Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
Hogy ennek a singléje is milyen rohadt bugos. Cseszik feloldani az M249-et.

-
@rglaaf
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
b@sszus először azt hittem valamit megint el írtam és jön pohár ökegyelmenessége

-
spanglee001
addikt
-
eugabesz
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
Hétvégén locsolkodni kell,nem kockulni...am,lehet vegyes pálya lista lesz,még nincs eldöntve.
Már sokan kérték a többi pályát is,van akinek már elege van az alappályákból...
Ami biztos,a CQ egyenlőre marad,tehát lehet commanderkedni... -
spanglee001
addikt
nekem is volt, hogy nem tudtam sebezni ghunshippel

de jó lenne ha maradna a comander iramon, mert hétvégén csak így tudnék játszaniszerk: Azért így másabb, ha nem lenne gunship 80%al többen kempelnének szerintem, plusz van egy pont ami a gunshipet adja,azt nem csak támadni, hanem védeni is szoktak alapesetben.
-
Chrys_
addikt
válasz
salytmasztor
üzenetére
Mi tervezzük a Commander kivételét éppen a gunship miatt. A Naval strike-s mappokon big fail volt a belerakása.
-
@rglaaf
veterán
válasz
salytmasztor
üzenetére
A tank sebezi rendesen a többi nem lényeg

-
Gyula84
veterán
válasz
salytmasztor
üzenetére
ez csak egy vicc volt
én is beírtam ide hogy nem tudtam lelőni erre megkaptam, hogy nem tudok lőni 
-
mackosajt
addikt
Látszik a tanítási szünet:
Nem kell délelőtt-délben üres szerver benépesítéssel sokat foglalkozni, mert majdnem csordultig van.
-
Gyula84
veterán
válasz
salytmasztor
üzenetére
nem bug ez, te sem tudsz lőni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
salytmasztor
aktív tag
Napokban IRAM-on kb 10 percig próbáltam szétlőni az AC-130 Gunshipet, de nem tudtam semmivel.
Azután egy bug-video alapján letisztult a kép.
Ez is hibás a játékban, miért is működne normálisan.
Meg ahogy a video készítője is említi a 4 seces respawn time is nevetséges.
(Ja és amúgy volt, hogy Gunshippel nem tudtam sebezni a gyalogosokat sem, az is egy külön bug.
)
Szerintem maga a Commander mode a Gunshippel együtt a legtöbb játékost inkább csak felidegeli, minthogy valami pluszt hozna a játékba.Szóval pls szerver adminok akik olvassák a topikot, vegyétek ki a bugos Commander módot / Gunshipet ha lehet a szerverekről.
Thx. -
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
fasza, akkor én is eképp állok majd a BF4-hez
... -
Heavyrain
őstag
válasz
Nxn908xxx
üzenetére
Az már nem csalásnak számítana,ha kitudnád kapcsolni a füstöt?
Úgy sok értelme van a füstgránátnak.(BFBC2-ben még ki lehett kapcsolni .ini fájlban a ködöt. Sniperkedésben rengeteget tudott segíteni. Kicsit örülök is,hogy most már nem lehet. Nem szeretném megkönnyíteni a 40x scope-os egész meccsen pálya szélén gubbasztó sniperek dolgát.)
-
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Mapfüggő leginkább.
Lockeren általában csak rohangálok össze-vissza, nem sok mindent csinálok, az infantryzás annyira nem nekem való, Flood Zone-on meg szidom a nyomorék csipásoknak még az üknagyanyját is. A többi mappel már általában nincs gondom. 
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére

(#43268) Nxn908xxx
nem vicc!! Ő egy igazi rejtett erőforrása a Battlefield-nek
há' vagy nem...?!
szerk
bár, mikor csatlakozom hozzájuk, akkor én csak kullogok rendszerint, szal... emelem kalapom előtte/ük...
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Szakadok.

Más: Hogy lehet kikapcsolni ezt a sok füstöt meg mocskot? Lowra vettem az effekteket de ugyan olyan.

-
Nxn908xxx
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Lockerre bármi jó csak gyorsan öljön.

-
- = Zk = -
félisten
jahogy Op Lockerre bármi jó, csak infra legyen rajta?!... áhá
...
(megvan az AK-12/SCAR-H fegyókra, szal...
) -
Bjørgersson
félisten
válasz
LackoMester
üzenetére
Csak nyomj a detonátorra és továbbenged.

-
LackoMester
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A Chp visszatöltése után se megy, egyébként igen. Ja és befejeztem ezt a sz@r sp- t.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
LackoMester
üzenetére
Checkpoint visszatöltés után lent vagy valahol a gáton?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
LackoMester
üzenetére
Én is épp most fejeztem be, és engem is szivatott.... Hiába ugrálsz, leesel, ha nem várod meg a többieket...
-
5381
aktív tag
válasz
LackoMester
üzenetére
-
LackoMester
addikt
cs,
kérdésem lenne, ( single player- gátas pálya, az felujitási állásos rész ) h. a retkes büdös életbe kell áttugrani az egyik állásról a másikra, mert folyamatosan leesem, van valami trükk, mert már kezd elegem leeni ebből a sz@rból
-
Laraxior
titán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Menni megy biztosan, de én már hónapok óta nem játszottam vele, a 4-el is csak most... azt sem tolom már, csak ezt a Phantomos assignmentet akarom megcsinálni, most azért léptem be kicsit.
Erőteljesen gondolkodom azon, hogy eladom a gépem
Már bedobtam a beárazós topikba, talán előbb-utóbb mondanak rá valamit. -
Laraxior
titán
válasz
Balika23hun
üzenetére
Nemhogy örülnél neki, hogy több embert apríthatsz az új mapokon...
-
Miles
aktív tag
válasz
Balika23hun
üzenetére
Prohardveren 7k-ért látom a prémiumot, gondolom olcsóbb mintha megveszed mint az 5 dlc-t külön-külön.
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
regener
üzenetére
Bakter igazad van, félre olvastam a GS cikket

Asszem megérdemlek egy facepalm-ot kedvenc kapitányomtól

(#43245) compass1997: A CR limited és delux tulajoknak ingyen volt amit elég sokáig be lehetett szerezni, erre gondoltam.
Tanulság ha az ember hajnali 4-kor kelt és 10 órát dolgozott este 11-kor már ne irkáljon semmit a netre
-
pityaa23
senior tag
válasz
Balika23hun
üzenetére
elkéstem..
Nem arról van szó, hogy eddig csak a prémiumosoknak volt elérhető, de most már más is játszhat aki megveszi a kieget? -
Heavyrain
őstag
válasz
Balika23hun
üzenetére
regener-nek igaza van. De ha már kettőt említettél,mi lenne a másik DLC,ami elméletileg ingyenes lenne?
-
regener
veterán
válasz
Balika23hun
üzenetére
Miről beszélsz?
Azoknak jön ki most akik nem Prémesek, csak a DLC-t vették meg - szerintem... -
Balika23hun
aktív tag
Micsoda szép gesztus hogy elérhető az NS mindenkinek: [link]
Most már csak az a kérdésem hogy akkor mi a f@ck-nak adtunk ki plusz 10 ezret a prémiumért ha 2 dlc ingyen van az 5-ből.Értem én hogy kárpótolni kell a júzert hogy még mindig sz@r a játék de azokat mikor kárpótolják akik a kezdetektől prémiumosok (mert eddig lósz@rt sem adtak).
Persze tudom én voltam a hülye amikor megvettem a f@stalicska játék mellé a prémiumot is (bárcsak szakadt volna rám 1 mázsa lósz@r amikor a kosárba beleraktam a játékot).
-
marilllyo
veterán
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Most álltam neki harmadszor a Tashgar küldetésnek, de, ha meghalok a végén, akkor nem tölti vissza a checkpointot, ahpgy nézem ez valami bug féle... Javítja ezt valamelyik update...?
-
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
lesz

de komolyan leírom, hogy idáig egy körből le tudtam szedni a gunshipet most meg 3ból sem
még jelezte több ember is ezt a bugot és akkor én nem tudok lőni logikus
-
- = Zk = -
félisten
1-2 killen múlnak a plusszos statok... vicc ez a játék b+
-
Gyula84
veterán
válasz
D.Orion
üzenetére
szerinted mit csinálok ember? lövöm a gunshipet csak nem hitelödik mit nem értesz ezen? olvasd el még vagy 5x majd akkor talán megérted, de leírom hogy nem kelljen sokat gondolkodnod BUGos és idáig leszedtem egy körből csak hogy tudd hova tenni a jet tudásom nem mintha a guinsip kilövéséhez PRO nak kéne lenni
(#43201) Snip3r_HUN
nem vagy PRO jetes ez van el kell fogadni
(#43195) lofagi
te sem tudsz lőni jettel ejnye bejnye
(#43200) gali777
ez nem bug, nem tudsz lőni az a helyzet
-
M@rdel
őstag
Legyetek szívesek nyomjatok egy reportot erre a féregre.
22 headshot a paracellen, sr61-l és nem nagyon lehet lelőni.
Aztán beírom a gugliba és voalá! -
regener
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Na jólvan, megvan mivel fogok játszani xD
-
Bjørgersson
félisten
Ez vótmá?
(#43211) Snip3r_HUN: De komoly.

-
Def26
félisten
commander galaxy s4 -en minden meccs után lefagy. Vagyis nem lefagy, hanem nem tölti be a következő pályát. Találkozott már valaki ilyennel?
Androidos tableten megy rendesen? -
Devid_81
félisten
De ez az, hogy siman megvan az ellenszer ra, es ott toljak a hulyesget a chat-ben, es utalnak, es biztos cheatelek, mert par halallal majdnem 30-at oltem....de ennyi esze egyiknek sincs, hogy kiszedjen mortarral.
Bar tegnapelott meg olyan volt, berobbantak, hogy aaah cheater allat vagyok, leszedtek a mortart, annyi eszuk nem volt, hogy a mortar korul lehet am latni az embereket, hogy ha kozel vannak...3-an jottek...mindharom meghalt AWS altal![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Utana kussban voltak
Teny, hogy borzalmasan egyszeru vele killeket csinalni, de van ellenszere a dolognak...
-
Devid_81
félisten
Tegnap mar megint ki akartak tiltani az egyik szerorol a Mortar miatt.
Irtam az adminnak, hogy nem kellene campelned kotsog es lehet nem lennel kinyirva a snipereddel a kezedben vhol a pusztasagban.
Voltak a napokban olyan loveseim amikor 4-et lottem ki egy lovessel...tehetek en rola, ha ezek sniper tomegszexet tartanak
En is ruhellem amugy, de a snipereket egyarant utalom...viszint ameddig resze a jateknak, felolem johetnek sirni, hogy mekkora genya vagyok...meg biztos cheatelek stb...
-
iMaverick
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Agresszív kismalac megszólal: Nem-nem tündérke! Térdre!

vagy a BF4-hez jobban illő: két kommandós az ajtó előtt, megszólal az egyik: - Menj csak előre! Majd hátulról fedezlek!
-
Ybron
senior tag
válasz
marilllyo
üzenetére
Egyszer üldöztek aztán beragadtam(persze már nem első alkalom volt ,de nem is ez a lényeg)
majd hallom és látom hogy lő az ellenség, persze semmit nem sebzett, aztán ő is fent ragadt, majd nekem nagy nehezen sikerült kiszabadulnom, aztán ráfordultam, soroztam én is ,de nem sebezte, sajnáltam is azt az ingyen frag-ot
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ha valaki előttem guggol, az más "döfésre" alkalmas fegyverrel kerülhet szembe/szemközt.

-
pohár
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
hehe

-
pohár
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
hát nekem még olyan nem volt, nem késeltem még guggolót

-
iMaverick
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Értelemszerűen nekem nem az animációkkal van bajom, azok "aranyosak", csak hiányolom a "sima" vagdalkozást.... Érthetetlen, hogy mi a francért vették ki ezt belőle?

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Guggoló ellennél sem rossz amikor fejbe térdeled majd lekéseled
-
iMaverick
addikt
válasz
gali777
üzenetére
Nekem a késes dolog lebutítása nem tetszik... A BF3-ban lehet "vagdalkozni", itt meg csak ez a disznóvágásos (értsd: nyakonszúrásos) dolog van... Azért ez nem kicsit tréé.
Knife only szerveren toltam pár hete: az ellenség soraiból mászik fel hozzám létrán a gyermek... Mondom "gyere csak, kapsz a pofádba!" Nyomatnám neki a bicskát (persze jól elfelejtettem, hogy itt ez nem müxik), erre felmászik hót nyugodtan és még le is szúrt... A jó k&@#>@-dat.
Szóval egyre inkább "épül le" a játékmenet a BF-ben is!
Oké-oké, nyilván nem szeretném én sem, ha olyasmi lenne, mint az Arma-ban, az azért durva lenne. 
-
kungzi
veterán
Miért csak tableten lehet használni ezt a commander programot?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Veszek egy laptopot, azzal elbohóckodok, netezni, filmezni jó lesz, a többi időmet meg úgyis kitölti majd a motor
Remélem nyáron meglesz már.

én is beírtam ide hogy nem tudtam lelőni erre megkaptam, hogy nem tudok lőni