Hirdetés
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
World
csendes tag
Sziasztok szeretnék tanácsot kérni az alábbi deckhez hogy ha kell akkor mit változtassak rajta?
Minden ötlet jöhet. Természetesen látjátok de azért leírom hogy pvp deckről van szó. Ahogy nézegetem inkább T2-re kellene gyurni és talán a breeding grounds-ot lecserélni mondjuk frost canon towerra (amúgy mountainert CC-vel és defenderssel állítotok meg általában?). A T3-on is gondolkoztam méghozzá Swamp Drake-el és Fathom Lord-al tudnék rajta variálni mert azok megvannak és ahogy olvastam a fórumon szoktátok ajánlani (swamp drake-et többször is láttam).
Egyébként a játékban Dhraken néven futok és még két barátommal játszok ők Zzhord és Zasahamel.
Ja de ha már írok akkor belinkelem a pve decket is. Most ezzel szoktam menni. Egyenlőre csak az 1es és 2es upokat szedem össze és csak utánna próbálkozok komolyabb expert pályákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SörcsaPH!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14 UX425EA i7 1165g7/16GB/512SSD/100% sRGB/1.14kg
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- darkFlash CF8 Pro
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest