Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Felkonf.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackTiger
tag
Itt van ez a remek kis oldalam, amivel régen rengeteget foglalkoztam és a többi magyar játékos összehozása és a nekik való segítség nyújtás céljából hoztam létre. Amikor már meguntam a Battleforg-ot, az oldalt is abbahagytam és most már szerintem egy féléve ott áll érintetlenül. És ez a gondolat, hogy ott van, jó és hasznos is lehetne, de senki nem foglalkozik vele ez mindig zavar.
Akinek van elég ideje és érez magában kellő erőt és kitartást, hogy tovább vigye az oldalt, az írjon nekem és odaadnám akkor neki az egészet. (ftp kódokat lehet elfelejtettem már..)Illetve még valami.. van még nekem elszórva 3-4 ezer BFpnyi vagyonom, így a Karácsony közeledtével szerintem rövidesen azt is szét osztom.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2 Mega Pack - garancia 2027.12.28-ig
- Eladó erős gamer PC
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest