Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz Dark Archon #10446 üzenetére
En 680al. Kb ugyanaz. Hagyni kell azon a beallitason amit inditaskor belő magának. Azon eleg jól megy... persze ha van alatta normalis CPU is
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
MODERÁTOR
válasz Dark Archon #10451 üzenetére
Meg tudod nézni, hogy minek tart tovább kiszámolni a képkockákat. Nekem pont a proci a bottleneck. Remélem fixálják valahogy, mert alapjáraton jó, de olyan spikeokat kapok néha, hogy kiugrik a képernyőről.
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Laraxior
titán
válasz Dark Archon #10451 üzenetére
Mindjárt felmegyek akkor robbantani Csinálhatok videot is FPs kijelzéssel, mert ha beépített akkor azt is felveszi
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Dark Archon #10462 üzenetére
nincsen limitáció..elkészült.feltöltöm neked youtubera..beszarsz Bár vsync on, de... na mindjárt meglátod
Közel 5 perc masszív AttackBoat video...nagyon fasza, pont sikerült elcsípnem amikor joinoltamez az alap beállítás, csak a FOV-hoz nyúltam, alapból 70en volt, azt tettem 90re.
(#10464) Anfänger: Már tölti fel Youtube-ra. Villámgyorsan átkonvertálta a Xeon Rohadtul nem bántam meg ezt a procit
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz Dark Archon #10446 üzenetére
High-on már kevésnek érzem néha domination alatt is, hát még a conquestnél. Oda medium talán...
(#10371) Mappa: Nem csalódtam!
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Laraxior
titán
válasz Dark Archon #10497 üzenetére
314.22 a driver.
-
gali777
őstag
válasz Dark Archon #10773 üzenetére
Hát de a stinger légijárművek ellen van, mire "aktiválódjon"? Hajókra?
-
Stunts666
őstag
válasz Dark Archon #10924 üzenetére
A 3 sokkal jobb volt megjeleneskor, mint 1 evvel utana. Nem volt elbszva az M16 on kivul minden. Sok gyerek siras utana lett szar. Megjelentek az M16 herok is, mert massal nem tudnak loni sem, mivel a sok siras utan minden gyengitve lett az M16-on kivul.
-
Valdez
őstag
válasz Dark Archon #11153 üzenetére
Procilimetet idéztek elő, mivel ez egy prociteszt. Gondolom fullhd-ban nem lesz ekkora különbség.
-
Mr.White
senior tag
válasz Dark Archon #11804 üzenetére
köszi!
-
F_Zolee
veterán
válasz Dark Archon #11796 üzenetére
Én is beállítottam és mintha élesebb lenne a kép, szóval valami effekt réteget kapcsolhat ki.
-
Chrys_
addikt
válasz Dark Archon #46551 üzenetére
Én sem értem ezt a sírást itt, egész jó dolog, főleg, ha én szúrok vissza
-
Bjørgersson
félisten
válasz Dark Archon #47267 üzenetére
Mert azokat a fegyverhez való battlepackekben kapod meg.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Dark Archon #47269 üzenetére
Ha már meglenne minden kiegészítő, nem lenne értelme a külön fegyveres battlepackeknek. Battlelogon meg tudod nézni melyik fegyverhez hány kill után kezded el kapni őket 50 killenként.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
zsolt1225
aktív tag
válasz Dark Archon #47937 üzenetére
Zopfbrotchen
-
kriszpontaz
veterán
válasz Dark Archon #48083 üzenetére
Ezt nem szabad így általánosítani, sokszor hoztam már vissza 0,2-es KD kört 15-ösre.
-
kisza25
félisten
nekem vol 0-6-ról 30-6-os köröm szóval ez így elég fehér/fekete
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
iMaverick
addikt
Hasonlóan gondolkodom én is: ha nem megy, vagy gyanúsan sokszor murdelek meg, akkor ALT+F4...
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
kriszpontaz
veterán
válasz Dark Archon #48858 üzenetére
Prokxy ráér, egész nap csak úgy tesz mint aki dolgozik, aztán meg elmegy betegszabira BF4ezni.
-
kisza25
félisten
válasz Dark Archon #98310 üzenetére
PunkBuster letölt, elindít, frissít, bf4 hozzáad
PunkBuster service letölt, lefuttat, örűl[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz Dark Archon #98313 üzenetére
ja gondoltam, hogy újra raktad, én sokszor jártam már így
-
CJ4567
nagyúr
válasz Dark Archon #98464 üzenetére
Fentebb írt konfigot, AMD Phenom II X4 965, AMD Radeon HD7850, 16GB RAM.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest