Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Vigyázz nehogy riportoljanak!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Sztím koppincs....csak ami náluk olyan flottul működik...az az originnél vagy a Uplay-nél még gyerekcipő....Viszont az előző hszedből azt a bolt sniper szervert bedobtam fav-ok közé...Jónak tűnik...
-
gali777
őstag
Olyan kis aranyosak, hogy ezt így időről időre bepróbálják

-
-
Snip3r_HUN
addikt
Levezető kör meló elött
400 ticketes TDM 112 kill
Battlereport -
marilllyo
veterán
válasz
@rglaaf
üzenetére
Nem is baj. Én várom a két új kiegészítőt...Amennyire nem érdekelt a Naval Strike...hát sokkal többet vagyok rajta mint SA mapokon. Ezeken a mapokon tudtam egyedül érvényesülni Jet-tel és helikkel. Kíváncsi vagyok milyen irányba indul el majd a DT. Az utolsó kiegben remélem lesz valami a BC2-ből

-
Gyula84
veterán
megkináltam f5el
Sorry, we can't display this soldier's stats currently. Please check back later.
úgy látom nem egyedi -
Azharel
aktív tag
-
eugabesz
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Sajnos,hogy még most is hemzsegnek benne a megjelenéskori hibák,de tény,hogy némi nemű javulást észlelni a ki tudja hányadik patch után...
De az én meglátásom az,hogy nem azért vásárolsz x összegért egy játékot,hogy aztán online teszter legyél,hanem azért,hogy szórakozást nyújtson,amit erről a játékról eddig nem nagyon,vagy csak fenntartásokkal lehetett állítani.
Van akinek elmondása szerint hibátlan,de hát nekik szoktam írni,hogy "boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyeknek országa" -
D.Orion
veterán
válasz
lofagi
üzenetére
Túl magas a szintje a meglévő Service és Game mode csilagok számához. A játékidő pedig egyikhez se illik igazán.
Majd otthonról mégnézem, mert mobilról necces, de érzésem szerint flagrunra utaló statja sincs, valamint weapon unlock-ja se ami a tdm mode,-ra utalna.
Kétlem a játékban mutatott tudásából, hogy ezt az eltekeredett statot saját erőből hozta össze. Vagy saját reset volt vagy büntetés.
-
eugabesz
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Egy biztos,mint ahogyan fent is említettem volt,engem még egyszer nem húznak be a csőbe...már a bf3-nál is csak a többiek rábeszélésére vettem meg az elején,meg hát ugye a szerver meg minden,de a bf4-el most ezt elkaszálták...soha többet.
Majd ha ódákat zengenek róla,s ki is tudom próbálni,megtetszik,akkor elgondolkodom a vételen.Battlelog: Update in Progress...
-
SkyS1gn
félisten
-
marilllyo
veterán
Bad Company 3 nem lesz sajnos. Volt egy nyilatkozata az EA -nek valamikor miszerint ez humoros háborús téma szerintük nem fekszik össze..... Köszönjük

Én titkon abban bízom, hogy jobban fut majd a BF5. Új frosbite engine-t nem fejlesztenek alá... Ellenben valljuk be... Ezt lenne még hová optimalizálni.... -
lofagi
addikt
válasz
D.Orion
üzenetére
De most komolyan, biztos én vagyok a vak, de én azt látom,hogy csávó megvette a játékot 31/10/13 és azóta megy felfelé a rankja, kb ennyit amit látok illetve,hogy 86 órát beletolt, ami nem túl sok ami azt illeti. De kérlek magyarázd már el,hogy mit kéne látnom és tényleg érdekel nem gúnyolódásképp kérdezem vagy fikázásból. Egyszerűen nem látom, amit te.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
bul07
nagyúr
válasz
eugabesz
üzenetére
(#44560) BomiBoogie
Én a gépem miatt kérdeztem , a bf4 szépen fut 70-80FPS megvan , viszont bf5-höz már kevés lenne még min grafikán is
BomiBoogie ahogy olvashattad gép fejlesztésre gondoltam mostanában viszont elbizonytalanodtam kell e nekem új processzor vagy vegyek inkább egy notebookot amit munkanapokon használnék (24/48-ba dolgozok) egyszerű játékok játszására
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Mi is csak a netről tájékozódunk.
It is possible that DICE will now focus efforts on the Battlefield 5 project, planned for release in late 2015, while Visceral develops the spin-off, though such plans have not yet been announced.
-
eugabesz
őstag
Már lenne topikja,ha tudná valaki,nyugodt lehetsz...a mostani kudarcból ítélve szinte biztos,hogy az évben jön valami,talán a BC3,de hogy nagyon sok elővételest veszítettek most,az is tuti...milliókban mérhetőt..
Őszintén??Nem is nagyon várom.Ezzel még el leszünk egy darabig,bosszankodásra,bohóckodásra első osztályú,de nagyon fáj,hogy amilyen jó játék lehetett volna,annyira az ellentéte lett.
Koncepciótlan ,meggondolatlanul kiadott katyvasz,sem reális célt nem tudsz benne kitűzni magad elé,sem egy jó közösségi játékra felhasználni,mert nem éri el azt a szintet.Azt kell mondjam,még talán grafikában sem...pedig sokan azt tartják a fő erősségének...
Akkor,ezek után,tudod ki várja a következő részt??
Remélem ez már eléri az inger szintedet válaszként.regener: Mert nem nagyon hagyják most már "fecsegni" az alkalmazottakat.Mindent csak a megfelelő időben a megfelelő helyről tudhatsz meg,egyszerűen,nincsenek pletykák...
-
bul07
nagyúr
Battlefield 5 mikkor várható?
-
SkyS1gn
félisten
Best part of the competitive trailer

Ilyen tehetségeket kéne felbérelni a dice-osoknak, sokkal epciebb mint az electro fingás...
-
SkyS1gn
félisten
-
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
csak tudja lavidaloka haverja
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
ezt én sem értem

-
D.Orion
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem látod rajta a skill resetet? Komolyan? Nem kommentálom, aki nem veszi észre az ne is keresse. Elszomorít.

De semmi probléma, akkor ne repoltoljátok, hadd játsszon csak tovább még egy cheater a játékban. ENNYI! Nem kell vele foglalkozni, hogy ha nehezetekre esik!
(#44546) kovy29: Lavidaloka esete megvan? Ha nincs, akkor hagyjuk... De tényleg, felesleges elmagyaráznom egy nálam sokkal jobb játékosnak, hogy miről beszélek.
-
D.Orion
veterán
válasz
lofagi
üzenetére
Lesd meg létszíves a statját/adatlapját. Utána alkoss újra véleményt, hogy ha meglátod benne a lényeget. Már volt egy acc resetje, biztos nem a semmiért kapta. Én nem szoktam itt sírni cheaterek és macro huszárok miatt, de ez kritikán aluli volt ahogy játszott a haverjával együtt.
(#44542) afrojack1: Kb. 40db T72-M1 harckocsija van hazánknak, ebből kb. egy tucat üzemel, a többi konzerválva pihen. Konzerválva: Szervizelve, üzemkész állapotban, csak a folyadékokat és a fegyvereket kell feltölteni.
-
afrojack1
senior tag
Valaki elmagyarázná hogy golmundon hogy kerül usa tank/csapat? Mint ebbe a videóba ! : [link] 1:36-tól!!

-
D.Orion
veterán
BennyTheRat-re kérnék egy report-ot, talán megkapja a második bűntetését is. Egyszer már resetelve lett, de megint nem bír magával, kicseszett macro user.
-
lofagi
addikt
A JÓ K... édes anyukáját annak aki kitalálta ezt a commanderkedést a másiknak pedig aki kitalálta, hogy 10 accept order után kapsz egy kék ribbont, annak is kb ugyan ezt kívánom. Hogy lehetnek a játékosok annyira retardáltak,hogy lvl102-es létérbe 20 perc játék után képtelen bmeg 1 ordert is elfogadni... Miért nem mentek inkább moziba a szülei bmeg... szánalmas, hogy hogy játszik valaki egy játékkal és ezt se tudja, hogy mit kell benne csinálni... teamplay az bmeg... az ....
-
Atla
senior tag
-
mackosajt
addikt
-
kungzi
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Végül is...

-
@rglaaf
veterán
-
kungzi
veterán
Lockeren ha kint vagyok a havon szinte semmit sem látok a hófúvástól. Az ellenség meg szarrá lő 2km-ről. Ez ellen nincs valami orvosság?

-
mackosajt
addikt
-
afrojack1
senior tag
válasz
marilllyo
üzenetére
Az biztos a legjobb fps!!!! Grafikára nincs panasz gyönyörű sokszor mikor játszunk lockeren abbahagyom a lövöldözést és nézem milyen gyönyörű az ember kidolgozása!! Meg ez a frostbite 3 nem semmi mindent szará lősz, meg ez a ''revolúsön'' nagyon jó !!
Akkor is! A LEGJOBB MULTIPLAYER JÁTÉK!!!

Az is jó hogy ha spawnolsz az enemyre akkor rád néz, kis apróság de nekem tetszik!
Fizika is van a lámpa oszlopot úgy lögdösöm bravo!
Viszont ha a bugokat és hibákat kijavítják esetleg a hitboxot csiszólják akkor nem lenne ellenfele a piacon!

-
SkyS1gn
félisten
válasz
Gyula84
üzenetére
De nemám. Mindegy, Hintó szerintem még mindíg ebben a hitben van.Letellt a 6 hónap.. biztos erre a kemény videóra gyúrtak már akkor is

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csak már bosszantott hogy mindig usa reklám!!

De nemám. Mindegy,