...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest