Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Murder3

addikt

válasz Volgafan #14235 üzenetére

Röviden-tömören.

Nyílván ismeritek a Magic the Gathering nevezetű kártyajátékot,ha nem akkor se baj.
    Szóval elég eltérő bár a 2 rendszere de megpróbáltam összehozni őket.

Lényegébe a most kijött New Phyrexia lapokat dolgoztam át Battleforge lapokba.
    Ez alatt értem az újradolgozott színrendszereket(ámbár ugyan azon színek megtalálhatóak a mind2 univerzumba mégise vethetőek össze).

Alap történet a Magic VS Battleforge Edition első kiadásának hogy miután a Phyrexia bekebeelzte Mirrodint(eredeti Magic set story ugye így szól)"itt jön a ferdítés" azután a 4 szín Preatore(mivel a fehér nem található meg a bf kavalkádba ezért az csak néhány lappal képviselteti magát...köszönhetően h a New Phyrexia set-be nem igazán van nem fekete lap :DDD )
    Tehát elindulnak elfoglalni a Forge-ot.
    Néhány Skylordot sikeresen megfertőzött a Phyrexian vírus ezért ezen Skylordok a Preatorok parancsokai akik vezetik a hatalmas Phyrex seregeket a Forge ellen.

röviden ennyi az alapsztori majd még szeretném bővíteni,részletezni, talán írok is majd egy kis mini történetes regényt, régebben szerettem ilyen harci cuccokat irogatni a magam módján:D

Ez az első hullám vagyis ezért érthető mért a New Phyrexia settel kezdtem, mert itt a legtöbb és legerősebb a Phyrexia..mivel ez az alapsztorim nekem is.
    A kevés Mirran ellenálás ugyan jön segíteni, de a Phyrexia tarolni fog:D...Mondjuk majd kibontom a storyt később.:)

Kénytelen voltam átírni néhány szabályt, először is a dual color frakciók eltűnését ebből a setből, illetve a phyrexia mint egységes frakció szerepel majd, ám mint valójában is létezik 4 szín külön phyrexiai frakció lesz.
    Ugyan azon alapelveken fognak működni, mégis 4 különböző féle megvalósítás látható a képességeikben.
    Másodszor meg a néhány játékmechaniai szabályt is.
    .....
    Na ennyit a széthordott belsőségekről, így tudom olyan mintha kirántottam volna a a kutya gerincét és azt vinném haza házikedvencnek...

utolsó szakasz:
    Következzen néhány számadat.
    Eddig 56 lapot siekerült átültetnem, természetesen az összes egy létező amgci lap a new phyrexia setből.
    nature/shadow van 13 míg a másik kettő pedi 12-vel illetve colorlessekből pedig van 6(ők a Mirranok)
    Fel lesz tűntetve h melyik lap Mirran és melyik Phyrexia, a shadow-on kívül a többibe asszem sikerült mirrant rakni mert ott azért van 1-2 frakciónként :DDD
    Célom az összes lap átültetése.
    ami 170??? akárhány talán, de mivel a fehér lényegébe kimarad(bár néhány bekerül) így kevesebb.
    mind pvp-s war Phyrexian VS Mirran warra készültek.
    ....(mivel sokkal erősebbek mint az alapok ezért eleve lesz egy külön olyan mód ahol lehet őket használni, míg a standardba nem lehet.

Amiért viszont sztem irtó szórakoztatóak lennének az a stílus:)
    Ez a trükkös,ocsmány,morbid,"genyó2 stílus ami mindne phyrexian lapról lerí sztem tökéletesen vissza tudtam eddig adni a Phyrexian felfogást(szigorú megánvélemény)
    Új alapértéken is dolgozok amienk még a visszatérítési rendszere nincs meg a fejembe h hogy lenne jó, a képesség alap főként erre épülne.

A lényege ennek az egésznek amiért írtam msot ezt a nagy kavalkádot, hogy lényegébe elkezdtem egy Teljesen kidolgozott,racionális alapokon és történeti,nem létező fantáziai szabályokon alapul és ezt beelépíteni a battleforgba úgy h ezek csak elméleti síkon léteznek és ezek alapján kell alakítani,dolgozni rajta.
    Vagyis kicsit mentálisan kreatívkodni és segíteni kéne tesztelni.

Mikor kész lesznek a lapok akkor Alfa verzióba kerülnek msot onnan kéne béta verzióra hozni aztán mikor elérnénk a releaselhető szintet menne ki a hivatalos fórumra contestként, persze a végletekig elmagyarázva minden képesség minden szinten illetve létező kombók lapok ellen, és nem létező....stb...stb

nem tudom remélem érthető amit itt hosszasan taglaltam:D

Új hozzászólás Aktív témák