Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
Szerintem a legfontosabb, hogy ne építsd fel az első wellt vagy orbot, ha látod hogy az ellen nem épít hanem egyből megy feléd.
Ha csak akkor idézi amikor már a bázisodnál van akkor elég egyszerű, mert kevés HPja van és pillanatok alatt lenyilazod, vagy egy jó helyre helyezett mine is végez vele mielött bármi kárt tehetne. Ha wrecker-rel jön vagy elöbb leidézi szerintem akkor is könnyen leszedheted, csak vigyázni kell, hogy szétszortan legyenek az egységeid (eruption miatt), és ha lehet menny kicsit elé scavengerrel és lassítsd le.Én ezekkel a taktikákkal, mindig könnyen megállítottam a sunderert (gyakorlatilag nem sok vizet zavar). De az igazsághoz az is hozzá tartozik, nem vagyok olyan szinten (még?
), hogy nagyon jó "sundereres" ellenfelekkel találkozzak (lvl15-16 vagyok most). Mostanában sok legend rangú replay-ét néztem meg és ott azért vannak trükkös játékosok sundererrel, de az szerintem sokat elmond, hogy ők is csak ritkán, kedvező szitukban hozzák le és így is van olyan, hogy kb a drága sunderer miatt kapnak ki, mert az ellenfele alap egységekkel lenyomja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), hogy nagyon jó "sundereres" ellenfelekkel találkozzak (lvl15-16 vagyok most). Mostanában sok legend rangú replay-ét néztem meg és ott azért vannak trükkös játékosok sundererrel, de az szerintem sokat elmond, hogy ők is csak ritkán, kedvező szitukban hozzák le és így is van olyan, hogy kb a drága sunderer miatt kapnak ki, mert az ellenfele alap egységekkel lenyomja.