- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- aquark: Flipper PC-n!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
Igen, szvsz nagyon jókat írsz a nature kezdéssel és a power előnnyel kapcsolatban, ez pl egy sorsdöntő taktikai kérdés, hogy melyik színnel hogyan reagálsz az ellenfeled első lépéseire.
Az nem biztos, hogy a Deep One ellen a legjobb egy Deep One. Ha shadow a másik orb akkor Nightguard, ha frost akkor phalanx, ha fire akkor fire stalker. Én így próbálnék védekezni, ráadásul ezek olyan lapok amik ezen kívül is hasznosak és érdemes berakni az adott színnél.
(#2753) Murder3: Szerintem nincs igazad, ha időben észre veszed, hogy az ellenfeled rushol, akkor már máris ő van hátrányban. Fire-rel és shadow-val biztos, hogy olcsóbban meg tudod állítani, mint amennyibe neki kerül (mindkettőnél vannak hasznos spellek vagya épület erre) és máris előnybe vagy. A nature és frost T1et nem ismerem de ezzel nem is szoktam gyakran kezdeni (főleg magasabb szinten), de ha belegondolok milyen lapok vannak T1 froston, nos szinte lehetetlen lerusholni. Szóval max a nature lehet gondban de akkor nem kell nature-rel kezdeni..

Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest