- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan
üzenetére
1.: láma taktika ez, ami csinálok? Igen, és ezt be is vallom, de azt is hozzá kell tenni, hogyha pl. ott freemka nem nagyképűsködi el az egészet és húz ennyi wellt, akkor már rég beverhetett volna, ahogy mások ellen sem mindig jön be ez a taktikám
2.: verhetetlen? tanulj meg játszani, ismerd meg mindennek a gyenge pontját és megtudod, hogy mennyire "verhetetlen", mert ha tudod, hogy mi a gyengéje egy taktikának, akkor könnyedén verni is tudod...
3.: az, hogy Bane rangra is alig tudtam felmenni, már több, mint 3 hónapja volt, mert azelőtt csak PvE-ket és bg-ket nyomtam. Azóta megtaláltam a stílusomat, s void-visszapörgetés nélkül is simán tartanám a Ruler rangot. De ahhoz, hogy a nagyobb játékosokkal játszhassak és tanuljak tőlük ilyen gyakorisággal, kell egy fajta lámulás. Konkrétan YaBroo-val,UndeadWizard-dal, Matos-sal, drakonz-zal és még pár top 20-as játékossal összebarátkoztam mióta ide feljutottam.
4.: konkrétan az, hogy 17 kártyával játszom, elég nagy érvágás, ahogy Gergő is mondja, de ha gondolod, akkor egyszer próbálj meg egy fire-nature vagy pure fire paklit összerakni 17 kártyából, megnézném mire mennél vele, mert szerintem instantba buknál 2 rangot!
Gyuribá: az, hogy nincs t2-harc már a saját stílusom, nem a taktika sarkallott arra, hogy ne legyen, hanem a taktikát találtam ki annak érdekében, hogy a gyengeségemet erősítsem. A voidstorm teszi olyanná ezt a taktikát, amilyen, de ha látnád a paklimat, az egész t3-am annyi, hogy ashbone + voidstorm, ami elég nagy érvágás, főleg ha silverwind-bombákat, vagy maulereket kapok...
U.i.: Nem sértésnek szántam azt, hogy megvertük shooteréket, hanem egy tényt akartam közölni... De ha egy másik dolgot leírnék, amiről tudok vele kapcsolatban, az már tényleg sértő lenne számára, de ebben, hogy megvertük és ezután eléggé mérges volt, szerintem semmi sértő dolog nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óbudai Egyetem (volt BMF)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Gitáros topic
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- EAFC 26
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo ThinkPad X13 - i7 1255U/16GB/512SSD/100% akku
- Homelab racionalizálás
- Lenvoo M90q Micro - Mini PC - Core i7 10700T 32Gb ram 512GB SSD - csak 1db!
- IPhone 14 128GB /gyári független/ gyönyörű jótállással névre szóló számlával!
- Asztali PC i3 10105F 1660 Super 16GB DDR4 256GB NVME 500GB HDD
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.21
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest