Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astroboy
őstag
válasz vtomi2 #98650 üzenetére
Látod, már magad se tudod mikor csalikolsz
Más: Nektek volt olyan hiba mostanság, hogy nincs háttérzaj/motorhang vagy ilyesmi? Általában csak az egyik hiányzik, de az a teljes kör alatt. Olyan mint a hangok bugja pálya kezdéskor, csak az egyik nem épül fel egyáltalán. Map váltáskor a jelenség megszűnik.
-
Astroboy
őstag
Ati olvasd el még egyszer amit írtam mert sírba teszel komolyan.
CSAK az egyik hangsáv hiányzik, de az VÉGIG az egész menet alatt. Pl. csak motor hang hiányzik vagy a környezeti hangok. Ha vége és gyün az új map, azon meg minden oké. Olyan mint ha néha nem töltene be az egyik hangsáv rendesen.vagy mittudomén... -
kisza25
félisten
Én azt nem értem, hogy egyfolytában szidjátok az IRAM szervert, akkor mi a fészkes fenéért jártok fel rá
Mintha ez az egy szerver lenne a bf4-ben és kötelező lenne feljönni rá
Amit ti nem értetek meg IRAM az nem pro játékosok gyülekezete, hanem barátoké, akik este, ha van idejük feljönnek játszani+ TS-re és ez kikapcsolódás, szórakozás okán teszik.
Feljönnek ilyen 10 k/d arányú emberkék szétcseszik a játék élményt, pláne, ha 5-6 ilyen jön fel, meg kicsit még okoskodnak, k anyáznak, meg arcoskodnak.
Aztán mikor kirakjuk őket, akkor megy a köpködés, de kérem szépen, van egy csomó másik szerver ahonnan kidobathatjátok magatokatAlternatíva:
béreljetek szervert és csináljátok jobban, aztán felmegyünk, valami nem olyat teszünk, kiraktok, ilyen egyszerű[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Snooker
senior tag
Van a játékon belül már olyan szerver kereső mint a BF1 esetében? Azt tudom, hogy BF1-en keresztül tudok keresni BF4-es szervereket is és ezen a módon belépni, de csak ha simán a BF4-et indítom akkor is megvan ez a lehetőség vagy marad a böngészős szerverkereső?
-
guftabi96
addikt
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz kisselandras #98661 üzenetére
Szimplán fel van gyorsítva a videó azon a részen.
Makrót nem tudom hol látsz?#KeepFightingMichael
-
kisselandras
senior tag
-
kisselandras
senior tag
Azért van némi [különbbség] macró
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Tomassy00
senior tag
válasz kisselandras #98679 üzenetére
Teljesen egyet értek a videó készítőjével Van több hasonló témában videója a tagnak.
-
nagyúr
Nem vagyok topicgazda, de ezt kéretik befejezni légyszíves, mindkét "oldalnak". Már sok hozzászólással ezelőtt.
Mindenki otthon a monitor előtt mormoljon egyet és lépjen tovább, ne pedig dobálja tovább a tűzre a tüzifát.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 2042
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest