Új hozzászólás Aktív témák

• fantom922

aktív tag

válasz Volgafan #17353 üzenetére

Gyuri én nem létom majd meg, mert én is használtam amit mondasz előbb mint te :) Megmondhatja OnSeT, smokegyuri is. Tudom mit lehet vele csinálni és mik a korlátai. Egy szóval sem mondtam, hogy silverwinddel a vigilt vagy churchöt támadom. Másik 3 bázist támadok. Ahova le kell hoznia countereket. Amivel power hátrányba kerül elég rendesen. Én vigil miatt bukok 1 bázist te 3 helyen kapsz támadást egyszerre és bukod 3 bázisodat. Aztán ne gyere azzal, hogy hát azt könnyen visszavered, met silver-re nem igazán van counter azonos áron. Nem vagyok noob hogy nekimegyek 3 silverrel 1 churchnek a többi welleket és bázisod támadom ahol nem áll church :) A vigiles támadásod meg fogom addig bp-vel. Emlékszel 40 powerem maradt hozzád képest :) az aurás ötletedet meg nem tom hogy érted :) Aurával kinyírom a vigilt, erre te leteszel barriert és churchöt? Mert azt elsöpröm 1 soulshatterral 150-ből. A tiéd ugye 120, ha bevéded barriert le is hagysz engem.

Persze ezek amik gyorsan eszembe jutottak. Linekiller nem véletlen választotta a silverwindet, azért azon gondolkozz.

Új hozzászólás Aktív témák