Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
Razuel, elmondom mégegyszer.
Nem azt mondtam hogy verhetetlen, sőt nem is azt h nem lehet megverni.
Nem hiába mondom azt, hogy ne meccsekbe keresd az "op"-ságot.Egy meccsen az dönt melyik fél hibázik többet,ki helyezkedik jobban,század mp-s szerencse/balszerencse és egyéb dolgok amik nicnsennek statisztikálva.
Nem valósan adja vissza a mondandóm értelmét, ezért azzal h msot meccseket toltok az adott színek ellen nem érsz semmit, mert nem tudsz bebizonyítani semmi olyat amit én megcáfoltam.Nem akartam részletesen elemezni az elemeket, de látom máshogy nem jut el az infó valósan hozzád.
belenéztem a meccsekbe bár nem tisztem vagyis inkább nem akarom lehúzni, de pl a guard ami elindul a bázisodhoz falazni amiről még nem is lehet támadni a bázist és mindezt nature ellen nem túl célravezető, de mint mondtam semmi értelme meccsekbe összehosnlítgatni
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- Lian Li Strimer Plus V2 szett kontrollerrel (24-pin + Dual 8-pin GPU) Garanciális, alig használt!
- Zotac Nvidia Gtx 680 2gb
- Gigabyte Radeon Hd 3870 512mb
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest