- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
Na végre egy értelmes watch list. Még a mortar towerrel is egyet értek, bár szerintem ott annyit kellene csak, hogy épületekre jóval kevesebbet sebezzen (akár tizedét!). Minden más maradhatna.
A lost luancher power szükségletét meg kellene emelni vagy 80ra. A lost shade-del viszont fogalmam sincs mit kellene kezdeni, hogy megmaradjon ilyen különc lapnak de ne legye kiegyensúlyozatlan.
Amit azért én még változtatnék, hogy az embalmer lehetne jóval "gyengébb", mondjuk adhatna csak 100% pluszt, cserébe nem lenne aktiválási kültség csak timer.
Illetve annyit, hogy a Revenant's doommal felélesztett egységeket ne lehessen berobbantani.
Ha ezek megvalósulnának szerintem sokat javulna a balance.
Új hozzászólás Aktív témák
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest