Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gali777
őstag
válasz
lofagi
üzenetére
Ja a jetek amúgy egy bizonyos magasság fölött nem sérülnek. Rengetegszer van, hogy lövöm a jetet az felemelkedik majdnem az átesés határára és nem lehet sebezni, majd ha leereszkedik egy sorozatból meg lehet ölni. És ugyanúgy lövöm őket, ugyanúgy talál, csak magasan nem lehet sebezni. Gondolom azért van benne ez, hogy ha átesel akkor kiszolgáltatott vagy és ne lőjenek le, de hát bakker, ha átestél akkor meg is érdemled. Ez megint csak egy olyan f*szság, hogy szegény pistikének ne törjön össze a lelkivilága, ha lelövik.
Mondjuk ez nem bizonyított tény, csak már feltűnt, nekem is meg atinak is, hogy ha magasan repülnek nem sérülnek, ha meg leereszkednek ugyanúgy sérülnek. Ki kéne tesztelni, hogy ez milyen magasságnál van, van-e egyáltalán
vagy csak a szerver szarakodik. Bár azt kétlem, hogy mindig pont akkor szarakodna a szerver 
-
D.Orion
veterán
válasz
Gyula84
üzenetére
Hát én nem tudom, hogy te mit csinálsz, de tegnap este Lancing Dawn pályán 400ticket-el a vége előtt átugrottam Commander-be és nyomtam be folyamatosan a Gunship-et ahogy csak lehetett. Nos egy pro jet-es átlagosan 13 másodperc alatt leszedte mindig, nem kellett ráfordulnia újra. Leggyorsabb 8 sec volt.
-
Heavyrain
őstag
Commander vagyok,vége a körnek,elkezdi tölteni az következő pályát,majd átvált fekete képernyőre,aminek a jobb felső sarkában ott van a kis BF-es töltésjelző.
Battlelog szerint már elkezdődött a kör,és játszok,mert jelzi,hogy én vagyok a commander,de nekem továbbra is feketeképernyőt mutat.
Másnál is jelentkezett már ilyen probléma?
(Restart megoldja,de kellemetlen,hogy szinte minden második kör után restartolni kell)
-
Miles
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ide kéne a ghosts cím nem a call of duty-ba, ezek a jelenségek szellemesek eléggé.

-
lofagi
addikt
válasz
Gyula84
üzenetére
Sajnos már egy ideje én is ezt tapasztalom, sőt ez nem csak a gunshipre igaz, hanem a többi repülőgépre is. Látom,hogy porzik rajta, nem is a végét lövöm, hogy esetleg már nem ott van ahol én látom, de csak nem történik semmi, félelmetes, persze közbe a többiek baszakodnak,hogy miért nem lövöm már le a gunshipet...

-
Bjørgersson
félisten
Volt három nagyon fasza, szoros, nyert körünk ezen a szerveren egymás után, mindhárom 10-50 ticketen múlt. Majd a negyedikben gondolom már nagyon unták az adminok, úgyhogy a csapatunkból véletlenül szépen kezdtek kifagyogatni az emberek, így inkább leléptem én is, mert már csak ketten maradtunk Gyulával, vissza úgysem tudtuk volna fordítani, főleg, hogy ekkora már 5-tel többen voltak. Mondanom sem kell enemy csapatban 6 admin volt, nálunk egy sem.

-
Gyula84
veterán
az "oké" hogy néha nem lehet hitelni a gunshipet, de mikor 2-3x fordulok rá és egy hit sincs az mi a büdös franc

-
korcsi
veterán
Néhány napja játszom a játékkal, cod2-öt toltam eddig, így elég furcsa.
Egyenlőre kettő kérdés:Tényleg az a killcam, hogy azt mutatja a játék hogy a gyilkosom mit csinál miután megölt?
Spectator-ba lehet csatlakozni szerverhez, vagy ez kiváltság?ennek utána néztem, megvan a dolog. -
Gyula84
veterán
-
lofagi
addikt
válasz
Csabroncka
üzenetére
Kérdés, hogy ez a bugshield mikor került bele a játékba? Már kezdetektől és csak most derült rá fény, vagy csak most került bele, mert akkor még talán van remény, hogy kijavítják. Bár DICE-éknál sosem lehet tudni.

-
Csabroncka
addikt
Ez a Death Shield -es dolog azért jópár eddig furcsa dologra magyarázatul szolgál nekem! Azt már többen éreztük emellett, hogy sokszor a karakter mozgás és megjelenítés sincsen szinkronban -értsd te a monitorodon azt látod, hogy nem is feléd fordul a katona de "kisarkítva" valójában már 2x kitárazott rád!
Ami engem emellett a NAVAL után jobban aggaszt, hogy sokszor csúszkálnak a karakterek, volt olyan, hogy az engem érő lövések hangját már rég hallottam, de a karakter jóval később " csúszott" elő a konténer mögül. Ezt elvileg sem a ping, sem a net sem a gép nem indokolná. Mindig van az új patchnek valami örömteli hozadéka.
-
marilllyo
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
Lol ilyet még nem is láttam....Volt/van vezetékem...a PS3 nem volt képes tömésfalon keresztül kommunikálni a routerrel
Na majd,....na majd holnap este. Ma barátnősimogatóba kell menni... -
Gyula84
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
ajajj Pohár! riadó van

-
spanglee001
addikt
válasz
marilllyo
üzenetére
Esetleg egy ijen , megoldaná a távolságot vezetékesen vezeték nélkül

-
urbi73
senior tag
válasz
Liquidator
üzenetére
Nem csak láttuk , de sajnos tapasztatuk is . Meg ugye az se kellemes , hogy érzed hogy te lőttél elsőnek , de mégis lelőnek egy lövéssel . stb stb .
-
marilllyo
veterán
válasz
Liquidator
üzenetére
Pl én...én csak most láttam

-
eugabesz
őstag
válasz
Liquidator
üzenetére
Nyugi,a délután még nem linkelte senki...

-
Liquidator
tag
-
eugabesz
őstag
Hát na....böngésző,rákattintok a battlelogban a join gombra,mert látom már 3-an vannak a szerveren,mondom megyek gyerekek,had induljon a játék...szokásom,hogy egy két lapot még gyorsan átfutok,míg csatlakozik a játék...már a facebook oldalt is gyorsan végig futottam,mondom megyek már vissza,hol tart a csatlakozás,mert nem ugrott fel a játék ablak.Erre mit gondoltok mi várt a battlelog-on?? Could not join server!
BF4 én így szeretlek...
(vagy mégsem,de az biztos.)VAN der BOSS:Én egy nagy l..izét...
-
@rglaaf
veterán
A mai prémium pakk-ba mit kaptunk?

-
@rglaaf
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nyilván nem

-
eugabesz
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Kénytelenek vagyunk,mert 64 főnél 3-4 200-as pinges taccsra vágja a szervert...marad a botladozás és a kábel..

yodamester10:IRAM website "IRAM monitor" és a szerver ip-re kattintasz,de szerintem így egyszerűbb,ha itt megnézed.
Külön kiemelve nincs az oldalon,megbízunk a gametracker számolásában...a játék indulásakor nullázva volt,úgy hogy helyes az ott lévő adat. -
yodamester10
őstag
válasz
eugabesz
üzenetére
Először is
mert gondoltok a nem prémiumosokra is.Nekem van cr,de én inkább örülnék csak járműves pályáknak főleg a dawnbreaker helyett,mert az iszonyat.Ahhoz képest,hogy alap mapok mennek elég sokan vannak fent aminek örülök.Más:Az IRAM oldalon hol látom,hogy mennyi időt töltöttem a szerón?
-
marilllyo
veterán
válasz
eugabesz
üzenetére
Gabesz visszakapcsoltátok a ping kickert?
Valamelyest megnyugtat, hogy nem csak nálam volt akkor a gond. Egész délelőtt semmi probléma nem volt. Egészen estig. Onnantól meg sem tudtam mozdulni. Az a baj, hogy a router és a gépem között van vagy...6-8 méter...van kábelem is de csak esnénk kelnénk benne.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
BF4 AURA mod.

-
eugabesz
őstag
Ne feledjétek,az alap pályákon folytatódik a küzdelem az IRAM szerveren,még több mint 4 napig.Remélem az is elégedett akinek nincs prémium.
Kérdés a nem prémiumosokhoz:Ha betennék CR pályákat is,akkor már nem tudtok csatlakozni??
-
beers
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
fasza....
-
regener
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Van ám arra is megoldás:
- Srácok, álljatok már körbe! Az se baj ha meghaltok, csak utána álljatok vissza és haljatok meg megint!

kovy29:
Lehet előbb elkelett volna olvasni a válaszod mert ugyanazt írtam xD -
Bjørgersson
félisten
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Körbeveszi magát hullával, problem solved.

-
regener
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Mostantól ha hullát látok akkor beállok mögé és halhatatlan leszek amíg az el nem tűnik, kafa

Bár gondolom ez nem minden esetben történik meg, különbne Locker lépcsőin nem halnék annyit xD
-
lofagi
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
most mit lehet erre mondani?!

-
Snip3r_HUN
addikt
-
deadwing
addikt
BF3-at gond nélkül játszunk a haverokkal jelenleg itt nálam 1 routerről. BF4 nem megy. Ahogy belép a másik ember, azonnal kidobja azt, aki bent van. Nem találok megoldást. Úgy tűnik a játék 1 darab UDP portot használ -3659-, hogy lehetne megoldani ezt?? BF4-ezni akartunk, aztán nem tudunk...

Valaki tudja esetleg a megoldást? -
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
jah, hogy rohadna meg

-
Bjørgersson
félisten
válasz
marilllyo
üzenetére
Vagy két órája velünk is ez volt Lancang Damon.
-
Devid_81
félisten
válasz
marilllyo
üzenetére
Nekem is olyan volt.
En most a hiper szuper 2 antennas wifi modult lecsereltem kabelre, azota semmi bajom a pingekkel.
Tudom a wifi nagy ellenseg, addig tokeltes volt amig nem kezdte el lakotarsam hasznalni intenziven a netet.
Mondjuk ezzel nem sokat segitettem szerintem
-
marilllyo
veterán
Na most nekem olyat kezdtet el csinálni, hogy jók a pingjeim...~30-50 között mozog ...jó az fps is...és laggol...mintha 500 as pingem lenne.
Valaki írta itt, hogy hasonló problémával küszköd. Sikerült megoldani? -
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Kérlekalássan.

-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
köszi Kovy

-
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
15.000 pontot kell szerezned engineerként.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Építő jellegű hozzászólás, rosszul csinálod.

Bejelölt ismerősnek, mikor rányomok a pipára akkor not found. Rányomtam az X-re, akkor meg elfogadta. Mutatta is hogy fent van. Kilépek battlelogból, visszalépek már nincs ott. Pedig originen ismerősöm.

-
Nxn908xxx
őstag
Olyan volt már valakinek hogy felvett barátnak valakit, de nem mutatja hogy fent van, és a leaderboards-ba sincs benne?
Pedig elvileg ismerősöm. 
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
várj, én is had :v

-
DeadMeat
nagyúr
-
Appa123
csendes tag

Nah nekem így szokta az első indulásnál

-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
jaaaaaj, csak azt kéne!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nincs kedvem a kékfényben szerepelni... főleg nem veled egy képernyőn...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
enyhén bugos a játék

beesek a lépcső mögé, épületen kívülre, mászás közben, és ennyi. ott volt a mentési pont
-
Heavyrain
őstag
válasz
Dexter-2000
üzenetére
-
Dexter-2000
őstag
-
afrojack1
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Mivel már van x ezért ez lesz a Project y !

-
Gyula84
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
grillparty jeee

-
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Mehetek nézni? Meg akkor megejthetjük a házavatót is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vagy csak a szerver szarakodik. Bár azt kétlem, hogy mindig pont akkor szarakodna a szerver

Na majd,....na majd holnap este. Ma barátnősimogatóba kell menni...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(vagy mégsem,de az biztos.)
mert gondoltok a nem prémiumosokra is.Nekem van cr,de én inkább örülnék csak járműves pályáknak főleg a dawnbreaker helyett,mert az iszonyat.Ahhoz képest,hogy alap mapok mennek elég sokan vannak fent aminek örülök.