Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Volgafan
üzenetére
Röviden-tömören.
Nyílván ismeritek a Magic the Gathering nevezetű kártyajátékot,ha nem akkor se baj.
Szóval elég eltérő bár a 2 rendszere de megpróbáltam összehozni őket.Lényegébe a most kijött New Phyrexia lapokat dolgoztam át Battleforge lapokba.
Ez alatt értem az újradolgozott színrendszereket(ámbár ugyan azon színek megtalálhatóak a mind2 univerzumba mégise vethetőek össze).Alap történet a Magic VS Battleforge Edition első kiadásának hogy miután a Phyrexia bekebeelzte Mirrodint(eredeti Magic set story ugye így szól)"itt jön a ferdítés" azután a 4 szín Preatore(mivel a fehér nem található meg a bf kavalkádba ezért az csak néhány lappal képviselteti magát...köszönhetően h a New Phyrexia set-be nem igazán van nem fekete lap
)
Tehát elindulnak elfoglalni a Forge-ot.
Néhány Skylordot sikeresen megfertőzött a Phyrexian vírus ezért ezen Skylordok a Preatorok parancsokai akik vezetik a hatalmas Phyrex seregeket a Forge ellen.röviden ennyi az alapsztori majd még szeretném bővíteni,részletezni, talán írok is majd egy kis mini történetes regényt, régebben szerettem ilyen harci cuccokat irogatni a magam módján

Ez az első hullám vagyis ezért érthető mért a New Phyrexia settel kezdtem, mert itt a legtöbb és legerősebb a Phyrexia..mivel ez az alapsztorim nekem is.
A kevés Mirran ellenálás ugyan jön segíteni, de a Phyrexia tarolni fog
...Mondjuk majd kibontom a storyt később.
Kénytelen voltam átírni néhány szabályt, először is a dual color frakciók eltűnését ebből a setből, illetve a phyrexia mint egységes frakció szerepel majd, ám mint valójában is létezik 4 szín külön phyrexiai frakció lesz.
Ugyan azon alapelveken fognak működni, mégis 4 különböző féle megvalósítás látható a képességeikben.
Másodszor meg a néhány játékmechaniai szabályt is.
.....
Na ennyit a széthordott belsőségekről, így tudom olyan mintha kirántottam volna a a kutya gerincét és azt vinném haza házikedvencnek...utolsó szakasz:
Következzen néhány számadat.
Eddig 56 lapot siekerült átültetnem, természetesen az összes egy létező amgci lap a new phyrexia setből.
nature/shadow van 13 míg a másik kettő pedi 12-vel illetve colorlessekből pedig van 6(ők a Mirranok)
Fel lesz tűntetve h melyik lap Mirran és melyik Phyrexia, a shadow-on kívül a többibe asszem sikerült mirrant rakni mert ott azért van 1-2 frakciónként
Célom az összes lap átültetése.
ami 170??? akárhány talán, de mivel a fehér lényegébe kimarad(bár néhány bekerül) így kevesebb.
mind pvp-s war Phyrexian VS Mirran warra készültek.
....(mivel sokkal erősebbek mint az alapok ezért eleve lesz egy külön olyan mód ahol lehet őket használni, míg a standardba nem lehet.Amiért viszont sztem irtó szórakoztatóak lennének az a stílus

Ez a trükkös,ocsmány,morbid,"genyó2 stílus ami mindne phyrexian lapról lerí sztem tökéletesen vissza tudtam eddig adni a Phyrexian felfogást(szigorú megánvélemény)
Új alapértéken is dolgozok amienk még a visszatérítési rendszere nincs meg a fejembe h hogy lenne jó, a képesség alap főként erre épülne.A lényege ennek az egésznek amiért írtam msot ezt a nagy kavalkádot, hogy lényegébe elkezdtem egy Teljesen kidolgozott,racionális alapokon és történeti,nem létező fantáziai szabályokon alapul és ezt beelépíteni a battleforgba úgy h ezek csak elméleti síkon léteznek és ezek alapján kell alakítani,dolgozni rajta.
Vagyis kicsit mentálisan kreatívkodni és segíteni kéne tesztelni.Mikor kész lesznek a lapok akkor Alfa verzióba kerülnek msot onnan kéne béta verzióra hozni aztán mikor elérnénk a releaselhető szintet menne ki a hivatalos fórumra contestként, persze a végletekig elmagyarázva minden képesség minden szinten illetve létező kombók lapok ellen, és nem létező....stb...stb
nem tudom remélem érthető amit itt hosszasan taglaltam

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kés topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi haladó szinten
- Gitáros topic
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)