Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fantom922

aktív tag

Sziasztok!

Látom éppen harc folyik itt a 2 Gyuri között :D gondoltam beszállok... :DDD Vagyis inkább okoskodok... :P

Ha meglépik ezeket a nerfeket amiket terveznek le a kalappal, végre jobb balance lesz!

Ez a véleményem.

Szerintem smokegyurinak most igaza van, átlagos képességekkel, mint a miénk a nature nehezebb mint a lost. Ha viszont pro vagy fel tudja vele venni a versenyt. De valljuk be a legtöbb játékos nem pro :)

A nerfek meg jöhetnek!!!!! Végre pure sadó is labdába rúghat!!!!! :) Rankerz forever, én is rámennék a kevert lapokra. Erősíteném a pure-t. Pl. eltörölném a kevertekből a 2 orbos 1 bármilyen orbos lapot. Tehát Nightcrawler pure lenne, darkelf is pure lenne. Ezek helyett kihoznék saját 2 orbos lapokat. Pl. egy íjászt (darkelf pótlás) lostba, vagy lost dancert erősíteném. Lennének persze olyan T2-es lapok amikhez 1 kötött és 1 bármilyen orb kéne, de figyelnék, hogy az ne legyenek olyan erősek, hogy mindenhol azt használják...

Ui.: az op-ságra visszatérve, vannak túl erős lapok és spellek, de persze nem mind azt senki sem mondta...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés