Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
semmi fals infó nem írtam TE írod a fals infókat.
teljesen tisztába vagyok mi hogy működik, az h letesztelted, mit?
mit teszteltél le?
minek?
mivel eggyértelműen tiszába lehet lenni azzal mit csinál.Voidstorm-> Backlash teljesen más, mit nem értesz ezen?
elmagyaráztam az előbb miért.Backlash buffnál viszont a leg kézenfekvőbb a 33%-os limit lenne mint ahogy a többin is van úgy meg sokkal erősebb lenen mint a nasty vagy corpse hatása más buff értelmetlen rá, főleg ha mg akarod tartani a mechanikát, ah nem akkor ki kell törölni a fenébe és berakni egy nem voidfüggő dd-t a firébe.
Voidstormot meg nem muszáj letesztelni.
A működése egyszerű.
ha nekem van 200 vodim benyomom a voidstormot és van lenn egy 1 egységem ez az egység elszenved 4000 sérülést ha lent van 2 akkor 2000-et mind2.
annyival kell az alap sebzést osztani ahány egység lent van mivel szétosztja a saját egységek közt.Backlash meg még a 33%-os limitnél se lenne ott pont azért mert túl körülményes úgy általába.
Ha nem OP szintre akarod emelni nem lesz értelme fire deckbe ha meg mást akarsz rajta változtatni felesleges voidhoz kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Gyúrósok ide!
- Fotók, videók mobillal
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sh4d0w: Nyitlocker
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- 32 GB (2x16 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest