Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
A som sajna nem op.
Vegyük azt az alapot, hogy pure shadow vs pure nature. A shadow player simán összespórol egy harvira való powert.
Vagy pure fire vs pure nature. Ott is firésnél a power előny.
Sok esetben nem is tudsz somot hozni, mert nincs rá 100 power.De lássunk a dolgok mőgé. Pl t2-n nincs olyan univerzális counter mint a többi szinnél ami t2-n is kivállóan alkalmas (lásd: lightblade, sworn, nightguard).
T2-n nincs jó m counter. Ami lenne az 120 power és nem fér be a deckbe. A légi unitok helyzete se rózsás.
Aztán ott a t3 slayer, silver, sun reawer, pyro, bandit lancer, cultist master stb-stb.
Vannak 120 poweres unitok. Amik elég drágák. power egyenlőség esetén már rég rombolja az ellen a champet mire idézel valamit.Szóval nem véletlen van som a naturéba.
Nyilván a stoxx féle játékosok megoldják enélkül is. De nem lehet mindenki stoxx. Ezért szoktam azt mondani, hogy ha egy játékos van egy szinten más eredményeket tud elérni különbőző paklikkal. Nem véletlenül annyira népszerű a shadow t1. Nem a legerősebb ezt nem tagadom. De "könnyebb" vele boldogulni szerintem.
-
Darkzbane
tag
válasz
Murder3
üzenetére
Ti többet beszéltek a PvP ről mint amennyit játszotok komolyan

No egy pár ember már kapott e -mailt az egyik "díj" egy ingyen tome kód
9YX3-62QP-JFLC-HU8RA másik meg 25% kedvezmény EA játék vásárlásra.
Hogy ez lesz e a valódi díj azt passzolom én még nem kaptam mailt és sokan vagyunk még így, de ha ennyi lesz akkor elég szegényes egy jutalom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest