- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
Razuel, elmondom mégegyszer.
Nem azt mondtam hogy verhetetlen, sőt nem is azt h nem lehet megverni.
Nem hiába mondom azt, hogy ne meccsekbe keresd az "op"-ságot.Egy meccsen az dönt melyik fél hibázik többet,ki helyezkedik jobban,század mp-s szerencse/balszerencse és egyéb dolgok amik nicnsennek statisztikálva.
Nem valósan adja vissza a mondandóm értelmét, ezért azzal h msot meccseket toltok az adott színek ellen nem érsz semmit, mert nem tudsz bebizonyítani semmi olyat amit én megcáfoltam.Nem akartam részletesen elemezni az elemeket, de látom máshogy nem jut el az infó valósan hozzád.
belenéztem a meccsekbe bár nem tisztem vagyis inkább nem akarom lehúzni, de pl a guard ami elindul a bázisodhoz falazni amiről még nem is lehet támadni a bázist és mindezt nature ellen nem túl célravezető, de mint mondtam semmi értelme meccsekbe összehosnlítgatni
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Formula-1 humoros
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Arc Raiders
- Vicces AI generált képek
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Pioneer PD-S601 asztali CD lejátszó
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs