- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
just saying, de a sziamiau cipő kezdi elérni a quertee-s kommentszintet, azzal a különbséggel, hogy láthatóan ez csak kettőtöket érint.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Breki
veterán
válasz ALgore2 #1597 üzenetére
?????
A XIAOMI FREE TIE MIJIA intelligent ultra light breathable running shoes men's casual shoes az ez, de most nem erről volt szó
Szerk
Szuper közben módosítva lett, lényeg hogy most másik cipőről van szó nem erről.
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Breki
veterán
FLASH DEAL
XIAOMI MIJIA Sneakers Casual Shoes One-Piece High-Elastic Knitted Fishbone Arch Lock Shoes
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz mazsobazso #1593 üzenetére
Újonc nem kell a személyeskedés. Ez itt nem szokás.
Nincs semmi gondom az értelmező olvasással.
Egy ismerősöm 5-10 éve puma cipőket rendel Amerikából, egyszer fixálta a méretet és azóta jó neki.
Az egyik cipő pont Asics amit rendeltem a háromból azt vettem észre, hogy bár mindkét cipő 42.5-ös az NB pont passzentos ez viszont bővebb.
-
mazsobazso
újonc
Jól mondod, ő is ezt írta pont. Belső talphossz alapján kell venni cipőt, nem EU-s méret alapján, mert azok különböznek, és gyári táblázatból kell kinézni hozzá..
Neked csak az értelmező olvasással akadt problémád.Egyébként meg márkán belül se mindig ugyanaz lesz jó, mert ha változik a fazon, lehet, hogy szűk lesz pl. és akkor vagy veszel hosszabbat, vagy hanyagolod.
Pl. Asics futócipők az elmúlt 1,5 évben keskenyebbek lettek. Mindenkinek nagyobb kell cm-ben is. Vagy szerez szélesebbet USA-ból, mert ott szélességi méret is van, vagy vesz fél számmal nagyobbat, vagy vált cipőt. Nincs bölcsek köve. DE az EU-s méret kb. semmire nem jó. Tájékoztató jellegű.[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz Mr.Csizmás #1590 üzenetére
Nem.
Az ecipon van mérettábla, majdnem minden típushoz, és ki lehet nyomtatni talpméretezést.
Típuson belül exact.
Lényeg a cm-t kell nézni az adott mérés szerint. Nekem ez 27 cm így mindig tudom a mérettábla szerint melyik méret kell.
-
Breki
veterán
válasz hoka11mach #1576 üzenetére
Szerintem pedig teljesen jól mondta. Én általában 42,5-ős cipőket veszek. Most rendeltem Glamour napokon 3-at.
Viszont van 42-es Nike-m és Adidas-om. És Xiaomiból is pont passzentos lett a 42-es.
-
Nikaré
őstag
válasz Peterhappy #1583 üzenetére
Szerintem nincs ezzel semmi baj, belefér a humor, sőt néha kell is
A nyelvészkedés ettől még messze van, de engem nem zavar, ha kijavítanak ebben vagy a szakmai részben.
Eltévesztek valamit és félre tájékoztatok valakit, ezért kijavítanak, semmi baj, sőt! -
őstag
Üdv!
Vett már/tud ajánlani valaki "klasszikus" fazonú (normál gallérral rendelkező) rövid ujjú inget? (Pl.)
A jelenlegik a végüket járják.
Nem kell "hú de elegánsnak" lenniük. Az viszont alapkövetelmény, hogy legyen a bal mellén zseb.
Ha egy kis műszál van az anyagában, az nem baj, mert nem kell vasalni. (Amit úgy sem fogok! ) -
petipetya
nagyúr
-
Nikaré
őstag
válasz Peterhappy #1581 üzenetére
Akkor lehetne az ügye / ugye szavak értelmezésére is mert egyre többször olvasom.
-
petipetya
nagyúr
Köszönöm a visszajelzéseket, megkövetem magam. Egyenlőre érkezzen meg a 2. cipő is, és azt követően nyilatkozom a méretről.
"nincs rá lezsóidő"
-
atee_13
őstag
válasz petipetya #1573 üzenetére
Ismerik rogánt? (rogán anti_lop ) Ha megjön neked én kíváncsi lennék a tapasztalataidra, hogy milyen.
Sajnos én is azt tapasztalom, hogy mindegy a márka nincs 2 egyforma méretezés és sokszor még márkán belül sem ugyan akkora mondjuk 2 különböző típusú 42 es méret. Hátha majd fel tudok próbálni valahol belőle live ban és akkor be tudom lőni a méretet.
