Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gekkito
tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Bánkódtam én, csak épp az volt az utolsó félévem a fősulin, és volt min keseregnem a Battleforge-on kívül is.
Most meg élesedik a helyzet, feltépődtek a régi sebek 
Nagyon be vagyok már sózva, kíváncsi vagyok milyen újítások/módosítások lesznek.
Amúgy szerintem jó volt valamilyen szinten így is, már mindenki hozzá van szokva, hogy ha király akarsz lenni benne, akkor a zsebedbe kell nyúlni. Már minden Free to Play game így működik. Én pl nem vettem meg a CD-t, mert indulás után 1-2 évvel ismerkedhettem meg a játékkal. Elsőnek letöltöttem, aztán BFP pontokat vettem 2x, utána jöttem rá, hogy amazonon lehet venni CD kulcsot, ami után kapsz 3000 BFP-t, plusz rengeteg jó kártyát ami a tutorial deckben lévőket abszolút felülmúlta. (Onnantól kezdve ezt vettem meg még 1x, aztán sajnos ez elfogyott. Utána meg jöttek a bizniszelések
)Én egyáltalán nem használok Steam-et, PC-n semmivel se játszok (bár ez most változni látszik
) nem tudom ott hogy megy, de a Sony is nagyon megy rá a digitális vásárlásra aminek én nem örülök. Nem attól félek, hogy egyszer csak leszedik a Store-ról a játékot amit már megvettem, és többet nem tudom használni/letölteni, hanem inkább az a problémám, hogy megveszem a játékot 18ezerért digitálisan, és aztán ha megunom mit csinálok vele? Lemezest eladom akár 2 hét múlva 15-ért, vagy 1 év múlva 10-ért, és nem marad rajtam végtelenségig, nem kell paráznom tőle, hogy eltűnik a listából. Pedig biztos sokat megtudnának spórolni, ha nem kéne több százezer példányt legyártani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Alkoholista nevelde
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Syl: UPS - te áldott!
- BestBuy topik
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Most meg élesedik a helyzet, feltépődtek a régi sebek
)