- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Csak a kedvedért a verseny végeztével elkezdek pure nature-rel játszani, meglátjuk fent maradok-e arany pajzson vele. Mert a stonekinnel a grandmaster teteje és a ruler alja között voltam. Akkor majd küldök ilyet, de addigis nem, mert jelenleg a nature t1-el vagyok a legsilányabb: nem tudom mire mit kell hozni, teljes káosz van a fejemben a nature t1-et illetően. T2-őn viszont már szerintem könnyedén meg tudnám tartani az arany pajzsot, mert az energy parasite, burrower, spirit hunters + cc eléggé a kezemre áll.

(#20070) Volgafan: Csak hogy mondjak kettő ellenpéldát: zöld stormsinger, silverwind lancers
Egyébként tudom, t1-re értetted, de a master archerek legalább annyival erősebbek bármelyik szín íjászainál, hogy ebből nem származik sok hátránya, csak a hatalmas pályákon.De hagyjátok már abba a vitatkozást, egyikőtök szerint a nature OP, másik szerint a lost, szerintem meg minden a kezelő játékos skilljétől függ (t3-ról nem nyilatkozom, ott már annyi minden van, hogy az már fájdalmas)... Annyit elismerek, hogy a nature egy bizonyos szint alatt gyengébb t1-en, mint a többi, viszont magasabb szinten űzve nagyon erős tud lenni, ennek bizonyítására pedig csak beijingguy és dekka meccseit tudom ajánlani!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként tudom, t1-re értetted, de a master archerek legalább annyival erősebbek bármelyik szín íjászainál, hogy ebből nem származik sok hátránya, csak a hatalmas pályákon.