- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Ne más okosságát ird le.
Egyszer legyél pure naturéval top200-s.
Mert ha az elejétől visszaolvasunk. Olyan képet festesz a naturéról mint a bf legerősebb legjátszhatóbb szinéről. Holott a top 200-ba pont naturéból van a legkevesebb.
Ráadásul ennek okán még az az előnyöd sincs meg mint nekem. Mert nekem minden második ellenfelem t1 shadow kb minden harmadik-negyedik meg lost.
Valamint a szövegértelmezéssel is problémád van. Mert ugyan régen breedingre irtam hogy felesleges és nerf után ezt tartom is. A som-ra azt irtam, hogy szükséges. Bár 100 powert össze kell rá kaparni, meg a voidba is rakni kell valamit.
Ha játszanál naturéval vagy ellen. Akkor tudnád, hogy sokszor nincs som. Ugyanis vagy idő nincs rá vagy power. A mecsek többsége t1-t2 és kb 10 perc. Ilyenkor pedig a shadow és fire rusherek ellen nem nagyon van mint irtam se idő, se power somozni.Amúgy meg ha a top játékosokat olvasod olvasd el a t1 shadow fejezetet is. Mert ha jól emlékszem néhány játékunk alkalmával mindig berusholtalak t1-n és nem azért mert én vagyok a legnagyobb élő nature rusher.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kuponkunyeráló
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- Dell Vostro 3400 / Intel core i5-11generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / WINDOWS11
- iPhone 16 PRO 128GB fehér titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- RugKing 4 Pro
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest