Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackTiger
tag
Itt van ez a remek kis oldalam, amivel régen rengeteget foglalkoztam és a többi magyar játékos összehozása és a nekik való segítség nyújtás céljából hoztam létre. Amikor már meguntam a Battleforg-ot, az oldalt is abbahagytam és most már szerintem egy féléve ott áll érintetlenül. És ez a gondolat, hogy ott van, jó és hasznos is lehetne, de senki nem foglalkozik vele ez mindig zavar.
Akinek van elég ideje és érez magában kellő erőt és kitartást, hogy tovább vigye az oldalt, az írjon nekem és odaadnám akkor neki az egészet. (ftp kódokat lehet elfelejtettem már..)Illetve még valami.. van még nekem elszórva 3-4 ezer BFpnyi vagyonom, így a Karácsony közeledtével szerintem rövidesen azt is szét osztom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- aquark: Zsebszámológépek
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest