- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
World
csendes tag
Sziasztok szeretnék tanácsot kérni az alábbi deckhez hogy ha kell akkor mit változtassak rajta?
Minden ötlet jöhet. Természetesen látjátok de azért leírom hogy pvp deckről van szó. Ahogy nézegetem inkább T2-re kellene gyurni és talán a breeding grounds-ot lecserélni mondjuk frost canon towerra (amúgy mountainert CC-vel és defenderssel állítotok meg általában?). A T3-on is gondolkoztam méghozzá Swamp Drake-el és Fathom Lord-al tudnék rajta variálni mert azok megvannak és ahogy olvastam a fórumon szoktátok ajánlani (swamp drake-et többször is láttam).
Egyébként a játékban Dhraken néven futok és még két barátommal játszok ők Zzhord és Zasahamel.
Ja de ha már írok akkor belinkelem a pve decket is. Most ezzel szoktam menni. Egyenlőre csak az 1es és 2es upokat szedem össze és csak utánna próbálkozok komolyabb expert pályákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG SN8Y 5.1.2 Dolby Atmos soundbar MERIDIAN technológiával hangprojektor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest