Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
World
csendes tag
Hello mindenki. Azt szeretném kérdezni hogy van-e lehetőség egyszerű banki átutalással (nem paypallal hanem kártyával) valamilyen oldalról Battleforge key-t venni?
Az előbb olvastam az ajánlatot amit a hivatalos fórumra raktak fel de ott külön e-maileket kell küldeni ha nem paypalt akarok használni. Gondoltam nem veszek külön dobozos verziót ha már letöltöttem a játékot és csak a key kellene hozzá. Van valami ötletetek?
Még olyan kérdésem lenne hogy PvE-re milyen paklit ajánlotok? Nem is egész deckre gondolok hanem inkább alap kártyákra amik tényleg elengedhetetlenek a legtöbb expert pályához. Eddig főleg F2P deckel játszottam és csináltam már expert pályát is igaz megszenvedtem de sikerült de úgy döntöttem most beruházok és ehhez szeretnék pár tanácsot kérni. Persze ha linkeltek be decket az is jó és majd tanulmányozom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen program, ami...?
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- iPhone 17 Pro - 1TB, EZÜST, ONE FÜGGŐ - 3 ÉV JÓTÁLLÁS + AJÁNDÉK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest