Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyuri27

félisten

válasz hokuszla #4961 üzenetére

Az a baj, hogy kb 2 hónapja gyűri és túl okos. Holott ha egy lost c vagy uc lapot nerfelnek nem tré.
    Viszont össze lehet számolni a nature nerf mennyi bfp-t vett ki a zsebünkből (zsebemből). Kezdve az amazon nerftől.
    Ha veszek egy piros fakockát 2 krajcárért. Abból ne legyen a végén kék müanyag golyó 1 krajcárért.
    Lárhatja mindenki, hogy egy időben, hogy szidtam a Fire Dancert. De én is úgy gondolom nerfelni nem kellett volna (lévén nem olcsó lap). Megtanultam ellene játszani.
    Aztán jött a világvégére ellövő Vigil. Megtanultam, hogyan kell beütni, hogy ember sirógörcsöt kapjon (Grigorival együtt).
    Tegnap 2x energy parasitével copattak. Agyaltam, töprengtem és ha minden igaz megvan a megoldás.
    A rush ellen is úgy tünik az esetek többségében tudok mit tenni.

De nem írom, folyamatosan, hogy x frakció túl erős és nem baj, hogy már majd minden lapját nerfelték és ezzel nem kevés bfp-t kivettek az userek zsebéből.
    Van akinek ez nem számit mert anyuci, apuci veszi a bfp-t. Nálunk viszont én vagyok az apuci és tudom milyen zsebbe nyúlós a dolog.

Nem keveset agyaltam az enlight megvételén sem. Sokaltam az árát. Mert akarva akaratlanul forintosit az ember. Tehát egyeseknek vagy felkellene nőni. Vagy elővenni a tapsis lepkét és azzal játszadozni.

Murder3: szöveg értelmezés? Nagyjából 0. Nem írtam, hogy gyenge. Azt irtam, írom, hogy a nerfel az EA ne vegyen ki a zsebemből pénzt. Márpedig kivett. Mivel nekem van amazonom, lyrishem, ensnaringem, hurrikánom, coldsnapom..... stb-stb.

Djuree: nem a pakli nyeri a mecset, hanem én ( és nem kevés rankedet és unrankedet játszom, hogy valamit konyitsak hozzá). Nálad sem ártana egy kis szövegértelmezés, hsz irás előtt.

Új hozzászólás Aktív témák