Én többnyire SD ről rendelek cipőt eddig szerencsére még nem fogtam mellé velük, viszont amit itthonról rendeltem már befürödtem hiába az is Puma 42 es volt mint ami kintről jött kicsi lett.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
hoka11mach
újonc
válasz petipetya #1575 üzenetére
Nem vágod, így sincs értelme, mert az a kettő sem passzol alapból egymáshoz.
Eleve az Adidasnak 2/3-os mérete van.
[link]
Pl. 29 cm 45 1/3-os.
NIke.
[link]
A 46-os 28,8 cm, a 29,2 cm már 47-es (!).Szóval kérhetsz elnézést, de totál butaság, amit írsz.
Egyébként a Xiaomi Mijiáról Banggoodon van, amire a kérdés utalt:Tehát pl. a 46-os Xiaomi pont akkora, mint a 47-es Nike.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz hoka11mach #1574 üzenetére
Akkor úgy mondom, hogy a Xiaomi sportcipő az idehaza vásárolt Nike/Adidas sportcipő méretnek megfelelő. Én kérek elnézést, ha nekem a Xiaomi mérete is tökéletesen passzol :)
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
hoka11mach
újonc
-
petipetya
nagyúr
Berendeltem a Xiaomi Amazfit outdoor cipőt is, több okból is ez tűnik praktikusabbnak a mindennapi viseletre a másiknál:
- szinte az egész talp gumizott
- vízálló mesh szövésHa megjön, meglátom melyik marad, és a másikat elpasszolom. Előbb kellett volna utánanéznem az összes típusnak, és csak azután vásárolni. Egyébként vicces, hogy a női változatot lerendezték azzal, hogy mindegyiknél fehér a fűző, holott pont nekik lenne fontos a minél színesebb megjelenés:
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #1557 üzenetére
Találtam még egyet az alin.
Xiaomi GTS Light Comfortable Sports Shoe Sneaker For Men Male Anti-Slip Breathable Mesh
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Mercutio_
félisten
válasz kekigyu #1567 üzenetére
Veszel ilyen arcfestéket (van személyes átvétel) és felkened így YT Alert!!!!
Sima fekete ruhákat veszel fel is jó lesz
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
kekigyu
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #1565 üzenetére
hoka11mach: koszi, ezt en is megtalaltam, gyerek méretben többé kevésbé jo, bar 6 eves lanynak nek tul bo a valasztek. Na de kellene felnőtt jelmez is. En ezt talaltam de jöhet még ötlet. Jofogast átfésültem, semmi jo
-
kekigyu
aktív tag
Last minute halloween jelmezt hol lehet szerezni belföldről? Férfi, női, gyerek is kellene, ár - érték arányt figyelembe véve
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
petipetya
nagyúr
válasz Mercutio_ #1560 üzenetére
Ami biztos:
- EVA: "Futócipők talpában leggyakrabban használt hab. A préselt etilvinilacetátot felmelegítik és bepréselik a cipőtalp alakú formába. Könnyű elasztikus és jó tompító tulajdonságú."
- Mesh: "Nagyon rugalmas anyag, lágy hálós szerkezettel és alacsony súllyal. Tapintásra kellemes és puha. Összetétele: 78% poliészter, 22 % elasztán, Alaptömeg: 130 g/m2."
Az egyik cipőnél víztaszító módon szőtték meg az anyagot, utólag el is gondolkodtam, hogy inkább azt a cipőt kellett volna megvenni."nincs rá lezsóidő"
-
hoka11mach
újonc
válasz petipetya #1556 üzenetére
Meg nem biztos, hogy megéri, de ha valaki pontos lépésszámot akar, arra alkalmatlan a karperec, egyébként általában nem is ez a cél, mert aktivitásmérő. Övön hordva egy fokkal jobb, de a cipő a legeredményesebb. Hiába a legmodernebb szenzor, a technológiából adódik, hogy egy csomó kézmozdulatot lépésnek vesznek az accelerátorok, amelyek amúgy a lépést egész jól számolják.
-
Mercutio_
félisten
válasz petipetya #1557 üzenetére
Naná, hogy pont a narancs nem rendelhető
Arról van valami szakmai jellegű infó, hogy ezek a talp megoldások milyen ismert terheléselnyelő/-csökkentő megoldásoknak felelnek meg más cipőknél? (Asics, Saucony, Mizuno, Nike, Adidas, stb.)
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
petipetya
nagyúr
válasz grizlisandor #1558 üzenetére
Köszi, itt javítom:
XIAOMI MIJIA Sneakers Casual Shoes One-Piece High-Elastic Knitted Fishbone Arch Lock Shoes"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Összegyűjtöttem a Xiaomi cipőket, mivel már bökte a csőrömet a dolog. Szóljatok, ha kimaradt valami:
XIAOMI FREE TIE MIJIA intelligent ultra light breathable running shoes men's casual shoes
Xiaomi MI FREETIE Men's Smart Breathable Running Shoes (Smart Chip Sold Separately)
XIAOMI MIJIA Sneakers Casual Shoes One-Piece High-Elastic Knitted Fishbone Arch Lock Shoes
Xiaomi Mijia FREETIE Men Breathable Shock-absorbing Sports Shoes
Xiaomi MI AMAZFIT Men's Breathable & Skidproof Running Shoes
Xiaomi Mijia Sports Shoes Sneaker 2 Techinique New Fishbone Lock System Elastic Knitting Vamp Running Shoe For Men
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz tobias40 #1552 üzenetére
Külön lehet hozzá kapni chipet. A kivehető talpbetét alatt van neki a mélyedés, amelyben most egy gumiszerű szivacs tölti ki a helyet.
Ehhez a sportcipőhöz is külön lehet kapni a chipet.
"nincs rá lezsóidő"
-
jansky1
senior tag
offoffoff, fehér talpú, peremű cipőnél ezt a fehér részt mivel takarítjátok? Annyiszor megfogadtam, hogy nem veszek többet, mert koszolódik...
-
vince
őstag
válasz xcvbxcvb #1543 üzenetére
Nem, a promóció ideje alatt nincs kuponozás, írják is a linken az utolsó előtti mondatban:
"As well as that, because of how good these deals are, no discount codes are possible to use until the end of the sale!!!""Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Mercutio_
félisten
Mert ritka a kínai Ogre
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz grizlisandor #1540 üzenetére
-
grizlisandor
veterán
válasz Mr.Csizmás #1539 üzenetére
De az nem sáomi.
-
kcsa
veterán
válasz grizlisandor #1537 üzenetére
Nekem is ez fáj, már rég rendeltem volna, de csak női és gyerekméretek vannak
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
petipetya
nagyúr
Másfél hét alatt megjött a 10/17-én joybuy-ról rendelt Xiaomi sportcipő
Tavasztól fog kelleni, és karácsony utánra vártam, úgyhogy ez most kellemes meglepetés volt a télapótól. A számozás az EU méretnek megfelelő, ami el is várható egy ilyen cipő esetén. Vajon ugyanúgy néz ki, mint a termékfotókon? NEM, mert annál sokkal jobban fest élőben. Beleállva azonnal feltűnik a sarok alatti rugalmas kialakítás, amely révén mintha a levegőben járnék. Nagyon könnyű belebújni, mert a sarokrész és a nyelv egyetlen rugalmas egységet alkot, ahogyan a cipő egész felső része is mintha egyetlen egészet alkotna, melyet csak a saroknál lévő rugalmas műanyag merevítés, a fűzőknél használt gumiszerű erősítő és a nagylábujjnál alig látható megvastagítás tör meg - jobban mondva mindez beleolvad az egészbe, így szemmel nem is igazán tűnnek fel ezek a részletek. A talp anyaga beazonosíthatatlan számomra, remélem bírni fogja a flasztert. A talpon a sarok és a lábfej nagyobb terhelést felfogó oldalán van egy-egy erősített rész. A szín perfekt, mert a fűző és a cipő feketeségét a daraszerű fehér minta oldja fel kissé, ám ettől még a fekete dominál, remek összhangban a fehér talppal.
Nyugodt szívvel ajánlom, mert 37 USD-ért ár/érték arányban verhetetlen.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
vince
őstag
qwertee: up to 50% off and incredible €2 tee
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
UHHH
senior tag
Majd meséljétek el, hogy milyen tapasztalataitok vannak a Xiaomi cipellővel kapcsolatban, egy 6 hónappal később videót találtam róla.
Lehet, nekem le kellene forgatni a 24 hónappal későbbet májusban. -
Czimby
addikt
válasz bugizozi #1526 üzenetére
Dejkmannba vettem egyszer bakacsot aminek 3hét után levállt a talpa, mivel a körbevarrás csak dísz volt és nem a bőr volt összevvarva a gumitalppal hanem a humitalp két rétege és ennyi...
Javították ragasztással
Többet onnan soha semmit.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
UHHH
senior tag
válasz DelArco #1527 üzenetére
Helló! ~43-44-es a lábam és bevállaltam a 45-ös méretet, ez stimmelt is nagyjából, szóval rám meglehetősen nagy, de attól függetlenül isteni kényelmes (lehet, pont ezért). Szóval vágj bele szerintem, véleményem szerint EU-nak megfelelő a méretezése. Pécsett meg tudom mutatni.
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz bugizozi #1526 üzenetére
Ugyanez volt az elvárásom, hogy télen meleg legyen, mivel téli utcai cipőnek vettem, amit nem akarok lecserélni az irodában. Szerintem megfelelő lesz a hidegben is, igaz akkor nagyon vastag vagy dupla rétegű zoknit viselek. Tapasztalatom alapján -5 fok alatt a talp fázik, amelyet orvosolni lehet egy megfelelő talpbetéttel. Ezert is praktikus a gyári talpbetét cserélhetősége ebben a vadászbakancsban, mert egyrészt cserélhető egy komolyabb szőrmésre is, másrészt lehet játszani a cipő méretével is. Ráadásul vízálló a cucc, így a hideg az eső, hő és latyak nem szivároghat bele. Bizakodó vagyok ezzel szemben, szerintem ez jó lesz télre.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
senior tag
Hello!
Tudnál egy pár szót írni arról hogy milyen méretet vettél? Ugyanolyan méret jó volt mint a sima itthon vásárolt cipőid vagy nagyobb kellett?
Szeretnék én is rendelni de 46-os cipőim vannak és ha ebből egy számmal nagyobb kell akkor nem lesz jó.
Köszi!Youth hides the key to salvation
-
bugizozi
őstag
válasz petipetya #1525 üzenetére
Szia!
Téli utcai cipőnek vetted? Elég meleg lehet hideg időben is?
Sajnos idén nekem is be kell ruháznom az új bakancsra, de teljesen tanácstalan vagyok, amikor bemegyek egy boltba egyik sem tetszik valahogy, de ez lehet az én hibám.
Az általad linkeltel pl az a kifogásom, hogy nincs körbevarrva a talpa, kérdés h idővel nem válik-e majd el. Bár úgy látom, hogy egyik vadász bakancs sem olyan. Viszont ez a légáteresztő membrán szimpatikus, mert én is használnám irodában is.VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
petipetya
nagyúr
válasz anorche1 #1427 üzenetére
Megérkezett a Decathlonos vadászbakancs, jobban mondva átvettem az áruházban a netes rendelést, mint mindig.
Ár/érték arányban zseniális, a színe sötétbarna, nagyon jó és rugalmas a bőr anyaga, a lábam nem fog belerohadni az irodában télen, a nyelv oldalról is védve van, belülről bélelt, emellett a boka körül pluszban vastagabb a párnázottság miatt, a gyári talpbetét pedig rendkívül kényelmes, ám kivehető lévén szükség esetén könnyen cserélhető egy ugyanolyan vastagságú, melegebb anyagúra. Felvettem és nevetett benne a lábam, rég éreztem így egy bakancsnál hogy elsőre minden klappol. Csak a fűzôje lesz lecserélve a szín miatt.
Köszi ismét a tippet, jó kis közösség ez a ruhás topic
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
UHHH
senior tag
válasz Mr.Csizmás #1517 üzenetére
Áh megvan, én az url elejét írtam csak át első blikkre https://m2 -ről https://www2 -re. Persze így nem ment.
[ Szerkesztve ]
-
Criminal017
őstag
H&M akár 70%-os leárazás: [link]
[ Szerkesztve ]
-
madrac
senior tag
válasz beholder00 #1425 üzenetére
Elvileg ingyenes a visszaküldés asos-nál, de hogy a gyakorlatban is működik-e nálunk, passz..
A csomagban lévő papíron:
Need to return something?
Items can only be returned for a refund. Remember, returns are free!
Simply follow the steps below within 28 days of receiving your delivery.1. log into your account to tell us what items you want to return
2. wait to receive an asos email with your return label and form attached
3. download and print your returns label and form
4. prepare your parcel and pop your printed returns form inside
5. attach your returns label to the outside of your parcel
6. drop your parcel off at your preferred drop-off point / await your courier collectionitt azt írja, hogy a postánál kell feladni:
https://www.asos.com/customer-service/returns/ -
Ádám16
addikt
Keresek otthoni használatra (néha futásra) melegítő nadrágot/szettet. Van valami hely, ahol tudok most jó áron hozzájutni?
Az Erima akcióról lemaradtam. -
UHHH
senior tag
válasz petipetya #1457 üzenetére
Tavaly május óta gyűröm ezt a Xiaomit, és még mindig megy! Az alja már kezd kopni, de itt a tél, most pihentetem kicsit. Statisztika: 2017-ben 1601 km sétát mértem endomondóval, idén már 1567-nél tartok. Idén szinte csak a xiaomiban voltam, tavaly is. Nem gondoltam volna, hogy ennyit kibír! El is adtam a nike fury 2-esemet, és az ASICS tri10-em is új állapotban eladásra fog kerülni.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #1501 üzenetére
~20% akció, és euróra állítsátok.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest