- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rengeteg változat van. Nálam pld háromféle. Direkt tápcsatist kerestem, kettőt sikerült felhajtanom, Asus TUF GDDR5X, EVGA GDDR5. A harmadikat pedig ajándékba kaptam, szerencsére az is tápcsatis, Giga és már GDDR6 RAMokkal.
Filmezni király mindegyik, meg a régi, középrégi gamekhez is - az újabbakat nem kedvelem. A 1650 előnye hogy kis 3D terhelésre is feldobja az órajelét, a 1060 pld nem, a retró 3DMark99 alatt marad az idle órajel, tök mindegy mit állítok a driverben vagy a Win energiasémában. -
válasz
morcosharcos
üzenetére
Ok, köszi az infókat. Azóta már találtam tápcsatis TUF karit is a neten, bár a termékazonosító még mindig nem passzol de hát ez van.
-
Szia, ez egy viszonylag ismert jelenség, az ASUS 1650-jei a világon mindenféle kombóban készülgettek az alatt a talán 6 év alatt, amíg gyártásban voltak. A leggyakoribb (gyári) eltérések a következők: 6pin-es csati megléte/meg nem léte (ez gondolom a PCB egyéb chipjeitől függ, hogy igénylik-e a stabil működésért a plusz fizikai energiaforrást, de ha mégse, majd más kijavít), akkor a hűtők (1hőcsöves-lemezes klasszik,2 hőcsöves-extrudált téglatest alakú alumínium, 3extrudált téglatest alakú alumínium hőcső nélkül,4 ovális, csak a chip-et "betakaró fin-es extrudált alu,5 és végül ugyanez az utolsó, de réz maggal, az utóbbi 2 készült feketére eloxált kivitelben is) , és akkor a borítás, TUF-os, Phoenix-es, új Phoenix kisebb fankivágással, meg a talán először megjelent sima Dual, na ebből is vannak bőven. Itt talán az árulkodó az lehet, hogy TUF jelzésűnek elvileg mindig kell legyen gyárilag egy műanyag hátlapja is, a többinél kb. semmi sem fix.
Ja, és az ázsiai belpiacos cuccaik is lehetnek ám full gyáriak, olyan kinézettel, hogy totál elüt a honlapjukétól.
szerk: egyszerűen szerintem olyan mennyiséget adtak el belőle, olyan irdatlan fogyasztói igényt kellett kiszolgálni, amikor népkártya volt még ez, hogy csinálták mindenhogy, ahogyan csak bírták. És az ASUS nagyon keresett volt ám ebből a kártyatípusból
nekem is van egy 6-pines phoenix, igazi oc- meg undervoltbajnok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bestbuy játékok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amazon Fire TV stick/box
- LEGO klub
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Fanatec Clubsport V3 pedál + Brake performance kit + Damper kit
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- HIBÁS - Alienware 17 R5 i9-8950HK GTX1080OC 8GB
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Gigabyte 5080 gaming oc , 28 h gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nekem is van egy 6-pines phoenix, igazi oc- meg undervoltbajnok.