Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Simid

senior tag

válasz Murder3 #2758 üzenetére

Szerintem a legfontosabb, hogy ne építsd fel az első wellt vagy orbot, ha látod hogy az ellen nem épít hanem egyből megy feléd.
    Ha csak akkor idézi amikor már a bázisodnál van akkor elég egyszerű, mert kevés HPja van és pillanatok alatt lenyilazod, vagy egy jó helyre helyezett mine is végez vele mielött bármi kárt tehetne. Ha wrecker-rel jön vagy elöbb leidézi szerintem akkor is könnyen leszedheted, csak vigyázni kell, hogy szétszortan legyenek az egységeid (eruption miatt), és ha lehet menny kicsit elé scavengerrel és lassítsd le.

Én ezekkel a taktikákkal, mindig könnyen megállítottam a sunderert (gyakorlatilag nem sok vizet zavar). De az igazsághoz az is hozzá tartozik, nem vagyok olyan szinten (még? :U ), hogy nagyon jó "sundereres" ellenfelekkel találkozzak (lvl15-16 vagyok most). Mostanában sok legend rangú replay-ét néztem meg és ott azért vannak trükkös játékosok sundererrel, de az szerintem sokat elmond, hogy ők is csak ritkán, kedvező szitukban hozzák le és így is van olyan, hogy kb a drága sunderer miatt kapnak ki, mert az ellenfele alap egységekkel lenyomja.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés