- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
World
csendes tag
Sziasztok szeretnék tanácsot kérni az alábbi deckhez hogy ha kell akkor mit változtassak rajta?
Minden ötlet jöhet. Természetesen látjátok de azért leírom hogy pvp deckről van szó. Ahogy nézegetem inkább T2-re kellene gyurni és talán a breeding grounds-ot lecserélni mondjuk frost canon towerra (amúgy mountainert CC-vel és defenderssel állítotok meg általában?). A T3-on is gondolkoztam méghozzá Swamp Drake-el és Fathom Lord-al tudnék rajta variálni mert azok megvannak és ahogy olvastam a fórumon szoktátok ajánlani (swamp drake-et többször is láttam).
Egyébként a játékban Dhraken néven futok és még két barátommal játszok ők Zzhord és Zasahamel.
Ja de ha már írok akkor belinkelem a pve decket is. Most ezzel szoktam menni. Egyenlőre csak az 1es és 2es upokat szedem össze és csak utánna próbálkozok komolyabb expert pályákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos: jön PC-re a Death Stranding 2, és nem is kell sokat várni
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós kamerák
- Arc Raiders
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest