Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli.22
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
A szövegértésemmel semmi gond nincs. Kicsit olvass vissza, hogy mi irtál.
" Amígy ilyen lámer lapok vannak ne is csodálkozzunk."
Mert szerinted annyira lama a mortar, mondom probald ki és tegyél fel repeket hogy vered vele az ellent. Mert ha tényleg op lap, akkor nyilván alázni fogsz a kis fire t1-eddel.Mondjuk nem értem hogy miért láma állandoan minden. T-1, t-2 még szinte teljesen rendben van. Nekem t-3-on is egyedül a lost-al van prolémám. Söt, én bevallom, hogy kicsit még a sandstormot is gyengéteném, mert 1v1-ben még elmegy, de 2v2-ben iszonyat erös. Nyilván azért tudom, mert nagyon sokat használtam már. Igaz, ha nem sikerül vele bontani, és sajnos nem mindig megy, akkor bukta is a meccs mert benne volt az akcio min 310 powerbe, de általában joval több. De ha meg egy rendes bandit pakliban van használva már nem mondanám lámának mert az után a satnya t2 után kell is valami használhato lap.
Shockit: szivesen segitek én is ha épp fent vagyok. Nevem HZoli a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Audio-Technica ATH-M20x monitor fejhallgató
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest