Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prosector
addikt
Az egererzekenysegrol jut eszembe: valoszinuleg nem tudja mindenki(bar talan sokakat nem is erdekel).
Az egerek egy reszeben van egy drift control/angle snapping/mouse prediction nevu feature.
Ez azt csinalja, hogy ha kozel vizszintes vagy fuggoleges iranyban mozog az eger, akkor o azt "kiegyenesiti" teljesen fuggolegesse vagy vizszintesse, ami nekunk, jatekosoknak termeszetesen nem jo.
Ezt ugy tudjatok leellenorizni, hogy paintben vonalakat huzkodtok es ha egyenesek lesznek, akkor egyértelmuen benne van az angle snapping az egerben.
Az mx518 v1-ben ez biztosan megvan, azt hasznaltam regebben, csak akkor meg nem zavart, mert nem tudtam rola
-
regener
veterán
válasz Prosector #88050 üzenetére
A pontosságba nem csak a célzás hanem a fegyver megtartása is beleszámít, ezért nem elég csak kissebbre venni a sensit.
(#88052) Prosector
A pozitív és negatív gyorsítás még rosszabb mint az angle snapping, mert másként reagál az egér a mozgatásra.BF-nél szerintem elsőnek a csapatmunkára kell koncentrálni és utána jöhet a pontos lövés amikor egymást fedezve szedtek ki valakit, vagy elterelve a figyelmét a másik hátbakéseli
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Játszik valaki kontrollerrel?
-
Bjørgersson
félisten
válasz kriszpontaz #88055 üzenetére
Kishelizni próbáltam vele egyszer test range-en, az számít?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
kriszpontaz
veterán
válasz Bjørgersson #88056 üzenetére
Én JET-ezni próbáltam vele, de flare helyett mindig kiugrottam véletlenül, meg sikerült földhöz csapnom hamarabb mint egérrel, de lehet adok neki még egy esélyt. Nekem a JET nem megy egér+bill-el, nagyon béna vagyok. A helivel nincs gond.
-
Bjørgersson
félisten
válasz kriszpontaz #88057 üzenetére
Space-re beállítottad az orrfelhúzást?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
-
daveoff
veterán
válasz Prosector #88060 üzenetére
Egyébként ennek ellenére nem mondanám pontatlannak magam, de ami statban van accuracy egy hülyeség, mert abból nem lehhet megállapítani sokmindent, a játékos aim-ját biztos nem, inkább a játékstílust. Az csak azt mutatja meg, hogy x kilőtt golyóból nennyi talált be, én pl lövök, ha kő, ha nem. Most pár napja levettem 2000-re az érzékenységet, de nem javult az accuracy semmit, a reportokból ítélve.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
kisza25
félisten
válasz FollowTheORI #88045 üzenetére
na az durva, nekem 800/17, lejjebb is venném, de nincs helyem az egérpadnak
Prosector: meg ne felejtsük el kikapcsolni a winfosos egér gyorsítást és a rámutatás pontosságát[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kriszpontaz
veterán
válasz Bjørgersson #88058 üzenetére
Be, de még sokat kellene gyakorolnom mire értelmesen megy. Test Range-en hülyültem kicsit a múltkor.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz kriszpontaz #88057 üzenetére
a JET köcsög egy jószág, ha tud vele valaki játszani, de nekem nagyon unalmas, volt valami assignment azt megcsináltam vele, de annyi
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nagyúr
válasz Bjørgersson #88046 üzenetére
Persze...
De ez egér függő nyilván, lehet más egéren más beállítás lenne... egy biztos nem szeretem tologatni az egerem kilómétereket.
(#88048) guftabi96
Azért ennyire nem durva ez ezen az egéren... a csuklóm nem emelem fel és nem mozgatom, így amit enged jobbra balra az izület az kb egy teljes körre elég... ha jól emlékszem. De lehet 1.5... kb így szoktam beállítani.
Mint mondtam én nem emelgetem a kezem/egerem és nem is tolom kilométereket. Ezt szoktam meg.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Lassítva nézzétek 0.25-ön
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
csa33ee
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #88071 üzenetére
Ja.0:19-nél már a fején a célkereszt de a fegyvert még fel sem emeli.Ügyes.
''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
Prosector
addikt
Az a test range a végén sem semmi...ilyenre tényleg képes lehet humanoid...?
-
techpor
tag
válasz Bjørgersson #88046 üzenetére
Nem, de legalább rá lehet fogni arra, hogy csal a másik és azért nem hal meg.
(#88053) regener: minél kisebb a sens annál könnyebb megtartani a recoilt. Ami egy idő után átmegy a hirtelen irányváltás rovására. Bár ez makrózható dpi csökkentéssel és növeléssel pl. Ha üresjárat van akkor 1200 DPI ha meg kell a pontosság benyomsz egy gombot és átvált 400ra vagy amennyire szükséged van.
Komolyabb körülmények között azért ez az "addig elterelem amíg a másik hátba késeli" és társai nem működnek bár érzem a poént a mondatban, de azért na több komolyságot.
(#88071) }{3@Đ$}{0ot: mit kell nézni?
[ Szerkesztve ]
-
techpor
tag
válasz regener #88076 üzenetére
Azért, mert a fegyver megtartása egyenesen arányos a sens csökkentésével kb. mivel nagy sensnél ha visszahúzod már túlhúzod meg oldalra húzod stb. és a játékon múlik, hogy beadja az 5-6 golyó közül azt a kettőt amivel eltalálhatod miközben áthúzod rajta a célkeresztet vagy nem. Kis sensnél meg ugye ott tudod tartani 10-20ra is ami bőven elég 2-4 emberhez is ha minden úgy akarja.
A másikra értettem, hogy több komolyságot, pubon úgy késelsz hátba valakit ahogy akarsz kb. még a jobb játékos is bezavarható egy pub fergetegébe, bár azért a jobbak ott is nézik a mapot és elképzelhetetlen, hogy valaki ha másképpen nem egy target detectorral bespottol és nem tudsz mögé menni. Waron meg egyenesen lehetetlen, ha nem vak és/vagy süket az illető kivéve ha paralimpia van. -
stoon
addikt
rohadtul mellé lő és bead neki mindent!WTF?(perce ezt csak a lassítás után láttam )
(#88072) csa33ee.az tényleg durva így lassítva .....pff
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
techpor
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #88078 üzenetére
És most ezzel mit akartál mutatni? Azt, hogy csal vagy azt, hogy tré a hitreg a bf4ben? Mert az utóbbi egyértelmű az előbbi meg annyira nem. Mindenki lőtt már legalább 1x ilyen durva hedit úgy, hogy odarántotta nem 1 játékban.
-
Gyula84
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #88078 üzenetére
egyértelmű aimbot
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
nagyúr
-
kisza25
félisten
válasz FollowTheORI #88084 üzenetére
NV és Gyiku, na most lebukott, de nagyon durván
-
törölt tag
válasz FollowTheORI #88084 üzenetére
-
daveoff
veterán
válasz techpor #88077 üzenetére
Itt a BF4-ben egyáltalán nem nagy ügy megtartani a recoilt, legalábbis nekem megy 2500dpi-vel is gond nélkül, a fegyver szórásával meg nem tudsz mit kezdeni. Szóval én nem mondanám hogy BF4-ben ebből a szempontból ennyire számítana a sense, esetleg távoli lövéseknél, vagy nem tudom...
[ Szerkesztve ]
-
techpor
tag
válasz daveoff #88089 üzenetére
Számít azért. Nem azt kell alapul venni, hogy a játék segíti a bénákat ás hiába tunkol lmgvel 180méterről kb. úgy tűnik, mintha pontosabban lőne. Ezt egy jobb játékos nem fogja megcsinálni azért bár lehet kellene, mert undorító, hogy ő a 10% accuracyvel pontosabban lő csak a gombot nyomva, mint pl. én aki úgy próbál célozni, hogy rajta akarom tartani stb.
-
daveoff
veterán
Na belefutottam én is egy potenciális cheaterbe....
egyik körTök reális, chatbe azt mondta eddig nehéz szervereken játszott, meg nyomta a smilekat. haverja védte, az is érdekes volt, gondolom megunták a játékot, aztán letöltöttek valami okosságot....
JA és magyarok...
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz }{3@Đ$}{0ot #88095 üzenetére
ez bennem is felmerült
-
gyiku
nagyúr
aimos kocsog, minden lovese pont a test kozepere megy. hagyjuk mar.
hüllő
-
gyiku
nagyúr
-
őstag
Hirtelen azt hittem, hogy akkor ez most a Call of Duty: Black Ops III
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest